Talibim benden yedi yas kucuk

sizi tanımıyorum tamamen önyargıyla yazıyorum ama görünen o ki kararlarınız çok sağlıklı değil. 2 kere boşanmışsınız eğer bakış açınızı değiştirmezseniz 3. den de boşanırsınız.böyle birşeyin olamayacağını görmeniz gerek.

Ortada normal olmayan durumlar var.Birincisi seni gormemis etmemis,yani ask yok,ikincisi bunu isteyen oglan degil aile,bilirsin genellikle (hatta nerdeyse her aile) ogulcuklarina kolay kolay kiz begenmezler ki aranizda bir iki degil ciddi bir yas farki var,kiziniz var evlilik tecrubeniz var.ortada donen sizden saklanan birsey var.Ya oglanda ciddi bir rahatsizlik var,ya da maddi durumunuz vs. cok iyi ama mutlaka bu ailenin sizin uzerinizden bir plani var.

Görmeden etmeden olmaz bu işler,devir o devir değil artık.İnsanlar birbirlerini tanıyamıyorlar kaç sene flört edip.Kızınız varmış,önceliğiniz onu düşünmek olmalı bundan sonraki evlilik kararlarınızda.Yerinizde olsam kendim gibi başından evlilik geçmiş,bu konularda daha tecrübeli birine bakardım,hatta çocuklu olması kızınıza arkadaş olması açısından iyi bile olabilir diye düşünüyorum.Olay küçük olması falan değil,tecrübe farkı var aranızda.Bazı konularda olgun davranmayabilir,siz kırılırsınız,çocuğunuz da etkilenmesin.

herkese tekrar merhaba. cogunuzdan olmaz demis. ben de zaten kararsiz oldugum icin buraya yazma geregi duydum. calistigim icin cevap yazamadim.

ailesi cami cemaatinden ve beni iki senedir taniyorlar, goruyorlar. ahlakimi begendikleri icin ogullarina soylemisler ve insan olsun onemli olan o demis. kendim minyon tipli oldugum iicin yasimi gostermeyenlerdenim.

ayrica SAF degilim, ve iki evlilik yapmis olmak ayip birsey degil. bazilarini malesef dalga gecmis gibi yazmislar. sorun dgil. ben kendim devlet kurumunda calisiyorum ve talipte bilgisayar muhendisi ve guvenlikciymis.
İnsan olsun önemli olan o diyen yuzde doksan erkek falsolu davranıyor bilginiz olsun. Hepsi diyecektim de genellemeyım dedım, yuzde doksan yaptım.
Benden yedi yas kucuk erkek yarın sahilde kendı yasıtı kızları gordugunde ıcı gidecek, hayatın gercegı bu.
İç güzellik muhabbeti bana masal gibi geliyor.

Çok ayıp bi yorum ama bu. Buna kalır fln demek hemcinsinize hem de.
Camiden fln tanıolar diyor ailesi. Demekki zaten daha konservatif bir hayatları olan insanlar.
Bilgisayar muhendisi degil zaten bence guvenlik. Cunku bilgisayar muhendisi ve guvenlikci yazdi konu sahibi. Ya o ya o olur. Buyuk ihtimalle guvenlik bir yerde. Konu sahibi de devlet memuruymus, onun isini saglam garanti olarak gorduler bence. Yoksa konu sahibi ev hanimi olsaydi sanmiyorum isteyeceklrini

Bilgisayar muhendisi degil zaten bence guvenlik. Cunku bilgisayar muhendisi ve guvenlikci yazdi konu sahibi. Ya o ya o olur. Buyuk ihtimalle guvenlik bir yerde. Konu sahibi de devlet memuruymus, onun isini saglam garanti olarak gorduler bence. Yoksa konu sahibi ev hanimi olsaydi sanmiyorum isteyeceklrini
Böyle diyince hemcinse hakaret sayıyor bazı hayal dünyası kahramanları.

Çok ayıp bi yorum ama bu. Buna kalır fln demek hemcinsinize hem de.
Camiden fln tanıolar diyor ailesi. Demekki zaten daha konservatif bir hayatları olan insanlar.
Size hayal dünyanızda eğlenceler diliyorum. Zira sizinle aynı dili konuşmuyoruz. Biz burada toplumsal GERCEKLERE basarak ilerliyoruz!!!!

Back
X