Taksim - Kadınlar Kahvesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haziran 2008 de gitmiştim, hiç inanmıyordum, arkadaşların gazıyla ortam bozulmasın diye gitmiştim; kahveyi de beğenmedim, suratımı astım oturdum, kişilik tahlili yapacak göz boyayacak diye sorduğu sorulara falan cevap vermedim. Bu kadar isteksiz geldim diye remziye hanım kovalar beni diye düşünüyordum ama öyle olmadı. Kağıda bir sürü karalamalar yaptı konuşurken, yorumlarda bulundu. Gelecek ile ilgili ise çok belirgin 3 şey söylemişti, her üçü de tam olarak söylediği zamanlarda (ay sonu, yıl sonuna kadar şeklinde) çıktı. Hatta ilkinin çıktığını 2 inci olay olduktan sonra farkettim, aaa falcı şunu da şöyle söylemişti şeklinde jeton ancak düştü ve o andan sonra üçüncü şeyin çıkmasını bekledim ve çok inanarak bişey yaptım oldu. Falın çıkıp çıkmadığını anlamak için zaman geçmesi gerekiyor ve tabi geniş yorumlayabilmeniz. Mesela bana ikinci anahtar görmüştü. Sorularına ne kadar az cevap versem de arabam olduğu bilgisini benden alınca birkaç aya kadar ev sahibi olacağımı söyledi. Ne ondan birkaç ay sonra ne de halen ev sahibi olmuş değilim. Ama fal çıktı; Şöyle ki bu fal mevzuundan birkaç ay sonra şu an eşim olan kişi ile tanıştım ve sevgili olduk ve hemen bana evinin anahtarını yaptırıp vermişti. Ev sahibi olmamıştım ama gerçekten ikinci bir anahtar sahibi olmuştum. Üçüncü öngörüsü de gerçekleştikten sonra bu defa faldan korkmaya başladım. Başka bir zamanda başka birisi yine kahve falıma baktı, bu defaki para karşılığı değildi. Faldan önce sohbet ederken kötü birşey görürse kendisine sakladığını söylemişti akabinde de benim falıma bakıp dilek ve temennilerden başka hiçbirşey söylemedi, acaip kıllandım ve bir daha falcıya falan gitmedim.

Rezmiye Hnm a bende baktırdım ama öyle bir falkı kime dese tutar o derece genel
bi de bişler yazdı kağıda hala duruo cüzdanımda
aslında ben Dilek Hnm a baktırcaktım ama çok sıra var diye beklemek istemedik..
arkadaşım da çok kısa boylu bir hanıma baktırdı adını unuttum ama onun da çıkmadı
çk yogun cafelerde sölenen fallar pek cıkmıo sanki ya artık otomatige baglamıslar
şöle evinde fln bulmak lazım ama onlarda cok pahalı oluo ya uff:18:

Nerede tam olarak bu cafe :)

arkadaşlar ben size gittiğim falcıların hepsini anltmak istiyorum..
monalisa cafe: güler hanım : çok iyi baktığı söylenemez bir baktığında bişe sallar ikinci baktığında başka bişey kesnlkle tvsiye etmyrm.
monami cafe:sema hanım : ilk falı çk güzel ama 2 ve 3 den sonra oda gzl bakmıyordu.
kadınlar kahvesi :meryem hanm:çok saçma bi faldı 10 dk ya sürdü ya sürmedi ağzmdan laf fln almya çlştı bişeyde bilemedi.
melekle kahvesi:gülşahnuda hiç ama hiç beğenmedm.
majestikde bi kzıl saçlı biri var onuda tavsye etmiyrum
ben size iyi bakan 2 falcı vericem çok falcı gezdiğim içn 1.5 yıldır hep aynı falcıya gidiyorum damlalar cafede tugba :çok ama çok iyi bakıyor insanı çok tatmin edio geleceğide blio suan yaşadıklarınıda.ve bugünde kadınlar kahvesi dileğe gttm kısa baktı ama özdü şuan yasaklarmı bildi baklm gelcekde sölicekleri çkacakmı ama size ksnlkle tugbayı tvsye ederm

pelin şu anı iyi görüyor zaten iskambil falı açıyor genelde doğru çıkar iskambil falı öyle tarot bakıyorum diyen herkese inanmayın tarotu herkes bakamaz ayrıca sors duğun soruya cevap almak için açılır tarot bende de var birşeyi merak edince açarım arkadaşlara vs genelde çıkar o işin olup olmayacağı öyle 5 sene sonra evlenecen ilk çocuğun erkek olcak şeklinde saçma sapan konuşan tarotçulara inanmayın dedğim gibi herkes bakamaz ciddi bir birikim gerekir ondan dolayı kahve ve iskambili tercih edin ,pelinde normal iskambil açıyor zaten şu anı bilmesi doğal ne çıkarsa onu söylüyor eski erkek arkaddaşımın mesleğini bildi mesela ama yaşını tuturamadı gelecekle ilgili verdiği zamanlar çıkmadı bide sonuçta sana dönecek dedi biz ayrıldık bilemedi yani geleceği bilemiyor bence umut vermek için söylüyor .

arkadaslar merhaba cok kotuyum ve fala inanilmaz ihtiyacim var ama cok iyi bakan biri olmali, pekin dilek remziyeistemiorum sacmaliyorlar tugba hastaymis bugun yok, ask falinda harika olan kim var lutfen acil yardiminizi bekliyorum

evet bende pelıne gıttım ama hıc bırseyden anlamıyor o kadarda met ettınız bosa

evet bende pelıne gıttım ama hıc bırseyden anlamıyor o kadarda met ettınız bosa

gülüm ya bende gıttım herseyı okudu remzıye abla süper bır falcı ınankı

arkadaslar merhaba cok kotuyum ve fala inanilmaz ihtiyacim var ama cok iyi bakan biri olmali, pekin dilek remziyeistemiorum sacmaliyorlar tugba hastaymis bugun yok, ask falinda harika olan kim var lutfen acil yardiminizi bekliyorum

ben ce süper remzıye hanım sen git bıda bana dedıklerı cıktı

ya bırak pelını kuzum bırsey bıldıgı yok sallıyor sadece

bir remzyezedede benim kadın takır takıryazdı çizdi mübarek makineli gibi.senin b ir şey demene fırsat vermiyor. hiç memnun kalmadım.

bende gıttım süper hakkını yeme sımdı daha ne desın ya herseyı söyledı bence sen dılege gıt yada pelın onlar yarar sana kuzum ıyı anlasırsın sen

Son düzenleme:

remzıyeyı dene bide süper kadın bılıyor

bence süper remzıye kadın anlıyor ya

merhaba ben izmirdeki falcılar konusunda emel hanım diye birini öğrendim.. ayrıca izmirde geçen senelerde bu hanıma gidenleri de dinledim herkez acayip memnun, günlerdir bu falcı emelin telefon numarasını arıyorum. bi tane telefon numarası buldum fakat emel hanım artık onu kullanmıyormuş telefonu değişmiş. VE DE İSTANBUL'A TAŞINMIŞ ARTIK TAKSİM TARAFLARINDA FAL BAKIYOMUŞ.. duyan giden bilen biri varsa lütfen telefon numarasını bana da versin, çok lazım lütfen yardımcı olun bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…