Taksitli alisveris

Pepuske

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
113
53
13
Arkadaslar siz soyleyin çok sinir bozucu bir durumun içine girdim. Taksitle pazardan bir tül mutfak icin birde 4 âdet fon perde aldım. Toplamda 460 lira tuttu. İlk ten kadina 60 lira verdim haftaya alırsın siparişlerini dedi. Haftasi oldu gittim getirmemis yarin biz getircez senin mahallende bir musteriyede siparisini teslim edicez dedi yine para istedi bende aksam eşimle yollarim simdi Yok dedim. Neyse eşim geç geldi gitmedi pazara yarin getircekler ya o zman verirsin dedi. Ertesi gun oldu gelen giden yok aradım getircekmisiniz isim var ona göre cikicam dışarı diye. Vay efendim ne kadar para verebilirsin dedi ilk ten bende 100 lira verebilirim dedim senin için oraya gelicez 200 lira ayarla dedi bnde valla yok abla 260 lira bir den verceksem olsam biriktirr pesin alirdim dedim neyse ben seni ararim dedi kapadi. 1 saat sonra eşim geldi ver 200 lirasını dedi getirsinler. Bu seferde telefonumu kari koca acmadilar çok uyuz oldum simdi ne düşündüler de Bnm teli acmadilar mesela 100 lira kurtarmiyo getirmicez dese anlarim ayıp bişey degil bide taksitle aldim elime geçtikçe vericem dedim. En başta bu benden toplu almak istiyor yada parayi müşteriye ihtiyaci yok. Simdi ben haftaya pazara gidip dicem sen beni insan yerine koyup kaç kere aradım açmadım oysa ben 200 lira vericem getirin demek için aramistim simdi verdigim 60 lirayı ya geri ver yada sadece mutfagin tulu nu ver fonlari istemiyor dicem çünkü çok sinir oldum. Kavga etmeyiz ins çok taktim yaptigi büyük bir ayip bide daha oncede alisvei yaptim hiç aksatmadim niye boyle yapti herkez esnaf olamıyor hakkıyla keşke bulasmasaydim gittigimde sizce nasıl davranmaliyim kadina

Bidaha para felan vermeyin 60 lira kalsın Onda başının gözünün sadakasi olsun iptal et istemiyorum de

Ya burası büyük bi şehir değil cevremdekiler önermişti daha öncede alış verisim oldu ona güvenerek bide çok uçuk bir fiyat değil yani ortalik bulandiracak kadar ama kadinin tavri bin pişman ettirdi

Hayır canım neden versin 60 lirasını..sadaka versem ihtiyacı olana veririm buna niye vereyim...konu sahibi 60 lirani al hiçbir şey istemiyorum de..
Bazı insanlar çirkef olur uğraşmak istemem ben parayida vermez zaten

Pazarcı parayi verirse ne alâ...

Işte magadan alydim kartla keşke göreeek aliyim diye

İade değişim olan yerler var
Birde atıyorum taçın mağazasına gidin beğenin netten aynı ürünü sipariş verin çok daha ucuz oluyo
Enbasiti english home vardır görüp ordanda ucuza alabilirdiniz
Hala şansınız var:)

Ben örme ve çok kalite dikim ve kumaşı 4 m kruvaze 2 adet 80 cm ilk fon 3 adet runner yatak odasına 1 adet 130 a 130 orta sehpa örtüsü bir adet yemek masası 2.50 mt hepsi her yanı güpürlü hepsine toplamda 750 tl verdim üstelik piyasadaki en iyi kumaş bende taksitli aldım sen orayı bence al paranı araştır çok pahalı içinde naylon olmayan örme dedi kadın bana o da annem keşfetmiş

Eklentiler

• 3B12FDD3-278A-4481-B182-689587F559D2.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 76
Bu salonumdan akşam karesi diyeyim sana ama açık rengi o kadar koyu da değil

Ilk önce sakince konuşun kendinizi ifade edin.. 'ben istemiyorum, iptal edin.. kalan parayı da geri iade almak istiyorum..' deyin...karşı taraf tepki ederse sizde altta kalmayın... göze göz, dişe diş.. kimse kolay kazanmıyor parayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…