taktik lazım bacılar

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
kızlar ben bu işlerden hiç anlamıyorum. kendi halinde takılan bi kızım. erkeklerle pek muhatap değilimdir genelde. 23 yaşındayım güzel bi kızım duru bi güzelliğim olduğunu söylerler 168 boy 58 kiloyum tesettürlüyüm genelde pek makyaj yapmam ama bakımlıyım pdr okudum rehber öğretmen olarak bir kurumda çalışıyorum. ortak arkadaş vasıtasıyla tanıştığım bir erkek var. 28 yaşında ilk başta ona o gözle bakmamıştım. hatta evlenmeyi düşündüğü için bi kızla falan da tanıştırdım ama taa ki gülümseyişini görene kadar. şimdi karşımdaki adamı anlatıyım. 28 yaşında yüksek lisansını bitiriyo. doktora yapıcak. mühendis olarak çalışıyor. çok fazla arkadaşı yok. 5-6 takıldığı kişi var. ilk konuştuğumuzda pek muhabbet açamıyoduk. bu biraz da ondan kaynaklı. artık biraz daha samimi olmaya başladık. şu an beni arkadaşı olarak görüyor. ama güzel bir kız olduğumu söylemişti. benden hoşlanmadığını biliyorum ama sanırım ben ondan hoşlanmaya başladım. tam hayal ettiğim gibi bir erkek sizden taktik istiyorum iki hafta sonra buluşcaz nerede buluşalım ne giyeyim nasıl davranayım bana aşık olmasını istiyorum .)

Sade ol, makyaj yapıyor musun bilmiyorum ama hafif yap derim.
Gizemli ol, çok çene çalma, az düşün öyle cevap ver sorularına.
Erkekler mahcup ama neşeli, yerinde konuşup boş konuşmayan, kendini halı gibi bir anda hoop diye sermeyecek kızları seviyorlar ;) sermek derken hayatının en ince detaylarını anlatmaktan bahsediyorum ;)

başbaşa aslında hüsnü alaya gidelim demişti önceden ben müsait değildim iki hafta sonra da muhtemelen öyle bir yeri söyler
Hüsnü alayın ne olduğunu bilmiyorum özür dilerim.
Baş başa gidecekseniz zaten arkadaş olarak falan görmüyor sizi demek bu.
Siz kendiniz olun,güzel gülümseyin yeterli.
Onun tavırlarına göre tekrar konu açarsınız :KK66:

Sade ol, makyaj yapıyor musun bilmiyorum ama hafif yap derim.
Gizemli ol, çok çene çalma, az düşün öyle cevap ver sorularına.
Erkekler mahcup ama neşeli, yerinde konuşup boş konuşmayan, kendini halı gibi bir anda hoop diye sermeyecek kızları seviyorlar :KK66: sermek derken hayatının en ince detaylarını anlatmaktan bahsediyorum :KK66:
Ben sizin bu soyledikleriniz gibi cok taktikli bir sekilde bulusmustum biriyle. :)Ama karsidaki öküz olunca deger kiymet bilmeyince taktik falan bi ise yaramadi.

Ben sizin bu soyledikleriniz gibi cok taktikli bir sekilde bulusmustum biriyle. :)Ama karsidaki öküz olunca deger kiymet bilmeyince taktik falan bi ise yaramadi.
İlk günden öküz sonraları bizona dönüşürdü zaten. O tarz adama en iyi taktik merdane :sinirli:

çalışıyor geç saate kadar benim ailem akşam pek dışarı çıkmama izin vermiyor haftasonu da kuzeninin düğününe gidecek şehir dışına ondan ötürü
yok arkadaş olarak gördüğüne eminim sadece bizi tanıştıran arkadaşla ikimizin de arası açıldığı için başka da ortak tanıdğımız olmadığı için birlikte gidicez. hüsnü ala da eminönünde boğaza bakan bir restoran

kızlar ben bu işlerden hiç anlamıyorum. kendi halinde takılan bi kızım. erkeklerle pek muhatap değilimdir genelde. 23 yaşındayım güzel bi kızım duru bi güzelliğim olduğunu söylerler 168 boy 58 kiloyum tesettürlüyüm genelde pek makyaj yapmam ama bakımlıyım pdr okudum rehber öğretmen olarak bir kurumda çalışıyorum. ortak arkadaş vasıtasıyla tanıştığım bir erkek var. 28 yaşında ilk başta ona o gözle bakmamıştım. hatta evlenmeyi düşündüğü için bi kızla falan da tanıştırdım ama taa ki gülümseyişini görene kadar. şimdi karşımdaki adamı anlatıyım. 28 yaşında yüksek lisansını bitiriyo. doktora yapıcak. mühendis olarak çalışıyor. çok fazla arkadaşı yok. 5-6 takıldığı kişi var. ilk konuştuğumuzda pek muhabbet açamıyoduk. bu biraz da ondan kaynaklı. artık biraz daha samimi olmaya başladık. şu an beni arkadaşı olarak görüyor. ama güzel bir kız olduğumu söylemişti. benden hoşlanmadığını biliyorum ama sanırım ben ondan hoşlanmaya başladım. tam hayal ettiğim gibi bir erkek sizden taktik istiyorum iki hafta sonra buluşcaz nerede buluşalım ne giyeyim nasıl davranayım bana aşık olmasını istiyorum .)
normal ama şık birşeyler giy. nerde buluşursunuz bilmiyorum ama hafif bir öglen yemegi olabilir. veya öglenden sonra bir kahve..
ama bildigim tek birşey var. aşık olmayacaksa -aklında sen yoksan bikini ile de gitsen- fulll kapansanda aşık olmayacagı.
bunlar paylaşımlar ile olur. vakit gecirme ile....

yok arkadaş olarak gördüğüne eminim sadece bizi tanıştıran arkadaşla ikimizin de arası açıldığı için başka da ortak tanıdğımız olmadığı için birlikte gidicez. hüsnü ala da eminönünde boğaza bakan bir restoran

nargile kafe değil miydi orası ya?
ilk buluşmada nargile içmeyin :olamaz:
kolay yenen bir yemek söyleyin, çok açık renk giyinmeyin, öncesinde tuvalete gidin, ağrı kesici için, rahat bir ayakkabı seçin, gerisini ana bırakın.

başbaşa aslında hüsnü alaya gidelim demişti önceden ben müsait değildim iki hafta sonra da muhtemelen öyle bir yeri söyler
husnualayi görünce yazmadan edemedim :KK68: bence her zamanki halinizle olabilirsiniz sonucta ileride sevgili de olsaniz her zaman gorecegi sekilde olmaniz daha iyi olur sanki o_O ama herhangi bir hobisi ilgi duydugu bir aktivite vs. varsa onlarla ilgili ufak bir arastirma yapip etkileyici olabilecek konular bulup sohbetinizi guzellestirebilirsiniz :KK54: birde uzumli yaban mersinili nargile soyleyip benim yerime de icebilirsin asla hayir demem :oops:

Bence her zamanki gibi gormesin seni yani biraz daha ozenli git ki adamda kendi icin ozendiginizi dusunsun ve hoslandiginizi anlayabilir bu sayede.

Kesinlikle ozenin dogal olucam derken fazlaa dogal olursaniz bu is dostluk kardeslikle sonuclanir :) Size baska gozlerle bakmasini saglayin bunun icin de aklina dusurmeniz gerekiyor bu meseleyi. Bakislariniz hal tavriniz onemli. Çok kasıntı durup ortamı germeyin tabiki ama asiri rahat ta olmayin biraz kastiginizi hissetsin ozel oldugunu hsseder belki durumun. Nasil taktik verirsek verelim bu isler biraz beklentiyle alakali bir esten bekledigi hersey sizde mevcutsa zaten etkilenecektir. Bunun icin de oldugunuz gibi konuşun oldugunuzun dışına cok cikmayin derim ben. Mubarek gecede eger birbirniz icin hayirliysaniz tez zamanda kapilar acilir insallah sizin icin :)

Back
X