TAKSİMDE PATLAMA

jozefin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
1.227
869
73

Taksim'de İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Son dakika haberine göre 2 ölü 7 yaralı var. Saldırının bombalı saldırı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Son düzenleme:
Ülkemizin başı sağ olsun
Allah polisimize güç kuvvet versin
Ben o civardayım işim gereği ama korkmuyorum
13:00 te çıkacağım, nasip artık
Ölürsem de ardımdan ağıt yakılmasın, ben şerefimle ölüyorum çok şükür onlar gibi leş değilim
Galeyana gelip ayrışmaya girmeyelim lütfen, Çanakkale'deki ceddimizin kemiklerini sızlatmayalım

Saldırı olup olmaıdğı bilinmiyor denmiş ya
Burda canlı bomba deniyor yani bi saldırı, hatta geçenki canlı bomba Seher Çağla gudubetinin sevgilisiymiş bu psikopatta
Beyin olmayınca böyle şey yoluna gidiyorlar işte

başımız sağolsun...Benim eşimde toplantıya gitti öğleden sonrada o civarda olacaklar
zaten ayrım yapılacak bir durumda yok gibi patlama ırk mezhep siyasi görüş ayırt etmiyor

Ölü sayısı 4 e çıkmış vali açıklama yapmış arkadaşlar çok üzgünüm.. Korkuyorum kendimden değil gelecekten.. Suriyeli birinin bi sözü aklımdan çıkmıyor.. Önceleri uzaklardan bomba sesi duyardık pek önemsemezdik ta ki evlerimize gelene kadar.. Allahım askerimize polisimize güç kuvvet versin Rabbim toprağımızı insanımızı bugünümüzü yarınımızı korusun..

acaba nasıl yıkandı gencecik insanların beyinleri
umut diye bir film vardı orda bir gencin beynini yıkayıp canlı bomba yapmışlardı zaten normal br insan bu işe kalkışamazki

Aaa Nişantaşı mı tövbe bismillah seriye mi bağladı bunlar aman büyükşehirdeki arkadaşlar çok dikkatli olun Allah'a emanet olalım
Kudurdu köpekler istediklerini elde edemeyince
Ama bir olursak yine kazanabiliriz
Yine tarih bizi yazabilir, biz görmesek te çocuklarımız torunlarımız okuyabilirler

acaba nasıl yıkandı gencecik insanların beyinleri
umut diye bir film vardı orda bir gencin beynini yıkayıp canlı bomba yapmışlardı zaten normal br insan bu işe kalkışamazki
Canım genelde canlı bomba olanların büyük yüzdesi kanser ya da ağır hastalığı ya da psikolojik sorunları olanlar ya da sahte ideolojiye dayanarak kafalarını öyle şeylerle dolduruyorlar ki .. Allah bizleri korusun

Allahim ülkemizin yar ve yardimcisi olsun.
Birligimizi beraberligimizi bozmak isteyenlere lütfen firsat vermeyelim!
Birbirimize kenetlenirsek ancak güclü ve yenilmez oluruz, bunun cok güzel örnegi CANAKKALE!

Hepimizin başı sağolsun. Bir de lütfen ceset fotoğraflarını, yaralı fotoğraflarını böyle yayınlamayalım. Hem ölülerimizin mahremiyeti ve saygı açısından hem de hassas bir içerik olduğundan, sosyal medya platformlarında denk gelebilecek bir çok hasta, hamile ve yaşça küçük etkileyebilecek insan olduğundan doğru değil.

gencecik beyinler neyle doldurursan o tarafa gidiyor bu patlamaların ırkı milleti yok ki herkese her milletten orda olan insanın canına kast ediyor

Hiç mi kalabalık bir yere giremeyeceğiz artık. Hiç mi bir dışarı çıkalım diyemeyeceğiz. Her an içimizde bir korkuyla mı yaşayacağız. Kaç kişinin gitmesi lazım böyle vakitsizce. Terör içimizde terör başımızda. Teröre hayır yürüyüşünde bile tekme tokat dövülüyor insanlar hayır diyemeyecek miyiz göz göre göre ölüme mi gideceğiz.. Sesimiz çıkmalı.. Bir gün birileri bizim içinde baş sağlığı dileyebilir.. Ölüm ensemizde...

İnternette kaynak var evet haberlerde de başlık geçilmiş

Nişantaşı şubemizi aradım biz birşey duymaıdk dediler
Haberler asparagas mı ?
Taksim de olan doğru ve videoları mevcut
Ama Nişantaşı'ndaki için sadece başlık geçmişler. O civarda çalışanlara da sordum patlama olmadı diyorlar. Görüntü eklenmedikçe ben inanmam şahsen
Amaç korku salmak iyice sanırım

nişantaşı asparagas habermiş bagcılar diye bi haber cktı o da yalanmıs taksimde olan dogru haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…