- Konu Sahibi mutluluk06
-
nasıl oluyor bu ben anlamıyorum insan sevişme esnasında boşalmanın hesabını yapamazki. sevişrisn sevişirsin sevişirsin. sevişmenin dakkasımı olur.
siz sevişmiyor onun boşlaması içinmi uğraşıyorsunuz.:44:
temizliğime cok önem veririm,beni sevdiğini düşünüyodum ama artık düşünmüyorum
sanki konsantrasyonunu kaybedecek gibi,olsunda hemen bitsin
15 dakıka gec degıl aksıne erken bıle sayılabılır,ama sen buna gec dedıgıne göre aceleye getırıyorsun sıkılıyorsun sanırım o münasebetten
işte sorun o eşim onun hesabını yapıyor,ya beni sevmiyor,büyük bir ihtimallede zevk almıyoı
sıkıldığını belli edincede karşı taraf daha kasıyo kendini.
ama işte eşim cok gönülsüz olsun da bitsin,o kadar belli ki ön sevşme falan yok,bende zevk almadığım için haliyle onu takip ediyorum
bu iş hiç normal değil bence,,,bence ciddi bir sorun var ortada
ama ne?? :26:
bir müddet sende isteme, kendısı konusunu açmadan sende açma.
birazda kendi düşünsün ''bu kadın neden istemiyor '' diye.
bu taktiği denedın mı? eğer 2 veya 3 hafta boyunca denediysen,,,bir 3 hafta daha dene
ve sonunda ciddi anlamda konuş onunla
ortada mutlaka bir şey var.
ee yani ya iilk defa buralarda duyuyorum üşenmeden süre tutuyorlar geç dedıgın zaman 1-2 saat arasıdır ya da ilişkiden sonra alakasız bir zamanda boşalmasıdır
ama işte eşim cok gönülsüz olsun da bitsin,o kadar belli ki ön sevşme falan yok,bende zevk almadığım için haliyle onu takip ediyorum
daha neler ben kocama böyle desem güle güle der ,riskli bir hareket her erkek kaldıramaz
ön svişmeyi genelde erkekler kadınlardan beklerler. daha doğrusu tavırlarından etkilenirler. siz onu ön sevişmeye tahrik ediyormusnuz.
1 aydır deniyorum,1 ay daha denicem
Hakkatten hayy ağzına sağlıkkk arkadaşımmm
demekki bu işin hesap kitabı varmış biz bilmiyomuşuzzz
bak bizim hiç aklımıza gelmeemiiş süre tutmak lazımmışş zaar
ama sen zevk almadığını söylüyosun. sen almazken o nasıl alır. mutlu cinsellik= sev-iş-mek , boşalmak tek taraflı cinsellik.
o zaman biraz renklendırmeye calıs ne bılım fantezi şeyler al bakımlarını yap ve eşinle bunları konus ayıp degıl kı cınsellıkten ne beklıyorsun o senden ne beklıyor ön sevişme olmadan zevk alamasın tabı
beni defalarca reddettiği, için hiç birşey yapmıyorum artık o kadar soğudum ki öpmüyorum bile uzun zamandır,o öper
yani birde boşalması ya da boşalmaması zevk aldıgı ya da almadıgı anlamına gelmez önemlı olan aslında ön sevişmenin kalitesi
beni defalarca reddettiği, için hiç birşey yapmıyorum artık o kadar soğudum ki öpmüyorum bile uzun zamandır,o öper
seninki seni kaybetmekten korkmuyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?