Talip olan kişi yaptığı normal mi

Ya lütfen bahaneler sıralayıp durmayın. Yok amirler işin içinde, yok çok suratı düşmüştü.

Ben sizin yerinizde olsam adamı hoş bulsaydım ve zamanında arkadaşım dediğim kişiye ayıp olmasın diye reddetseydim, o kişi de bana sebepsiz küsüp dışlayınca sırf gıcığımdan adamı bi yoklardım görüşmek için. He gıcıklığına da yapmayabilirsin adamdan gerçekten hoşlandığın için de görüşebilirsin. Ama lütfen yok ayıp oldu, yok amirler işin içinde demeyin. Amirler dediğiniz geçen sene reddederken de işin içindeydi üstelik müdüre ne başka işi mi yok...

İçimden zaten sırf gıcık olsunlar diye görüşmek geçiyor ama evlenmekte istemiyorum hoşlanacağımı sanmıyorum yani yeşil ışıkta nasıl yakarım bilmiyorum

Ya bikaç kez görüşünce hemen evlenecek değilsiniz de, siz yukarıda adamdan hoşlanmadım yazmışsınız. Zaten hoş bulmadığınız biri ile üstelik meslektaş, görüşmek bana etik gelmezdi.

Vallaha benim cevremden duydugum gayet bekar ögretmenler birbirlerine yakistirilip tanistiriliyor da. Kuzenim öyle evlendi mesela. Adam sapiklik yapmamis. Tanismislar, kadin reddetmis ikiside de hayatlarina devam etmis. O istememis ama belli ki sizin tanismamizi bile istememis. Yani artik zaten.bir önemi yok. Bundan sonra is arkadaslariniza mesafenizi ona göre ayarlayin.

Ya bikaç kez görüşünce hemen evlenecek değilsiniz de, siz yukarıda adamdan hoşlanmadım yazmışsınız. Zaten hoş bulmadığınız biri ile üstelik meslektaş, görüşmek bana etik gelmezdi.
Adam direk müdürle haber yollayınca dedim herhalde hemen evlenecek arkadaşlarımla aram bozulunca da şehirde zaten yalnızım bir tek onlarla görüşüyordum şimdi nasıl geçecek yıl yalnız kalmaktan da korkuyorum şimdi işte ama bunun içinde görüşülmez

Evet ben hoşlanmış olmasam bile bana bi düşünebilirsin diyebilirdi orda ben kıskandığını anladım konduramadım ama sonra zaten kendi kendine küstü aradım açmadı diğerine mesaj attım bir sorun mu var diye ben çok vericiyim sen değilsin gibi şeyler söyledi ki bana yaptığı hiç bir şey yok ben onun yılbaşında hastanede yanında kaldım yaptığımı yüzüne asla vurmam yapılır zaten de o mesajı yazarken de yanyanaydılar birlikte yazdılar yani. Ben şimdi tek kalınca onlar 2 kişi haklılarmış gibi gözüküyordır da karşıdan ama naptığımı hâlâ bilmiyorum

Bu ikisi yüzünden artık yazmaz demeniz bana biraz ilginiz varmış gibi düşündürdü yani dün sınavda karşılaştık bakıp durdu demişsiniz .Tabiki bilinmez isterseniz bir yazıp konuşursunuz.Hep evlenmek istediğini nereden duydunuz o kizlardanmi ?

İçimden zaten sırf gıcık olsunlar diye görüşmek geçiyor ama evlenmekte istemiyorum hoşlanacağımı sanmıyorum yani yeşil ışıkta nasıl yakarım bilmiyorum
O zaman niye konu açtınız? Adamla sevgili olmak istemiyorsunuz e evlenmek niyetiniz de yok. Yeşil ışık ne sebeple yakacaksınız o zaman?

Ben pişman olduğunuzu düşünüyorum oturup bir çay icmediginiz için bunuda sizin yorumlardan çıkardım öyleyse söyleyin bilelim ona göre buradan nasıl döner yazalım . Öyle değilse de Bosverin gitsin

Konu sahibi öğretmen ama kendi parasını bile yönetemiyor. Ailesi el koyuyor birikimine . Özel hayatında kendi karar veremiyor. Bu konuları bir çözmeli önce. İyiliğine eleştiriyoruz bu arada.

O zaman daha yapıcı olsun yorumum bilmiyordum tabi demekki zamanla hayatı çözecek bilsem daha yumuşak yazardım bak şimdi .Kızdım kendime.Neyse konu sahibi tanımak size uyuyormu diye bakmak isterseniz bir çaya davet edersiniz arkadas gibi o kızların konusunu hiç açmayın ona öyle oldu böyle oldu diye.Sadece biraz önyargılı davrandım kusura bakma demeniz yeterli .Sonrada arkadaş olur seviyeli hemen evlilik düşünmeden bakarsınız bi

sanki kadın kıskanmış gibi geldi bana. adama şans verebilirdin.

Konu sahibi öğretmen ama kendi parasını bile yönetemiyor. Ailesi el koyuyor birikimine . Özel hayatında kendi karar veremiyor. Bu konuları bir çözmeli önce. İyiliğine eleştiriyoruz bu arada.
Ailem mi yönetiyor paramı onu nereden çıkardınız ailem şimdiye kadar beş kuruşumu dahi almadı allah allah ben 15 senedir tek yaşıyorum her şeyimi kendim yaptım araba aldım evimi düzdüm çok ilginç geldi yorum

Yukarıda ki yorumu yazan kişi nereden uydurdu bilmiyorum ama ben 15 senedir yalnız yaşıyorum ailem parama dokunmaz bile araba aldım vs yıllardır tek yaptım her şeyimi nerden çıkarrmış anlamadım öyle bir yorumu

Başka bir bekar öğretmen üyeyle karıştırmışta olabilirim. Evde saklayamam diye tüm birikimini ailesine verdiğini yazmıştı. Geri de isteyemiyordu. O değilseniz özür dilemeyi de bilirim.

Karıştırdı belki sizi başka bir üye ile bazen olabiliyor öyle durumlar .Neyse sevindim o zaman daha iyi böyle kendine yeten biri olmak canınız istiyorsa tanımak yazın o da sizden adım bekliyor gibi yoksa niye gördüğü yerde baksın öyle yani bu olayın devamı sizin elinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…