taksimdekilerin çoğuna gitmişimdir.aşağı yukarı dediğiniz gibi hepsi.kimseye anlatma demelerinin nedeni herkese aynı şeyi söylemeleri.ama geçen hafta taksimde bir tane falcı keşfettim.15 tl.ama deydi.arkadaşımla beraber gittik.özellikle merak ettim arkadaşıma da aynı şeyleri söylemiş mi diye.alakası yok.tamamen farklı.sessiz sakin de bir yer.yeri de çok beğendim.faldan da çok memnun kaldım.bir insan bu kadar tutturamaz.benim gizli dediğim şeyleri bile bildi.geleceği kimse bilemez gerçi ama inşallah gelecekle ilgili söyledikleri de çıkar.bir şey hariç tabi :))
arkadaslar merhaba cok kotuyum ve fala inanilmaz ihtiyacim var ama cok iyi bakan biri olmali, pekin dilek remziyeistemiorum sacmaliyorlar tugba hastaymis bugun yok, ask falinda harika olan kim var lutfen acil yardiminizi bekliyorum
pelin şu anı iyi görüyor zaten iskambil falı açıyor genelde doğru çıkar iskambil falı öyle tarot bakıyorum diyen herkese inanmayın tarotu herkes bakamaz ayrıca sors duğun soruya cevap almak için açılır tarot bende de var birşeyi merak edince açarım arkadaşlara vs genelde çıkar o işin olup olmayacağı öyle 5 sene sonra evlenecen ilk çocuğun erkek olcak şeklinde saçma sapan konuşan tarotçulara inanmayın dedğim gibi herkes bakamaz ciddi bir birikim gerekir ondan dolayı kahve ve iskambili tercih edin ,pelinde normal iskambil açıyor zaten şu anı bilmesi doğal ne çıkarsa onu söylüyor eski erkek arkaddaşımın mesleğini bildi mesela ama yaşını tuturamadı gelecekle ilgili verdiği zamanlar çıkmadı bide sonuçta sana dönecek dedi biz ayrıldık bilemedi yani geleceği bilemiyor bence umut vermek için söylüyor .
bir remzyezedede benimkadın takır takıryazdı çizdi mübarek makineli gibi.senin b ir şey demene fırsat vermiyor. hiç memnun kalmadım.
dilek ı deneyin bi de...
birde pelin var.. oranın en iyileri dilekle pelin dıolar..
acaba tam olarak neredeymış burasıı ? merak ettım şimdi
pelin şu anı iyi görüyor zaten iskambil falı açıyor genelde doğru çıkar iskambil falı öyle tarot bakıyorum diyen herkese inanmayın tarotu herkes bakamaz ayrıca sors duğun soruya cevap almak için açılır tarot bende de var birşeyi merak edince açarım arkadaşlara vs genelde çıkar o işin olup olmayacağı öyle 5 sene sonra evlenecen ilk çocuğun erkek olcak şeklinde saçma sapan konuşan tarotçulara inanmayın dedğim gibi herkes bakamaz ciddi bir birikim gerekir ondan dolayı kahve ve iskambili tercih edin ,pelinde normal iskambil açıyor zaten şu anı bilmesi doğal ne çıkarsa onu söylüyor eski erkek arkaddaşımın mesleğini bildi mesela ama yaşını tuturamadı gelecekle ilgili verdiği zamanlar çıkmadı bide sonuçta sana dönecek dedi biz ayrıldık bilemedi yani geleceği bilemiyor bence umut vermek için söylüyor .
remziye demeyin bana amanın yok böyle bir şey ya. kadın fal mı baktı ne yaptı anlamadım. bütün moralimi alt üst etmişti. patır patır dedi dedi, yazdı çizdi bir kağıda sonra çıkarken veriyor o kağıdı. kağıttan bir şeyde anlaşılmıyor. çok negatif bir elektrik aldım ben. bir daha baktırmam dediğim tek falcı bana göre o kadar kötü yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?