Talip olan kişi yaptığı normal mi

Gaza gelmişsin. Aralarında bir şey olmamış ki? Görüş adamla bence.

Eşit: Gönlüm yoktu yazmışsın o zaman sorun nedir anlamadım

basliga gel "talip olan kisi yaptigi normal mi"
adami hem reddetmissin, hem hikayelerini gizlemissin. o engelleyince de kıymete binmis.
yaptigi normal tabii ki
sanki bacinla nisanlanmis da sonra sana yürümüş gibi abartmissin
ayrica adamin evlenmeye niyeti varsa, uzaklardan - memleketten bir es alip getirmek istemiyorsa ,tatilleri maaslari denk diye ogretmen es istiyorsa cok da bir secenegi yok. ilçede allahbilir kac okul var onlarda ona denk yaşta, bekar, sevgilisi olmayan, guzelce bir kiz bulmak kolay mi? adam bir kisiye teklif etti zamaninda diye o okulu komple karalisteye mi alsin?

Başka bir bekar öğretmen üyeyle karıştırmışta olabilirim. Evde saklayamam diye tüm birikimini ailesine verdiğini yazmıştı. Geri de isteyemiyordu. O değilseniz özür dilemeyi de bilirim.
Yok ben değilim o bana ailem hatta son zamanlarda ev değişikliği yapmak istedim biraz yardım da ettiler ilk defa

Beni görmemişti ondan önce bir de yazdığı kişi kendisinden 3 yaş büyük ve tip olarakta benden farklı ben yaşımdan küçük gözüküyorum o kişi daha büyük duruyor dedim hiç mi kriteri yok bu adamın evlenmek istediği için evlenecek benimle. Sonra da o kadının kıskandığı için yaptığını anladım salak gibi de hissettim gaza geldiğim için bilemiyorum

Ne boş beleş arkadaşların varmış, bu olayda en çok bunların gerçek yüzünü gördüğün için sevinmelisin.
Bırak yalnız kal, böyle kıskanç, olgunluktan uzak insanlar olmasın hayatında.
Al kitabını boş derslerinde kitabını oku , kulaklık tak müzik dinle , çayını kahveni iç, bunlara selam dahi verme.
Benim de böyle boş beleş , fesatlık abidesi arkadaşlarım(!) oldu okul ortamında, yemin ediyorum öğrencilerimiz yapmaz şunların yaptığı ucuz numaraları.

Diğer konuya gelince de böyle işler kısmet, ben öyle inanıyorum.
Adamı beğenmediysen boşver, kapat konuyu geç.
Ama alıcı gözle baktım da oluru var gibi diyorsan da git bi adım at, kısmetinde varsa şube müdürü karısı olursun =))))

e kriteri olsa tanımadığı kadinla direkt evlilik düşünür mü?
adam müdür olmus, yasi da gelmis. muhtemelen arabasini da aldi. bir ogretmenle evlenip ev kredisine girmek istiyor.
anasi memleketten kiz bulsa küçücük ilcede müdürün karisi a101de mi calisacak, ev kizi bulsa hayat zor. sizin ilceden hemsire falan bulsa eve gelisi belli degil gidişi belli degil, baska meslekten kadin bulsa eve kendinden gec gelir, yemek temizlik adama kalir...
yani ona en iyi gelecek eş bir ogretmen
mis gibi tatilleri de denk. maasi da guzel
eli yuzu de duzgunse tamam iste.
ayrica 3 yas dedigin nedir ki..iki yas küçük uc yas küçük belli etmiyor insanlar. he ben tesettürlüyüm o mini etekli falan desen hic aradigi hayat görusu de mi yok derim ama yastan ne olacak.

Ya ben de bu kişilerle geçen yıl yakınlık kurdum her gün sabah akşam birlikteydik yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ki ben hani iyiliklerde yaptım yeri geldi koştum ettim ama o kişinin bana yaptığı hiç bir şey olmadı inanın zaten benden 6 yaş küçük biri diğeri de 5 yaş büyük benden. Birden bire böyle ortamda ikisi konuşıyorlar ben yokmuşum gibi masada davranıyorlar bende safım konduramıyorum anlayamadım. Bir gün okuldan çıktık yemek yemeye gidilecek benimde evrak işim vardı arkadan geleyim ama yakın yerde yiyelim okula dönmem lazım dedim tamam dediler. Sonra evrakları alıp çıktım arıyorum açmıyorlar meğer ilçeye gitmişler bende yola çıktım açmadıkları için geri döndüm . Yine bir şey demedim diğer gün küçük olan geldi odada ben varım selam vermeden çıktı aradım bende açmadı mesaj attım sorun nedir diye sorun yok ben arkadaşlıklarımda çok vericiyim karşıdan aynı şeyi göremeyince sınır koyuyorum yazmış . Diğerini aradım sonra konuşmak için açmadı . Bir daha da selam dahi vermedim okul açıldı yine konuşmuyorum takılıyorlar ikisi. Naptığımı bilsem gam yemicem de .
Kısmette varsa yine karşılaşırız ben adım atamam napıcam ki zaten bilmiyorum:)

