İşte amaçları halkımızı daha çok korkutmaknişantaşı asparagas habermiş bagcılar diye bi haber cktı o da yalanmıs taksimde olan dogru haber
Çok biliyorum edasıyla siyaset konuşan birine çözümün ne dedim ( siyaset konuşmayı sevmem çok kışkırtılmadıkça )Akillarinca gözümüzü korkutacaklar. Bizi yildiracaklar. Benim bu vatana olan güvenim tam. Allah'ın izniyle bu günleri de atlatacaz.
Çok biliyorum edasıyla siyaset konuşan birine çözümün ne dedim ( siyaset konuşmayı sevmem çok kışkırtılmadıkça )
Verelim doğuyu dedi, bi halt bilmiyosun dedim
1 karış toprak vermek demek pes etmek demek buyur vatanımıza girin demektir, ceddimize ihanettir
Kaldı ki kocaman doğuyu vermek akıl karı değil. Onla da kalırlar sanıyor bi de işin komik tarafı ? Amaçları Türk - İslam devletlerini bitirmek oysa
Böyle düşünenlerin bölücülerden ne farkı var ?
Türkiye bir bütündür bölünemez, gerekirse ölürüz hemde seve seve.
Çanakkale'de ölen atalarımız gibi, ağlamanın pazarlığın ucuzluğun alemi yok
İşte o cümleye kadar en azından savunduğu birşey var sanıyordukdoğuyu verince hallolacak mıymış sorun???
ne yiyip ne içeceklermiş? nasıl dış kaynak sağlayacaklarmış?
yine sınıra dayanıp taşkınlık yapmayacaklar mıymış?
daha da daha da demeyecekler miymiş?
maksat gerçekten toprak mıymış?
şu zihniyeti anlayamıyorum gerçekten
(ben de siyaset konuşmayı hiç sevmem gerçekten)
Ben ülkemi seviyorumBu ülkede savaş cikarsa kacıp gidicem. Sogudum bu topraklardan bu topraklar ugruna savaslar verilen kutsal toprak, vatan, yurt ozelligini kaybetti benim icin.
Ne tarafa donsem peceli arap, nereye gitsem etrafim Suriyeli artik buralar bize ait degil gibi.
Eskiden cok daha modern, cagdas bir ulkeydik daha huzurluyduk.
Suriye siniri açık oldugu icin basimiza bunlar geldi teror örgutleri cok guzel destek buldular kendilerine.
Bombalar orda yukleniyor, canli bomba orada egitiliyor burada patliyor. Bunlara goz yumanlara yaziklar olsun.
kardeşim bir ilde öğretmendi çocuklara çok güzel iş öğretiyormuş dönünce abileri dağdaymış dağa çıkmışlar gitti evlatlarım diye üzülmüştü ekonomi sıfır oralarda üniversitelere gelince insanlar o ortamlara çekilip beyni yıkanıyor bölmek kolay birlik olmak zor ben Türk kimliğimle doğmuşum bana komşu annem var anne diyorum çocukken hep beraberdir evde yemek yemezdim onlarsız onlar gelirdi beraber sofra kurulurdu hep beraber yerdik...kurbane diye severdi bizi... komşu annem başka bir topluluktan Türk KİMLİĞİ İLE doğmuş bugün orda olsaydık bize sorulmayacaktı ikimizde zarar görecektikİnsanın canlı bomba olmak için nasıl bir mantığa sahip olması lazım aklım almıyor, almayacak.
Ülkemizin başı sağolsun, dilerim bu son olur artık, yeter.
Bu ülkede savaş cikarsa kacıp gidicem. Sogudum bu topraklardan bu topraklar ugruna savaslar verilen kutsal toprak, vatan, yurt ozelligini kaybetti benim icin.
Ne tarafa donsem peceli arap, nereye gitsem etrafim Suriyeli artik buralar bize ait degil gibi.
Eskiden cok daha modern, cagdas bir ulkeydik daha huzurluyduk.
Suriye siniri açık oldugu icin basimiza bunlar geldi teror örgutleri cok guzel destek buldular kendilerine.
Bombalar orda yukleniyor, canli bomba orada egitiliyor burada patliyor. Bunlara goz yumanlara yaziklar olsun.
Suan oyle bir durumda degiliz. O zamanki dokulen kan gercekten kutsaldi. Yanlis politikalar, onun bunun keyfi yuzunden bu hale geldiysek ugruna savasacak birsey kalmamis demektir.Ben ülkemi seviyorum
Tek Türk te kalsam gitmem
Beğenmiyorsam daha güzel olması için elimden geleni yaparım, evladıma masal değil şanlı tarihimizi anlatırım
Sen kaçarsan ben kaçarsam Çanakkale'dekilere ihanet olur bence, onlar bilmiyor muydu kaçmayı
Dönmeyi bile düşünmeden 16 yaşında yeni delikanlı olmuş kardeşlerimiz bile savaşmışken ben 30 umda pes etmeyi kendime yakıştıramam. Benim canım onlarınkinden üstün değil
Ben ülkemi seviyorum
Tek Türk te kalsam gitmem
Beğenmiyorsam daha güzel olması için elimden geleni yaparım, evladıma masal değil şanlı tarihimizi anlatırım
Sen kaçarsan ben kaçarsam Çanakkale'dekilere ihanet olur bence, onlar bilmiyor muydu kaçmayı
Dönmeyi bile düşünmeden 16 yaşında yeni delikanlı olmuş kardeşlerimiz bile savaşmışken ben 30 umda pes etmeyi kendime yakıştıramam. Benim canım onlarınkinden üstün değil
kardeşim bir ilde öğretmendi çocuklara çok güzel iş öğretiyormuş dönünce abileri dağdaymış dağa çıkmışlar gitti evlatlarım diye üzülmüştü ekonomi sıfır oralarda üniversitelere gelince insanlar o ortamlara çekilip beyni yıkanıyor bölmek kolay birlik olmak zor ben Türk kimliğimle doğmuşum bana komşu annem var anne diyorum çocukken hep beraberdir evde yemek yemezdim onlarsız onlar gelirdi beraber sofra kurulurdu hep beraber yerdik...kurbane diye severdi bizi... komşu annem başka bir topluluktan Türk KİMLİĞİ İLE doğmuş bugün orda olsaydık bize sorulmayacaktı ikimizde zarar görecektik
Allah korusun ama evladı şehit olan tek anne olmamGuzel diyosun da ya anlatacagin bir evladin olmazsa? Ya Bir bomba onu senden alirsa? yine boyle dusunecek misin?
Sahsen ben bu sekilde paramparca olarak ölmek istemiyorum, sevdiklerim de ölsün istemiyorum.
Biktik artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?