- 2 Kasım 2011
- 256
- -2
- 318
Aynen yanlış duymadınız tam tamına 10 sene en son 2013 te yazmışım gel gelelim 2023teyiz. Rabbım sağlık sıhhat versin gerisi boş vesselam beni takip edip hala Nişanlilik evresindeki konularımin tarihine bakmadan yazanlara ne yaptın diyenlere msj atam herkese dönüş yapıyorum
evet tam tamına 10 yıl oldu evlenelimiz 2 tane çocuğumuz var. Rabbım olmayan herkese nasip etsin. Bazen tatsız bazen tatlı geçen 10 sene. Çok mücadeleler verdim sağlık açısından cok kötü şeyler yaşadım ama ayaktayım allahin izniyle
çok şükür. Şuan da da bir krizin içindeyiz. Eşim evi terketti 2 gün oldu yok eve gelmiyor çok üzülmüyorum aslinda çok bunaldım çünkü, sürekli bağırıyorum, yardım istiyorum aslında ama kimse sesimi duymuyor bende duyulmak icin daha cok bagiriyorum
çocuklar beni çok zorluyor. eşim sadece 2 dk cocuklari sever okadar gerisi hep bende.... kendime 5dk bile ayıramıyorum bunaldım eşimle tartıştık ve gitti bende onu heryerden engelledim ulasamasin bana diye annesini aradım bahsetmeden ağzını aradım orda da yokmuş nerde bu adam
benim tek kalmaya biraz çocuklardan uzak kalip kafa dinmemeye ihtiyacım var adam gitti evden. Günlük hayatımda da bekarken çalışıyordum çoluk çocuk olunca bıraktım işi. Öyle komşuya gitme vs huyumdan yoktur. Gelen gidenim de pek olmaz yani iyice kafayı yemek üzereyim.iyi birseyler yazinda duzeleyim 

yorumları okuyorum da lütfen ciddi olabilirmiyiz rica ediyorum ciddi bir konu

Son düzenleme: