- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi Esilayagmur
Doğru haklısınız kadın devlet kurumunda oğlu da bilg mühendisi güvenlikçihelal valla ailesine.
kendine bakmadan oğluna kız beğenmeyen cahiller gibi değiller. Valla helal olsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru haklısınız kadın devlet kurumunda oğlu da bilg mühendisi güvenlikçihelal valla ailesine.
kendine bakmadan oğluna kız beğenmeyen cahiller gibi değiller. Valla helal olsun.
Siz şimdi cehaleti diplomayla mı özdeşleştirdiniz bana mı öyle geldi. Yoo yoo yapmamışsınızdırDoğru haklısınız kadın devlet kurumunda oğlu da bilg mühendisi güvenlikçi![]()
Arkadaşım sizce oğlan çok normal midir de aile ise giriyor??? Bilg mühendisi bir insan niye buna kalir.??Siz şimdi cehaleti diplomayla mı özdeşleştirdiniz bana mı öyle geldi. Yoo yoo yapmamışsınızdır
İnsan olsun önemli olan o diyen yuzde doksan erkek falsolu davranıyor bilginiz olsun. Hepsi diyecektim de genellemeyım dedım, yuzde doksan yaptım.herkese tekrar merhaba. cogunuzdan olmaz demis. ben de zaten kararsiz oldugum icin buraya yazma geregi duydum. calistigim icin cevap yazamadim.
ailesi cami cemaatinden ve beni iki senedir taniyorlar, goruyorlar. ahlakimi begendikleri icin ogullarina soylemisler ve insan olsun onemli olan o demis. kendim minyon tipli oldugum iicin yasimi gostermeyenlerdenim.
ayrica SAF degilim, ve iki evlilik yapmis olmak ayip birsey degil. bazilarini malesef dalga gecmis gibi yazmislar. sorun dgil. ben kendim devlet kurumunda calisiyorum ve talipte bilgisayar muhendisi ve guvenlikciymis.
hiç öyle iyi niyetli saf olduklarını zannetmiyorum. daha görmeden etmeden acaba adamın nasıl bir falsosu var da saklıyorlar.helal valla ailesine.
4 ya da 5. De degerlendirilecek. Simdi kim yasi biraz olgin, cocuklu# bosanmis adamla ugrasCak.2 evlilik geçirmişsiniz.
Üçüncü evliliğinizin daha akla yatkın, sağlam olması gerekmez mi?
Olacak iş mi sizce?
Yani şuraya konu açıp sorması dahi hata.4 ya da 5. De degerlendirilecek. Simdi kim yasi biraz olgin, cocuklu# bosanmis adamla ugrasCak.
Arkadaşım sizce oğlan çok normal midir de aile ise giriyor??? Bilg mühendisi bir insan niye buna kalir.??
Bilgisayar muhendisi degil zaten bence guvenlik. Cunku bilgisayar muhendisi ve guvenlikci yazdi konu sahibi. Ya o ya o olur. Buyuk ihtimalle guvenlik bir yerde. Konu sahibi de devlet memuruymus, onun isini saglam garanti olarak gorduler bence. Yoksa konu sahibi ev hanimi olsaydi sanmiyorum isteyeceklriniÇok ayıp bi yorum ama bu. Buna kalır fln demek hemcinsinize hem de.
Camiden fln tanıolar diyor ailesi. Demekki zaten daha konservatif bir hayatları olan insanlar.
Böyle diyince hemcinse hakaret sayıyor bazı hayal dünyası kahramanları.Bilgisayar muhendisi degil zaten bence guvenlik. Cunku bilgisayar muhendisi ve guvenlikci yazdi konu sahibi. Ya o ya o olur. Buyuk ihtimalle guvenlik bir yerde. Konu sahibi de devlet memuruymus, onun isini saglam garanti olarak gorduler bence. Yoksa konu sahibi ev hanimi olsaydi sanmiyorum isteyeceklrini
Size hayal dünyanızda eğlenceler diliyorum. Zira sizinle aynı dili konuşmuyoruz. Biz burada toplumsal GERCEKLERE basarak ilerliyoruz!!!!Çok ayıp bi yorum ama bu. Buna kalır fln demek hemcinsinize hem de.
Camiden fln tanıolar diyor ailesi. Demekki zaten daha konservatif bir hayatları olan insanlar.