arkadaşlar ben size gittiğim falcıların hepsini anltmak istiyorum..
monalisa cafe: güler hanım : çok iyi baktığı söylenemez bir baktığında bişe sallar ikinci baktığında başka bişey kesnlkle tvsiye etmyrm.
monami cafe:sema hanım : ilk falı çk güzel ama 2 ve 3 den sonra oda gzl bakmıyordu.
kadınlar kahvesi :meryem hanm:çok saçma bi faldı 10 dk ya sürdü ya sürmedi ağzmdan laf fln almya çlştı bişeyde bilemedi.
melekle kahvesi:gülşahnuda hiç ama hiç beğenmedm.
majestikde bi kzıl saçlı biri var onuda tavsye etmiyrum
ben size iyi bakan 2 falcı vericem çok falcı gezdiğim içn 1.5 yıldır hep aynı falcıya gidiyorum damlalar cafede tugba :çok ama çok iyi bakıyor insanı çok tatmin edio geleceğide blio suan yaşadıklarınıda.ve bugünde kadınlar kahvesi dileğe gttm kısa baktı ama özdü şuan yasaklarmı bildi baklm gelcekde sölicekleri çkacakmı ama size ksnlkle tugbayı tvsye ederm
konunun başlarını okudum dediğiniz bir çok falcıya gittm
Deja vu nagihanla başladım.İsim bildi dedıkı A mı e mi E dedim falan bildı zorlaya zorlaya. Dedikleri çıktımı ? Hayır denemeyin zaten gitti. oda kıbrıs veya antalyaya oyle bısey olması lazm uzulmeyın sakın nagihanı kaybettk dıye 5 dakkada tarotuna bakıyor anlamıosun bısey
Kapris kafe tasula vardı persembe gunlerı yok hatrladıgım kadaryla. Arkadasıma cıktı ama ben baktırmadım .Onun ıcın gittm ve bulamadım gamzeye baktırdm yok salladı suanda adamla olmam gerek.cıkmadı.Sewgilin var 2 kişi arasında kaldın dedı aslında sewgilimde yok 2 kişim de yoktu
Kapris İmam : İmam okadar sallaıyokı anam yok ne bu ya diyosun. Evlilik falan filan salladıda saladı
Cafe emel (bakırköy) ona göre birliktelik vardı bızde ama hala barısamadık bazı seylerı bıldı durum analızı cok ıyıdı ama bnm ıcın buyuk olan bıseyın tam tersini söyledi
CAfede 3vakit didem : sayfalarca iskambilden gördüklerni yazıyor kafandan geecni okuyo snrm bılemıyosun güzel bakıyor ama su sıralar bana dedıklerı tutmamaya basladı
kızlar ben de dün kadınlar kahvesinde pelin'e gittim arkadaşımın tavsiyesiyle... açıkçası fala çok fazla kendini kaptıran biri değilim ama daha önce 'şimdim' hakkında hiç bu kadar çok şey bilen olmamıştı. oturduğum semti, okuduğum bölümü çat diye söyleyiverdi. geleceğimle ilgili de güzel şeyler söyledi ama bakalım gelişmelerden haberdar edicem
Evet bendekatılıyorum.muhtesem bir ınsan ve muhtesem bakıyor.bız senelerdır onun musterısıyız.butun iş arkadasları hep ona gıderız.ve danışırız.sağolsun hep bıze yol gosterır.zaten musterı kalıtesi çok yuksek.hep iş adamları ve iş kadınlarını ona baktırırken görüyoruz ve aramızda konusuyoruz.evlilik kısmetınızden tutunda iş,aile vs.ne varsa hıç sasmaz.kesinlikle tavsiyem.
Enerjisi çok çok iyi bir insan. Neticede kimse allah değil .size alternatifler verilir.ve olacak soylenır.eğer siz o iş nasılsa olacak diye dusunup,olumsuzluk yasatırsanız,zaten o zaman olacak sey olmaz.bunu bende denemıstım yıllar once.fakat remzıye ablanın uyarılarıbna dıkkat edın. Bana hak vereceksınız.
Kızlar ben istanbulda yeniyim dolayısıyla bilmiyorum bu kadınlar kahvesi Taksimin neresinde. Bana biraz tarif edebilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?