- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi mutluluk06
-
cinselliğin evlilikte cok cok önemli oldugunu düşünürüm ,kaliteli olmaması da boşanma sebebıdır çunku bu bır ıhtıyactır ve karsılanamadıgı taktırde boşanma kacınılmazdır,bunda kabul etmeyecek bir şey yok bıraz sabırlı davranıp sakınce suclamadan konusup ikna yolları aramalısın hem senın ıcın hem esın ıcın göz göre göre mutsuzluga sürüklenmeyın
bende senin gibi düşünüyorum,bu gidişlede boşanma kaçınılmaz zaten,kabul etmiyo işte defalarca konuştum,üroloğa gidelim,terapiste gidelim diyorum ama ısrarla hayır diyo
Adamı biraz kızdır, şakayla karışık sen benle ilgilenmezsen gözüm başka erkeklere fgider de... Genellikle işe yarıyor.
Ayıp olmazsa geç derken ne kadar geç mesela ?
eşinin içinde sana karşı sevgi yoksa
ne yaparsan yap
nafile.
ilk kendıne sorman gereken şey bu '' acaba gerçekten benı sevıyor mu? ''
başka bir soru: her türlü temizliğine önem veriyor musun?
15 dk falan ama sanki, konsantrasyonu bozulacak gibi
cinsel hayatınızı renklendirin. çünkü siz de zevk almıyorsunuz, yoksa geç boşalmadan rahatsız olmazdınız. (1-2 saat sürmüyosa tabii)
siz başlayın bir - iki kocanız sizin zevk aldığınızı görür kendi de gerçekten zevk alırsa rahat bırakmaz sizi
neden bir erkek haftada 1 istesin, ya da neden zoraki olsun demek ki bir şeyler yolunda değil, zevk almıyor veya aşırı yorgun. iktidarsızlık ve erken boşalma yoksa isteksizlik sorunun çözümü biraz eşlerin elinde.
Adamı biraz kızdır, şakayla karışık sen benle ilgilenmezsen gözüm başka erkeklere fgider de... Genellikle işe yarıyor.
ben hiç zevk almıyorum ki,hiçbirşey hissetmiyorum,napcam bilmiyorum
pardonda 15 dk gec boşalma sorununa girmiyo hatta erken boşalma bile sayılabilir
tabi standartlara bakmak lasım bililmsel olarak:26:
bende okuyorum okuyorum dedim adam herhalde 1 saat uğraşıyo
ben hiç zevk almıyorum ki,hiçbirşey hissetmiyorum,napcam bilmiyorum
15 dk falan ama sanki, konsantrasyonu bozulacak gibi
15 dakıka gec degıl aksıne erken bıle sayılabılır,ama sen buna gec dedıgıne göre aceleye getırıyorsun sıkılıyorsun sanırım o münasebetten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?