Taktik ?

selam arkadaslar :) benim 1 yıla yakın bi birlikteliğim var kızlar sevgilime cok fazla onu sevdiğimi hissettirdiğimi düşünüyorum cok fazla hissettirsen bi süre sonra bıkar kaybetmekten korkmaz vs bunların hepsini biliyorum ama gelin görün ki uygulama cok kötüyüm , beceremiyorum uzak olmayı falan. zaten farklı sehirlerdeyiz oda sever beni süphem yok ama benm kadar hissettiremez mesela ben bi de asırı kıskancım detaycıyım ne biliyim olur olmadık sacma seylerden kavga cıkarıyorum falan. bu huyumdan da vazgecmek istiyorum cünkü onunda bu durumdan rahatsız oldugunun bilincindeym :( ne yapmam gerekir bi taktik verin bana bu konularda lütfen..

Bende aynı sen gibiyim... Çözüm yok...

bende senin gibiy(d)im :)

kendi zorlicaksin kiskansan bile fark ettirmiceksin, sakaya al mesela benim sevgilim beni kiskandirmak icin yada kizdirmak icin bisey yapiyorsa bende onun kafasindan gider onunla beraber sakalasirim.

umursamamazliktan gelirim mesela.

tabiki dozunu kacirdimi kendimi tutamam o baska :)

inan bana isteyince hersey oluyor ki bal gibi hemde :1:

Ya seninle konusmak cok guzelmis ciddenn :)) zaten son zamanlarda msjlasmak filan istemiyo belli yani demekki onu bu kivama ben getirmisim :( Kiskanmiyim diyorm yada belli etmiyim diyorm ama yok yok catliyorum ya.. Oda bunaliyo bu durumdan. Of ne deli bi kizim ya sevdigim ve sevildigm halde hep huzuruzlk cikaritorum :([/QUOTEA

Acaba ben mi yazdım bunları diyorum :52: Bende sıkmamak istiyorum ama elimde değil elimde değil :20: Ona öfkemi kusmadan rahatlayamıyorum, ben koç burcuyum. Seninki nedir :16:

Ya seninle konusmak cok guzelmis ciddenn :)) zaten son zamanlarda msjlasmak filan istemiyo belli yani demekki onu bu kivama ben getirmisim :( Kiskanmiyim diyorm yada belli etmiyim diyorm ama yok yok catliyorum ya.. Oda bunaliyo bu durumdan. Of ne deli bi kizim ya sevdigim ve sevildigm halde hep huzuruzlk cikaritorum :([/QUOTEA

Acaba ben mi yazdım bunları diyorum :52: Bende sıkmamak istiyorum ama elimde değil elimde değil :20: Ona öfkemi kusmadan rahatlayamıyorum, ben koç burcuyum. Seninki nedir :16:

Bende kova burcuyum canim. Ya aynen ona o tatsizligi yasatmazsam gece uyuyamam yemn ederim. Ama bazen cok gereksiz kavgalar ediyoruz yipraniyoruz olmamali ya yapmamaliyiz ama nasiiil

Back
X