- 12 Temmuz 2006
- 57.443
- 219.545
- 1.223
- 53
Bende ablayım, ablalığı anlarım ama siz kardeşinizin hayatına aşırı müdahilsiniz ve yargılıyorsunuz, o yüzden size tepki olarak hiçbirşey yapmıyor, birazda onun penceresinden bakın, yaptıklarını tasvip etmeyip sürekli tenkit ediyorsunuz gibi anlaşılıyor yazdıklarınızdan, görüştüğü kişilere yanlış kişiler deyip şu an görüştüğü insanı eğitim ve işiyle yargılıyorsunuz.Kardeşime karşı elbette bu şekilde konuşmuyorum sadece çok sinirligim dedikodu değil dertlesmek istedim. Beni üzen kendisini geliştirmek adına birşey yapmaması. Kpss istemiyorsan iş ike geliştir diyorum mesela dil kursuna git ingilizce şart artık o da yok. Boş bir şekilde yaşayıp gidiyor.
Malesef ki seçtiği adamlar da hep yanlış oldu. Şuan birşey söylemiyor ama sanırım lise mezunu birmilyoncuyla birlikteliği var. Geçmişi de aynı gereksiz insanlar ve lafımı dinlemeyip yediği kazıklarla dolu.
Ama haklısınız gercekten karismayacagim artık. Kimle de evleniyorsa evlensin. Hatta keşke evlense de o da kurtulda biz de kurtulsak
O 25 yaşında, kazıkta yiyecek, yanlış kararlarda verecek, hata da yapacak, bunların bütününe hayat tecrübesi denir, siz onu kendi haline bırakmazsanız hayatıyla ilgili alması gereken dersleri alıp kendi hayat tecrübesini oluşturamaz, siz iyi bir eğitim aldınız, iyi bir işe sahipsiniz diye kardeşinizden aynı beklentiler içinde olamazsınız.
Aynı anne babanın çocuklarısınız, ikinizi de aynı anne baba büyüttü ama farklı bireylersiniz, kardeşinizden siz olmasını beklememelisiniz, o farklı.
Son düzenleme: