- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
kızlar ben bu işlerden hiç anlamıyorum. kendi halinde takılan bi kızım. erkeklerle pek muhatap değilimdir genelde. 23 yaşındayım güzel bi kızım duru bi güzelliğim olduğunu söylerler 168 boy 58 kiloyum tesettürlüyüm genelde pek makyaj yapmam ama bakımlıyım pdr okudum rehber öğretmen olarak bir kurumda çalışıyorum. ortak arkadaş vasıtasıyla tanıştığım bir erkek var. 28 yaşında ilk başta ona o gözle bakmamıştım. hatta evlenmeyi düşündüğü için bi kızla falan da tanıştırdım ama taa ki gülümseyişini görene kadar. şimdi karşımdaki adamı anlatıyım. 28 yaşında yüksek lisansını bitiriyo. doktora yapıcak. mühendis olarak çalışıyor. çok fazla arkadaşı yok. 5-6 takıldığı kişi var. ilk konuştuğumuzda pek muhabbet açamıyoduk. bu biraz da ondan kaynaklı. artık biraz daha samimi olmaya başladık. şu an beni arkadaşı olarak görüyor. ama güzel bir kız olduğumu söylemişti. benden hoşlanmadığını biliyorum ama sanırım ben ondan hoşlanmaya başladım. tam hayal ettiğim gibi bir erkek sizden taktik istiyorum iki hafta sonra buluşcaz nerede buluşalım ne giyeyim nasıl davranayım bana aşık olmasını istiyorum .)