- Konu Sahibi littlewise
-
kendimde arkadaş ortamında kahve falı bakan biriyim çokta anladığımdan değil ya işte 10 şey söylüyorsam 5i tutar :)
ama bana bakan kimse yok taksim çok uzak olduğundan evime yakın bi yerde acılan cafede baktım kahve tarot ve kaşık falı bakılır yazılmış arkadaşım ablam ben gittik bu aralar nedense fala sardım çok kızıyorum kendime aciz kaldım nedense bebek olayı çok yıprattı beni önüme gelen falcıya sorasım var....
kadın eşimin ailesinden girdi mevzuya onlar doğru ama geçmiş eşin hediye alcak dedi aldı cep telefonu güzel evliliğiniz var dedi 2012 yılında bebek var dedi kaderimde 4 taneymiş ama ben 2 tane yapcakmışım ben bu ay aşılama yaptırdım ama kadına göre ağustostan sonra.
çokta herşeyi bilemedi evimle ilgili şeyleri resmen salladı yok eşimden sonra eve geliyormuşum ki imkanı yok eşim 9da geliyor ve ben çalışan bayan değilim bütün gün evden çıkmıyorum:)
yok mutfak önlüğüyle karşısına çıkıyormuşum eşim çok rahatsız oluyormuş yine imkanı yok eşim gelene kadar benim tüm mutfak işlerim bitiyor çünkü:)
eşim ailesine gitmek istiyormuş ben engelliyormuşum hiççççç imkanı yok bi kere eşim kafasına koyduğunu yapar 1 2. de bugüne kadar onu bu konuda gidelim diye zorlayan hep ben oldum:)
valla şöyle bi düşündüm fal konusunda ha ben ha o eğer o falcıyım diyorsa kendine o zaman bende falcıyım
Kızlar ben istanbulda yeniyim dolayısıyla bilmiyorum bu kadınlar kahvesi Taksimin neresinde. Bana biraz tarif edebilir misiniz ?
kızlar bu kurtuluş taraflarındada sanırım iyi falcılar var.
bide oraya el atmak lazım.
ritayı bilmiyorum şahsen ama orda anna diye bi bayan varmış.
kahve 50,tarot 50 bakıyo.
ama bildiğin süper bi falcı yani.
benim bir kaç tanıdığım gitti,
mesela birinin yüklü miktarda bi parası çalınmıştı.
kimin çaldığını söylemiş,arkadaşıymış zaten ve doğru çıkmış almış parasını geri.
bir diğerine ise evinde büyü olduğunu minderin içinde bişeyler yazılı olduğunu söylemiş
ki desenine kadar anlatmış yani.
onlarda eve gidip bakmışlar ve hakkatende aynen dediği gibi yazılar vardı anlamsız
bnde bizzat gördüm.bayaa medyum gibi bi kadın.
sanırım rusmuş kendisi.tüm ailesi bu tarz işlerle ilgileniyomuş ztn.
yalnız oda herkese bakmayanlardan malesef.
benim bile okadar tandığım kişiye bakmış olmaısna rağmen,
daha yeni kimse almıcam demiş ve kabul etmemişti beni:/
Aslında bende bu konuda fikir almak için girmiştim. Bende falcıya gitmek istiyorum fakat nereye gideceğim konusunda da fikir almak istiyorum. Büyük ihtimal Kadınlar Kahvesine gideceğim. Sizce Kadınlar Kahvesinde kime gitmeliyim? Kadınlar Kahvesinde Duygu var dedi çok yakın bir arkadaşım, o iyi bakıyor dedi. Fakat genellikle Dilek,Remziye,Pelin denmiş. Cevaplarınızı bekleyeceğim. :)
bugun 2 falcıyada gttm arkadaslarr symbol cadde subesı serkan ve kadınlar kahvesı dılekk serkanı met etmsler ama okadar ıyı deggıl bılgınıze 3 dakka falan surdu serkann falıı tavsıye ettklerım pelın dılek remzıyee kadınlar kahvesnden sasmıormm sasmıcamda artık symbol tarıgada gttm anı bıldı ama gelecegı grecegım bakalmmkadınlar kavesı meryem kendı agzyla soledı elektrk alamadgma gıcık olduguma sallıorum dyee cok atıp tutuoo
1.sırada pelın
2.sıradaremzye
3.sırada dılek
4.sırada tarık dıorumm
bı kerede hata edıp tasula turkana baktrdm erkek arkadasmla ayrlk gordu ogun ayrıldık 21 ınde barsma var dedı tuttu ama genel olarak fazla ıı degıll :) dusunuormda fala verdgm paralarlaa araba alrdmm bı sure ara verecegım
bugün biz de gittik bu kadınlar kahvesine. meryem'e baktırdık, ilkti ve son oldu.
önce sizin güzelliğinizden başlayıp aklına gelen bütün harfleri sayıyo siz onayladıkça ismi bilince bak bildim havalarına giriyor.
bir sürü şey salladı ama hepsi ağzınızdan çıkan kelimelere göre. neyse fal bakarken sürekli sakın kimseye söyleme, sakın gösterme bu kağıdı fln dedi defalarca. çıkmıyo gösterince dedi bir iki kere.
fal bitiminde arkadaşla kağıtları karşılaştırdık ki tamamen aynı şeyleri söylemişdaha önce baktıran birine de sorduk ona da aynılarını söylemiş düşünün.
klasik: sen çok güzelsin, haksızlığa gelemiyosun (kim gelir?) sana bayıldım vs vs, eski sevgiliniz varsa size kesin dönecek. yurt dışına çıkmak istiyorsanız kesin çıkacaksınız, okul hayatın iyi olacak, 2 senen çok kötü geçmiş... herkese aynı resmen çok rezil biri. bir de sıkıca tembihliyor sakın anlatma, gösterme, dilini tutarsan çıkar bu fal diye
Dedigin gibi cokta fala takilmamak gerekiyo.. bana dedikleri tarihlerde tutmadi, nisanda tasiniyosun baska eve dendi ben tasindim bile.. sonra sevgilimle baristim o kismini sanirim tutturdular.. is konusunuda tutturdular.. valla falcilarin bi kac tanesi haric cogu tutturdu. Hatta konu ile alakasiz ama Symbol cafe Mehmet'in dedigi birebir oldu ve isavetli vuruslar yapti ilerde tekrar ona girmeyi dusunuyorum.
Merhabalar, arkadaşlarım falcıya gideceklermiş ben de geleyim dedim. Dilek hakkında fikir sahibi olan var mı?
Kadınlar kahvesinin piri Remziye abla. kadınlar kahvesi onunla ayakta bence. Bugüne kadar ıskaladığını görmedim. O sadece bir falcı değil şefkati ile anne gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?