acaba nasıl yıkandı gencecik insanların beyinleriSaldırı olup olmaıdğı bilinmiyor denmiş ya
Burda canlı bomba deniyor yani bi saldırı, hatta geçenki canlı bomba Seher Çağla gudubetinin sevgilisiymiş bu psikopatta
Beyin olmayınca böyle şey yoluna gidiyorlar işte
Aaa Nişantaşı mı tövbe bismillah seriye mi bağladı bunlar aman büyükşehirdeki arkadaşlar çok dikkatli olun Allah'a emanet olalımŞimdi de Nişantaşı'nda patlama oldu
Dua edin kızlar
Kaynak var mı?Şimdi de Nişantaşı'nda patlama oldu
Dua edin kızlar
Kudurdu köpekler istediklerini elde edemeyinceAaa Nişantaşı mı tövbe bismillah seriye mi bağladı bunlar aman büyükşehirdeki arkadaşlar çok dikkatli olun Allah'a emanet olalım
Canım genelde canlı bomba olanların büyük yüzdesi kanser ya da ağır hastalığı ya da psikolojik sorunları olanlar ya da sahte ideolojiye dayanarak kafalarını öyle şeylerle dolduruyorlar ki .. Allah bizleri korusunacaba nasıl yıkandı gencecik insanların beyinleri
umut diye bir film vardı orda bir gencin beynini yıkayıp canlı bomba yapmışlardı zaten normal br insan bu işe kalkışamazki
AminAllah kahhar ismiyle kahretsin teröristleri ve destekçileri
gencecik beyinler neyle doldurursan o tarafa gidiyor bu patlamaların ırkı milleti yok ki herkese her milletten orda olan insanın canına kast ediyorCanım genelde canlı bomba olanların büyük yüzdesi kanser ya da ağır hastalığı ya da psikolojik sorunları olanlar ya da sahte ideolojiye dayanarak kafalarını öyle şeylerle dolduruyorlar ki .. Allah bizleri korusun
İnternette kaynak var evet haberlerde de başlık geçilmişKaynak var mı?
İnternette kaynak var evet haberlerde de başlık geçilmiş
Nişantaşı şubemizi aradım biz birşey duymaıdk dediler
Haberler asparagas mı ?
Taksim de olan doğru ve videoları mevcut
Ama Nişantaşı'ndaki için sadece başlık geçmişler. O civarda çalışanlara da sordum patlama olmadı diyorlar. Görüntü eklenmedikçe ben inanmam şahsen
Amaç korku salmak iyice sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?