- Konu Sahibi cobanyildizi_esra
-
taktikle olan bişey değil bu...biraz temkinli yaklaşırsan sanırım zamanla daha sakin olabilirsin....
burcunu merak ettim :)
Burcum kova yükselenim ikizler, ikizler burcu özellklerni daha cok tasırım ama :) off valla ne yapcagımı bilmiyorum bi şeyler yapmalıyım
Burcun bunlarsa taktige ihtiyacin yok ki. Sen kacmaya programlanmissin :)
onceki ilişkilerimde öyleydim zaten ama bunda yok yokk olmuyo :)
Onun burcu ne yengec mi:)
aa nerden bildin?
Bu taktikler yengecte ise yaramaz da ondan.
burclarla aran gayet iyi sanırım :) ya peki bi önerin var mı bana ne yapabilirim
Yengec konusunda oneri sunamam cunku dengesizin onde gidenidir. Ne yapacagini bilemezsin. Onda sunu yap , bunu yap desem ise yaramaz. Hisleri kuvvetlidir onunla oynadigini hissederse tamamen kaybedersin.
Yengec esi olarak cok dogru bir tespit
Bir yengecle evlenmeden bin defa daha dusunun kizlar dengesiz oluyorlar gercekten
Kizlar agziniza saglik ama benim direkt kendmi degistrmem lazm asiri kiskancim asiriii kafamda kuruyorum buna inanip kendmi uzuyorm cocugn bi sey yaptgida yok kiskanmiyim diye elinden gelenide yapiyo ama ben her seye kavga cikariyormbn cok sinirliym o cok sakin mesela.. Ayri sehirderdeym zaten okul is derken aksam saat 6dan snra konusuyoruz. 1 gunlugune benm bulundugm sehre geldi zehir ettm resmen kiskancliklarmla :'( onunda bi kotu yonu varsa bencil ve rahat bi insan oyle gereksz kiskancliklari yoktr. Boyle iste
Aslinda yazmayacaktim ama yengec erkegi bogmaya gelmez. Gereksiz kiskancliklarin onun kacmasina sebep olur. Kavgayi sevmez icine kapanir, bir yere durmadan yazar. Sevdigi surece katlanir ama sevgisi bittiginde kacar gider. Istedigin kadar yalvar sonra geri gelmez. Ne cok sikacaksin ne de cok birakacaksin. Bencil degildir, bencil gorunur ama cok rahattir.
Ya seninle konusmak cok guzelmis ciddenn :)) zaten son zamanlarda msjlasmak filan istemiyo belli yani demekki onu bu kivama ben getirmisimKiskanmiyim diyorm yada belli etmiyim diyorm ama yok yok catliyorum ya.. Oda bunaliyo bu durumdan. Of ne deli bi kizim ya sevdigim ve sevildigm halde hep huzuruzlk cikaritorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?