Talibim benden yedi yas kucuk

İğrenç yorumlar....Neymiş adam buna mı kalırmış, gaymiş, para içinmiş, yalanmış...Noluyor yaaa...Eğer burda sözkonusu 2 kere bosanmıs bi erkek olsaydı, evlenmek isteyen kadın kesin lezbiyendir mi diyecektiniz??
Kadını yerden yere vurmussunuz sanki Allahın kulu bir insan değil de yaratık...
2 kere boşandı diye şanssız bir insan diye bekar bi erkek onu sevemez, ailesi istemez anlamına gelmiyor...Kadının en büyük düşmanı kadın bu forumdan da belli..benim bekar kuzenim kendinden 7 yas falan buyuk 2 cocuklu bi kadınla evlendi ve cok mutlu

İğrenç yorumlar....Neymiş adam buna mı kalırmış, gaymiş, para içinmiş, yalanmış...Noluyor yaaa...Eğer burda sözkonusu 2 kere bosanmıs bi erkek olsaydı, evlenmek isteyen kadın kesin lezbiyendir mi diyecektiniz??
2 kere boşandı diye şanssız bir insan diye bekar bi erkek onu sevemez, ailesi istemez anlamına gelmiyor...Kadının en büyük düşmanı kadın bu forumdan da belli..benim bekar kuzenim kendinden 7 yas falan buyuk 2 cocuklu bi kadınla evlendi ve cok mutlu
Ben butun yorumları okudum, bitane kadını yerden yere vuran yorum görmedim
Herkes gozunu ac diyerek gercekcı olmus
Hıc gormedıgı kendinden yedi yas buyuk iki kez evlenmıs bir kızı olan kadına, sırf huyu iyi olsun yalanını atarak gorusmeye gelecek bırı var bunun neresi mantıklı?

Bekar ve kendinden yedi yas kucuk erkek elbette konu sahibini sevebilir ama gorerek, bır ortamda denk gelirler gonul bu orda baglanırlar. Aılesı onerdıgınde tipini dahi Merak etmeden konu sahıbının iyi insan olsun yeter diyen birine elbette temkinli yaklasıcaz.

Kadının dusmanı kadın, bu sıtedıkı kadınlar soyle böyle demıssın de cok yalnızım bahtsızım temalı konularına senin, dusman dedıgın bu kadınlar yorum yapıyor yalnızlığını paylasıyor. Bunu da unutma

Kendinden 15 yaş küçük bir adamla da evlenebilirsin. Veya fransa başkanı gibi kendinden 35 yaş büyük bir kadınla da evlenebilirsin.
Ama ne zaman?
Kadın adamı tanıyorsa asiksa....
Hiç görmediğin tanımadığın, zerre mantıklı bir açıklaması olmadığı bir durumda muhakkak mantıklı bir açıklama vardır. O açıklamaları da burda bak insanlar yorumlara yazmış.
Yazdığım hiç bir yorum kadını aşağılamıyor sadece bir kadının salak yerine konulmaması gerektiğini anlatıyor...

Tanıyorsan biliyorsan asıksan

Bir sekilde tanisirlar asik olurlar tabi ki olur neden olmasin. Ama cocuk 29 yasinda, konu sahibini hic gormemis ve insan olsun yeter ki diyormus bu normal mi sizce? Aile acisindan da bir cikarlari olmasa kesinlikle isteyeceklerini dusunmuyorum. Bu konu sahibi ile alakali degil ki sadece. Ben de suan bosanma asamasindaym, hic evlenmemis birinin ailesi beni de tercih etmeyebilir. Bu hayatin olagan akisi ne yazik ki.

Ben 2 defa boşanmış olsam çocuklarım da olsa zaten 3. Defa evleneceksem incel eleyip sık dokurum.
Dünyanın bin türlü hali var. Hiç tanımadığım biri sapık midir çocuklara bir şey yapar mi, para için mi evleniyor, niye kendinden farklı bir statüdeki birine görmeden ve bu koşullarda tamam diyor. Yanı daha görüşme olmadan elerdim

Hanımlar bir talibim çıktı, bekar ve benden 7 yaş küçük. Ben 2 evlilik geçirdim, ve bir kızım var. Daha yüzyüze konuşmadık ama buluşmak için kararlaştırdık. Neler sorayim, lütfen üzücü yorumlar yapmayın.
Uzucu olmasin ama davul bile dengi dengine calar
Bunu hep kendime soylemis biriyim
Bende bir evlilik yaptim ayrildim bi cocugum vardi
Ayni benim gibi olan evlenmis ayrilmis benim gibi cocugu olan
Maddi duzeyimiz ayni seviyede olan birisiyle evlenmeyi tercih ettim oyle de oldu...

