Taksim - Kadınlar Kahvesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
konunun başlarını okudum dediğiniz bir çok falcıya gittm

Deja vu nagihanla başladım.İsim bildi dedıkı A mı e mi E dedim falan bildı zorlaya zorlaya. Dedikleri çıktımı ? Hayır denemeyin zaten gitti. oda kıbrıs veya antalyaya oyle bısey olması lazm uzulmeyın sakın nagihanı kaybettk dıye 5 dakkada tarotuna bakıyor anlamıosun bısey

Kapris kafe tasula vardı persembe gunlerı yok hatrladıgım kadaryla. Arkadasıma cıktı ama ben baktırmadım .Onun ıcın gittm ve bulamadım gamzeye baktırdm yok salladı suanda adamla olmam gerek.cıkmadı.Sewgilin var 2 kişi arasında kaldın dedı aslında sewgilimde yok 2 kişim de yoktu
Kapris İmam : İmam okadar sallaıyokı anam yok ne bu ya diyosun. Evlilik falan filan salladıda saladı

Cafe emel (bakırköy) ona göre birliktelik vardı bızde ama hala barısamadık bazı seylerı bıldı durum analızı cok ıyıdı ama bnm ıcın buyuk olan bıseyın tam tersini söyledi

CAfede 3vakit didem : sayfalarca iskambilden gördüklerni yazıyor kafandan geecni okuyo snrm bılemıyosun güzel bakıyor ama su sıralar bana dedıklerı tutmamaya basladı

damlalar kafe nerde ?

merhaba ben izmirdeki falcılar konusunda emel hanım diye birini öğrendim.. ayrıca izmirde geçen senelerde bu hanıma gidenleri de dinledim herkez acayip memnun, günlerdir bu falcı emelin telefon numarasını arıyorum. bi tane telefon numarası buldum fakat emel hanım artık onu kullanmıyormuş telefonu değişmiş. VE DE İSTANBUL'A TAŞINMIŞ ARTIK TAKSİM TARAFLARINDA FAL BAKIYOMUŞ.. duyan giden bilen biri varsa lütfen telefon numarasını bana da versin, çok lazım lütfen yardımcı olun bana..

kızlar merak ettim gittim kadınlar kahvesine en çok meryem abladan memnun kaldım kadın içimi okudu resmen bide çok güler yüzlü yönü var bence deneyin.

kızlar ben de dün kadınlar kahvesinde pelin'e gittim arkadaşımın tavsiyesiyle... açıkçası fala çok fazla kendini kaptıran biri değilim ama daha önce 'şimdim' hakkında hiç bu kadar çok şey bilen olmamıştı. oturduğum semti, okuduğum bölümü çat diye söyleyiverdi. geleceğimle ilgili de güzel şeyler söyledi ama bakalım gelişmelerden haberdar edicem

taksimdeki emel hanımı bilen birileri yok mu? acil telefon numarası lazım yaşlı bir bayan..

o gazme beni de bilemedi ya başka biri giricek hayatına çok iyi olucak dedi ne gelen var ne giden verdiği tarihler tutmadı yani salladı durdu birşeyide çııkmadı .

ya pelin süper biliyor anı bende baktırdım sevgilimin mesleğini,tipini,yaşını herşeyi bildi ki hiç birşey söylememiştim hakkında .şok olmuştum hisleri çok iyi kadının ama gelecekle ilgili hiç birşey çıkmadı okadar umutlanmıştım yani bilemiyorum verdiği tarihler tutmadı hiç hayal kırıklığına uğradım .

Kızlar kadınlar kahvesinde peline birkaç arkadasla gittik.allahtan baska kimse geleceği bilemez.4 arkadastık.hiçbirimiz memnun kalmadık.ne geçmiş nede gelecekten dogru duzgun birşey anlamadı.sadece geçiştirici kelimeler kullandı.pelin bir arkadasıma bu senın kaderın kısmetın dedı.fakat sevgilisi onu terketti.ve kız baska bırıyle beraber simdi.adamda oyle.enerjiside hiç hoşumuza gitmedi.
Bu arada bir arkadasım orada remziye abla var mutlaka ona gidin dedi.
Bu sefer o arkadaımla beraber ıkımız gittik.falı acar acmaz remziye ablanın söyledikleri inanılmazdı.bana evlenmek uzere olduğum kısıyı ,işimi,ailemı heppsini bildi.
O arkadasıma ise bakar bakmaz bu adamdan sana hıçbirsey olmaz.su an beraber olduğun adam senın kısmetın demiş.oburu çoktan bıtmış ve hıçbır zaman olmayacakmıs demış.
Kesınlıkle remzıye ablayı deneyın.bana dua edıceksınız. :))

Kızlar mutlaka remziye ablaya bir kere baktırın. Muhtesem bır ınsan ve inanılmaz guzel bakıyorr.şimdiye kadar ben böyle bir falcı ömrumde hayatımda hıç gormedım. Bana çok hayırlı geldi.

