TAKSİMDE PATLAMA

Zaten buraya bu konu acmak yasak. Kapanir. Siyasette konusuluyor girip oraya yazin.

Suan oyle bir durumda degiliz. O zamanki dokulen kan gercekten kutsaldi. Yanlis politikalar, onun bunun keyfi yuzunden bu hale geldiysek ugruna savasacak birsey kalmamis demektir.
Ne fark var o zamanla şimdi arasında? O zamanki insanlar da belki padişahın yanlış politikaları yüzünden bu hale geldik bu kan kutsal değil diyorlardı nerden biliyorsunuz?

Allah hepimizi korusun kizlarimin 23 nisan gösterisi var şimdiden kara kara düşünüyorum ne yapsak diye ya kötü birşey olursa allahım ne günlere kaldık korkuyoruz yolda yürümekten herşeyden
AMİN...

Ne olacak bu halimiz daha ne kadar günahsız insanlar olecek. Daha ne kadar aglicaz.. Dışarı çıkmaya korkuyoruz artık disaridayken insanlara potansiyel bomba gözüyle bakıp korkuyorum.. Dun minubuste bu genç yanima oturdu sirt çantası vardı kitlendim çantasına..biz bu hale ne zaman geldik. Pis köpekler hala doyamadilar kana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…