Taktik ?

cobanyildizi_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
262
2
96
Tokat
selam arkadaslar :) benim 1 yıla yakın bi birlikteliğim var kızlar sevgilime cok fazla onu sevdiğimi hissettirdiğimi düşünüyorum cok fazla hissettirsen bi süre sonra bıkar kaybetmekten korkmaz vs bunların hepsini biliyorum ama gelin görün ki uygulama cok kötüyüm , beceremiyorum uzak olmayı falan. zaten farklı sehirlerdeyiz oda sever beni süphem yok ama benm kadar hissettiremez mesela ben bi de asırı kıskancım detaycıyım ne biliyim olur olmadık sacma seylerden kavga cıkarıyorum falan. bu huyumdan da vazgecmek istiyorum cünkü onunda bu durumdan rahatsız oldugunun bilincindeym ne yapmam gerekir bi taktik verin bana bu konularda lütfen..

Şu "taktik" olaylarına hiçbir zaman akıl sır erdiremeyeceğim sanırım.
İçinden nasıl davranmak geliyorsa öyle davran,nasıl hissediyorsan ne yapmak istiyorsan..
Şöyle bir durumda var tabi; sık sık her dakika mesajlaşılırsa,bir yere gidilirken izin alınılıyorsa(ki en karşı olduğum şey),aşırı kıskançlık yapılıyorsa,sudan sebeplerden her iki tarafta üzülüyorsa sıkılması muhtemel. Bunlar olmadığı sürece ilişki gayet güzel ilerler. Ve her şey olacağına varır..

Karşındaki de seni senin kadar çok seviyorsa emin ol "sevgini çok belli ediyorsun" diye sıkılmaz.

Ne zaman sıkılır gereksiz kıskançlıklar yaptığın anda bunalıp, uzaklaşabilir

Valla ben akrep burcuyum ilgimi içimden geldiği gibi gösteremezsem yürütemem zaten o ilişkiyi.
Böyle taktikle olunca zaten insan o hisse bağlanıyo hani kaçan kovalanır dedikleri varya o tatlı geliyo. Ee kaç kaç, tatik taktik insan yorulur
Hala taktik dersen en fazla çok sık mesajlaşmayın, birbirinizden başka hayatlarınız olduğunu da unutmayın, unutturmayın diyebilirim

Yengec konusunda oneri sunamam cunku dengesizin onde gidenidir. Ne yapacagini bilemezsin. Onda sunu yap , bunu yap desem ise yaramaz. Hisleri kuvvetlidir onunla oynadigini hissederse tamamen kaybedersin.

Yengec esi olarak cok dogru bir tespit
Bir yengecle evlenmeden bin defa daha dusunun kizlar dengesiz oluyorlar gercekten

taktiği ne yapıcaksın arkadaısm olay sende bitiyor:) hem neden rahatsız olsun ki bu durumdan neden sıkılsın? sewiyorsun diye insan sıkılırmı elbetteki belli edikcesin
ama kıskançlık ve detaycılık bunaltabilir. kıskançlık yapcağın zamanlar telefonla konusmayı kes sonra konusuruz de yat uyu unutursun zaten d

Kizlar agziniza saglik ama benim direkt kendmi degistrmem lazm asiri kiskancim asiriii kafamda kuruyorum buna inanip kendmi uzuyorm cocugn bi sey yaptgida yok kiskanmiyim diye elinden gelenide yapiyo ama ben her seye kavga cikariyorm bn cok sinirliym o cok sakin mesela.. Ayri sehirderdeym zaten okul is derken aksam saat 6dan snra konusuyoruz. 1 gunlugune benm bulundugm sehre geldi zehir ettm resmen kiskancliklarmla :'( onunda bi kotu yonu varsa bencil ve rahat bi insan oyle gereksz kiskancliklari yoktr. Boyle iste

Aslinda yazmayacaktim ama yengec erkegi bogmaya gelmez. Gereksiz kiskancliklarin onun kacmasina sebep olur. Kavgayi sevmez icine kapanir, bir yere durmadan yazar. Sevdigi surece katlanir ama sevgisi bittiginde kacar gider. Istedigin kadar yalvar sonra geri gelmez. Ne cok sikacaksin ne de cok birakacaksin. Bencil degildir, bencil gorunur ama cok rahattir.

Ya seninle konusmak cok guzelmis ciddenn :)) zaten son zamanlarda msjlasmak filan istemiyo belli yani demekki onu bu kivama ben getirmisim Kiskanmiyim diyorm yada belli etmiyim diyorm ama yok yok catliyorum ya.. Oda bunaliyo bu durumdan. Of ne deli bi kizim ya sevdigim ve sevildigm halde hep huzuruzlk cikaritorum

Anlasilan cok bogmussun onu. Simdi onu biraz ters koseye yatirman lazim. Bir ara ozelden mesaj atarim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…