taktik

bende senin gibi düşünüyorum,bu gidişlede boşanma kaçınılmaz zaten,kabul etmiyo işte defalarca konuştum,üroloğa gidelim,terapiste gidelim diyorum ama ısrarla hayır diyo

bence her erkeğin cinsellik konusunda aynı derecede dürtülere sahip olduğuna inanmıyorum bazı eşlere her gece veya iki güne bir isterken kimilerine bir hafta on beş gün normal geliyor...senle alakalı bir durumda değildir emin ol...eşinin işi ,günlük yaşadığı stres ,evin içindeki birbirinize karşı tutumunuz vs.hepsi çok önemli..kendini suçlama..

haftada bir cani isterse demissiniz ne olacakki daha
adam makine mi :)
dalga gecmiyorum bu arada yanlis anlama
ilk evlendiginiz zamanalr ben sürekli sevisecegiz saniyordum ve esimi sürekli hazir saniyordum
esim dedi bana ben makinemiyim diye :) hakli vesselam

bende senin gibi düşünüyorum,bu gidişlede boşanma kaçınılmaz zaten,kabul etmiyo işte defalarca konuştum,üroloğa gidelim,terapiste gidelim diyorum ama ısrarla hayır diyo

cinsel hayatınızı renklendirin. çünkü siz de zevk almıyorsunuz, yoksa geç boşalmadan rahatsız olmazdınız. (1-2 saat sürmüyosa tabii )
siz başlayın bir - iki kocanız sizin zevk aldığınızı görür kendi de gerçekten zevk alırsa rahat bırakmaz sizi
neden bir erkek haftada 1 istesin, ya da neden zoraki olsun demek ki bir şeyler yolunda değil, zevk almıyor veya aşırı yorgun. iktidarsızlık ve erken boşalma yoksa isteksizlik sorunun çözümü biraz eşlerin elinde.

Adamı biraz kızdır, şakayla karışık sen benle ilgilenmezsen gözüm başka erkeklere fgider de... Genellikle işe yarıyor.

eşinin içinde sana karşı sevgi yoksa
ne yaparsan yap
nafile.

ilk kendıne sorman gereken şey bu '' acaba gerçekten benı sevıyor mu? ''

başka bir soru: her türlü temizliğine önem veriyor musun?

eşinin içinde sana karşı sevgi yoksa
ne yaparsan yap
nafile.

ilk kendıne sorman gereken şey bu '' acaba gerçekten benı sevıyor mu? ''

başka bir soru: her türlü temizliğine önem veriyor musun?

temizliğime cok önem veririm,beni sevdiğini düşünüyodum ama artık düşünmüyorum

15 dk falan ama sanki, konsantrasyonu bozulacak gibi

pardonda 15 dk gec boşalma sorununa girmiyo hatta erken boşalma bile sayılabilir
tabi standartlara bakmak lasım bililmsel olarak:26:
bende okuyorum okuyorum dedim adam herhalde 1 saat uğraşıyo

ben hiç zevk almıyorum ki,hiçbirşey hissetmiyorum,napcam bilmiyorum

nasıl oluyor bu ben anlamıyorum insan sevişme esnasında boşalmanın hesabını yapamazki. sevişrisn sevişirsin sevişirsin. sevişmenin dakkasımı olur.
siz sevişmiyor onun boşlaması içinmi uğraşıyorsunuz.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…