Evet bendekatılıyorum.muhtesem bir ınsan ve muhtesem bakıyor.bız senelerdır onun musterısıyız.butun iş arkadasları hep ona gıderız.ve danışırız.sağolsun hep bıze yol gosterır.zaten musterı kalıtesi çok yuksek.hep iş adamları ve iş kadınlarını ona baktırırken görüyoruz ve aramızda konusuyoruz.evlilik kısmetınızden tutunda iş,aile vs.ne varsa hıç sasmaz.kesinlikle tavsiyem.

Sevincini kursaginda birakmak istemem ama, iki kere gittim ikisindede bana farkli bi gelecek cizdi. Oysaki ilk baktiginda tutarliydi.. ikinci falinin ustunden epey bi gecti ve maalesef dedigi tek sey bile cikmadi.

Enerjisi çok çok iyi bir insan. Neticede kimse allah değil .size alternatifler verilir.ve olacak soylenır.eğer siz o iş nasılsa olacak diye dusunup,olumsuzluk yasatırsanız,zaten o zaman olacak sey olmaz.bunu bende denemıstım yıllar once.fakat remzıye ablanın uyarılarıbna dıkkat edın. Bana hak vereceksınız.

evet haklısın remziye bi konuda beni uyarmıstı ama dinlemedimm dedigi çıktı ama uyarıda yaptı dinlemedmm

kadınlar kahvesi pelin dilek remziyee falan hariçç birine fal baktırmam lazım symbol cafe tarıgıda deenedimm smdi baska birine gitmek istiyorumm symbol cafee levent yada serkannamı gitmelym sizcee

bugun 2 falcıyada gttm arkadaslarr symbol cadde subesı serkan ve kadınlar kahvesı dılekk serkanı met etmsler ama okadar ıyı deggıl bılgınıze 3 dakka falan surdu serkann falıı tavsıye ettklerım pelın dılek remzıyee kadınlar kahvesnden sasmıormm sasmıcamda artık symbol tarıgada gttm anı bıldı ama gelecegı grecegım bakalmmkadınlar kavesı meryem kendı agzyla soledı elektrk alamadgma gıcık olduguma sallıorum dyee cok atıp tutuoo
1.sırada pelın
2.sıradaremzye
3.sırada dılek
4.sırada tarık dıorumm
bı kerede hata edıp tasula turkana baktrdm erkek arkadasmla ayrlk gordu ogun ayrıldık 21 ınde barsma var dedı tuttu ama genel olarak fazla ıı degıll :) dusunuormda fala verdgm paralarlaa araba alrdmm bı sure ara verecegım

bende oraya ne zaman gitsemm remziye diye niyetleniyorum sonra bakıorm peline çok sıra var bari peline baktırım diyorumm remziyeye en son 1 ay once baktırdımm bütün hepsi çıktı pelinin herseyi çıktı diyemicem ama çıktıklarıda var pelinin şöyle bir huyu varr allah inancıı tam olann kmselere çok ii fal bakıorm çok günahkar kisilere fesatlara fal bakamıorm diyor ama ne drece dogru bilemicem valla :)

Kızlar ben istanbulda yeniyim dolayısıyla bilmiyorum bu kadınlar kahvesi Taksimin neresinde. Bana biraz tarif edebilir misiniz ?

kendimde arkadaş ortamında kahve falı bakan biriyim çokta anladığımdan değil ya işte 10 şey söylüyorsam 5i tutar :)
ama bana bakan kimse yok taksim çok uzak olduğundan evime yakın bi yerde acılan cafede baktım kahve tarot ve kaşık falı bakılır yazılmış arkadaşım ablam ben gittik bu aralar nedense fala sardım çok kızıyorum kendime aciz kaldım nedense bebek olayı çok yıprattı beni önüme gelen falcıya sorasım var....
kadın eşimin ailesinden girdi mevzuya onlar doğru ama geçmiş eşin hediye alcak dedi aldı cep telefonu güzel evliliğiniz var dedi 2012 yılında bebek var dedi kaderimde 4 taneymiş ama ben 2 tane yapcakmışım ben bu ay aşılama yaptırdım ama kadına göre ağustostan sonra.
çokta herşeyi bilemedi evimle ilgili şeyleri resmen salladı yok eşimden sonra eve geliyormuşum ki imkanı yok eşim 9da geliyor ve ben çalışan bayan değilim bütün gün evden çıkmıyorum:)
yok mutfak önlüğüyle karşısına çıkıyormuşum eşim çok rahatsız oluyormuş yine imkanı yok eşim gelene kadar benim tüm mutfak işlerim bitiyor çünkü:)
eşim ailesine gitmek istiyormuş ben engelliyormuşum hiççççç imkanı yok bi kere eşim kafasına koyduğunu yapar 1 2. de bugüne kadar onu bu konuda gidelim diye zorlayan hep ben oldum:)
valla şöyle bi düşündüm fal konusunda ha ben ha o eğer o falcıyım diyorsa kendine o zaman bende falcıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…