Evet öyle biriymiş zaten ama arkadaşım kendine özel sanıyordu adam birden bana evlilik haberi gönderince şok oldu
Arkadaşlarınızı boşverin, uzak dursunlar daha iyi. Ancak adam bana bir garip geldi. Durmadan birilerine haber mi yolluyor nedir? Bu kadar dar bir alanda çok fazla manevra yapıyor. Törende tanımadan etmeden birine haber göndermek saçma. Siz oralı olmayın, gelmek isteyen gelir.

Aman boşver bence soru sahibi beğenmediğin adamla sırf inat olsun diye konuşma. Müdürün niyeti belli ki herhangi bir karşı cins bulup evlenmek
Evet bende bi ilişkimden ayrıldım uzun bir süre aynı evde yaşadık ve çok seviyordum ama olmadı sevdiğim biriyle yaşamanın nasıl olduğunu bildiğim için sevmeden evlenmek bana çok korkutucu geliyor

Bana da öyle geldi kendi yazabilirdi bir de ilçede tanınan biri benle görüşse olmasa herkes duyacaktı bi daha kimsede yazmazdı bana

Kişisel algılama. Bi şey yapmadın. Boş insanlarmış, içten içe zaten kıskanıyorlarmış demek ki.
Adam da sana haber yollayınca egosu sarsılmış, diğerini de etkilemiş.

Kişisel algılama. Bi şey yapmadın. Boş insanlarmış, içten içe zaten kıskanıyorlarmış demek ki.
Adam da sana haber yollayınca egosu sarsılmış, diğerini de etkilemiş.
Bu sene hiç arkadaşım yok işte ölsem yalnızlıktan artık yine görüşmem de spora yazılıcam vakit nasıl geçiricem bilmiyorum. Ben okulun olduğu kasabada oturuyorum diğer büyük olanda 13 senedir burda oturuyor. Bu sene seminerde taşınmak istedim arkadaşlara sordum ilçede ev bakıyordum. Duymuş herhalde otururken bi arkadaşa gelip bi firmanın satış ofisi nerede diye sordu cumartesi açık olur mu dedi gidip bakayım dedi satın almak için diye belirtiyor da sonra oturdu ilanları gösteriyor herkesin içinde duyurmak ister gibiydi. Bilerek mi yaptı yoksa tesadüf mi anlamadım ama bu kadarını yapmaz diyorum

Bilerek yapıyor küçücük aklıyla =) 2 sene öncesine kadar ben de çok minnoş, çoook iyi niyetliydim insanlar hakkında. Tabi hiç okkalı dost kazıkları yemediğim için daha önce.... Ama sağ olsunlar en güvendiğim arkadaşlarım hayatımın içinden geçti 2 senedir. Yok artık bu kadarını da yapmazlar dediğim ne varsa yaptılar. Ben de çok sorguladım "ben bunlara ne yapmış olabilirim?" diye ama yaptıklarım sadece yanlarında olmaktı. Depremde bile sarsıntı biter bitmez eski eşimi gönderip evime getirttim yalnız yaşıyor diye. Boşver o yüzden, gündemin olmasın bu 2 dengesiz bu saatten sonra. Giden her şeyin yeri daha güzeliyle dolar. Daha güzel dostlukların olur, sen de bu sayede biraz daha temkinli olmayı öğrenirsin işte, fena mı ? Hepsi bi ders.

Böyle durumlarda keşke evli olsaydım diyorum kimseye ihtiyacım olmazdı belki arkadaş olabildiğim biriyle evli olsaydım. Böyle saçma insanları çekmek zorunda kalmazdım. Kendimi kötü hissediyorum 33 yaşındayım artık bu gidişle evlenemicem de inanılmaz yalnız hissediyorum. Bu kişi zaten bunu biliyor kendisi de 38 yaşında evlenmemiş bana diyebilirdi bak istersen bi görüş diye ben orda fark ettim bunu da konduramadım yine .

adam ne yapmış da tavrı normal mi diye başlık atıp içerikte kızların ve sizin tavırlarını anlatıyorsunuz
yani diyecek bir şey bulamıyorum

nerelerde nasıl okullarda kimlerle çalıyorsunuz
acaba biraz dönüp kendimize de bakmalı mıyız
hiç böyle şeyler görmedim yaşamadım

adam ne yapmış da tavrı normal mi diye başlık atıp içerikte kızların ve sizin tavırlarını anlatıyorsunuz
yani diyecek bir şey bulamıyorum
Diğer arkadaşımla görüşmüş yazıyormuş daha önce sonra törende beni arkadaşımın yanında gördü müdürle evlenmek için haber yolladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…