Siz burada tanimadiginiz insanlara uzucu olmayin diyebilirsiniz ama etrafinizdaki insanlara, ailenize diyebilecekmisiniz
Bence hayatiniz boyunca uzuleceginize burada objectif bakan insanlarin yorumlarina uzulun bu sizin icin daha hayirlisi olur

hiç öyle iyi niyetli saf olduklarını zannetmiyorum. daha görmeden etmeden acaba adamın nasıl bir falsosu var da saklıyorlar.
Size hayal dünyanızda eğlenceler diliyorum. Zira sizinle aynı dili konuşmuyoruz. Biz burada toplumsal GERCEKLERE basarak ilerliyoruz!!!!

Umarım biran önce kendinize gelir, kininizi öfkenizi bi kenara bırakırsınız kadınlara karşı. (anca bu kdr kibar yazabiliyorum)

Bunu yazan erkek olsa; erkek boşanmış çocuklu kadın hiç evlenmemiş olsa ağızlarını açmazlar.
bu insanlar bir de cocuk yetiştiriyor hey allahım ne günlere kaldık.

bunlar bi de çocuk yetiştirecek. Herşeyin altında bir fitne fesat arıyorlar. Sonra neden bu kadar saçma sapan erkek var ortada, çünkü yetiştirenler belli.

2 evlilik gecirmisiniz kinamak icin yazmiyorum bi gun bizim de ne olacagimiz belli degil ama 2 evlilikten sonra dogru adimlar mi atsaniz acaba? 7 yaş kucuk biri 2 evlilik gecirmia bi kadin, uzgunum lakin pek sonucu hayirli gelmedi bana.

Yorumlari okudum da herkes olmaz demiş. Neden olmuyor? Aynı yaşta insanlar evlenince sanki her sey dört dörtlük olacak garantisi mi var? Aynı yaşta evlenenler aldatılmiyor mu, karnında bebekle terk edilmiyor mu? Göbeğin çıktı biraz dikkat et kendine diye eleştirilmiyor mu?

Eğer "talibim benden 7 yaş büyük ve iki çocuğu var" diye konu açılsa bu kadar yadırganmayacakti. Ayrıca adı üstünde talip yahu, bile bile talip olmuş belki yaş farkından daha muhim şeyler vardır. Yani sırf şu toplum baskısı yüzünden bazı insanlar birbirini begense bile geri adım atıyordur eminim.

Benim dayım seneler önce kendisinden 6 yaş büyük ve 2 çocuğu olan yengemle evlendi. Dayım da şu an 50'li yaşlarda olmasına rağmen 20'li yaslardaki genç bir kızi kendine aşık edecek kadar yakışıkli ve yaşını hiç göstermeyen müthiş biri. Annem hep anlatır kızların yazdığı mektupları. Hatta o dönem bulunduğumuz ilin belediye başkanının kızıyla birlikteyken ayrılıp yengemle tanışıyor. Yengemi çok severim ama dayım ne kadar dikkat çeken boylu boslu bir adamsa yengem tam tersi fiziksel özeliklere sahip. 1.50 boyunda, kilolu, alimsiz bir kadın ama çok güzel bir kalbi var.

Yani dışardan bakınca hepinizin asla olmaz diyeceği ama 29 senedir süren bir evlilik.
bak bu istisnadır
istisnalar kaideyi bozmaz
konu sahibinin anlattığı gibiyse
neden diye sorulur
konu sahibi tek değil
kızını düşünmek zorunda o yüzden ince eleyip sık dokumalı

Ananem dededemden 10 kusur yas buyuk. Herkes oglu saniyor. Genclikte fark edilmesede yas farki yaslilikta cok sorun oluyor.

Kesin ya adamın hastalığı vardır ya da farklı bı sorunu.
Sizden 7 yaş küçük bı adam ve siz iki evlilik geçirmişsiniz bir çocuğunuz var. Neden size talip olsun ki.
Akıl var mantık var.
Bence hiç görüşmeyin.
Ne sacma bir yorum ya. Ne bicim bi insansiniz. Bosanmis cocuklu birine illa ki yasli hasta insanlar mi talip olmali. Genc yakisikli vs olamaz mi. Siz ve sizin zihniyetinizde olanlardan tiksiniyorum...

2 evlilik değil de çocukla alakalı durumu nasıl olur bilemedim. görüşünce ölçüp biçin, az çok anlaşılacaktır çocuğa karşı tutumu. geri kalan hiçbir şeyin önemi yok bence :)

İki evlilik, çocuk, aradaki 7 yası da düşününce oluru yok gibi duruyor. Birde çocuk varken yapılacak evlilikte daha ince eleyip sık dokumak gerekiyor.

Ama bazı üyelerin dalga geçip tekrar tekrar yorum yapmaları çok rahatsız edici. Birkaç konuda denk geliyorum buna, resmen deşarj olmak, negatif enerjilerini yansıtmak için yorum yapılıyor. Fikrini usulünce söyleyip geçmek çok mu zor?

Back
X