Tam 20 yl oldu hla acm dinmedi........:(

E

EU3

Ziyaretçi
.................................
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ay ağlayarak okudum valla çok duygulandım senağlamasenağlama
rabbim herkeze sağlık sıhat mutluluk versin
ailelerimizin kıymetini bilelim
hayat sandığımız kadar uzun değil :kahve:



başın sağ olsun arkadaşım annen bi yerlerden eminim seni görüyor ve gurur duyuyordur seninle :nazar:
 
ooff çok kötü oldum.ne dicemi bilemedim canım yaa gercekten çocuk yüreğinle,acıların en büyüğünü yaşamışsın.ama sakın sakın kendini suclama,bu bir kader,vade
canımın içi,allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
üzülme diyemem,,anne bu hangi çocuk yanmaz,hayalinde neler kurmaz annesiyle ilgili.canım benim allah sabır versin,güç versin.ama çocuklarına fazla yansıtma,onlarda çok üzülür annem üzülüyor diye,sende artık kabullen bitanem çocukların var seninde.allah seni çocuklarına bağışlasın.bol bol dua canım bol bol dua.a.s.
 
sağolun arkadaşlar , evet ben şimdi sadece kızlarım için yaşayan bir anneyim sadece onlar için sadece onlar benim gibi olmasınlar diye kendime iyi bakıyorum ,sadece onlar annesiz kalamsın diye ölümden çok korkuyorum :çok üzgünüm: Allahım hiçbir çocuğu annesiz bırakmasın :Saruboceq: annesi varsa babası var anne yoksa babada yok ..:KK43:((
 
allah sana ve çocuklarına uzun ömürler versin...
yirmi yıl değil elli yılda geçse unutulmaz...
canım hayat bi şekilde devam ediyo....
mekanı cennet olsun....
 
çok kötü oldum ağladım ya çok kötü şeyler yaşamışsın
Allah sana ve çocuklarına uzun ömürler versin canım inşallah
 
Allah sabır versin arkadaşım. Mekanı cennet olsun annenin inşallah:teselli:
 
of ya ağlarak okudum yemin ederim
eminim annesizz günler çok kötü geçmiştir
ama kader takdırı allahın sana ve çocuklarına uzun ömürle versin ALLAH
ANNENİNDE mekani cennet olur inşallah aman canım çocuklar üzgün oldugu belli etme sevfgiler
 
senağlamaçok üzüldüm.
başınız saolsun.Allah sabır versin.senağlama
 
yıllardır boğazımda koca bir düğümle giriyorum yeniyıla her anı o güne dödürüyor beni ama kimseye belli etmemeye çalışıyorum ta kii el ayak çekilene kadar sonra işte dayanamıyorum sabaha kadar ağlıyorum ..
 
senağlamasenağlamatutamadım kendimi göz yaşlarım akıp gidiyor canım benim ne zorluklar yaşamısın neleri gömmüşsün kalbine ..

Rabbim sana ve çocuklarına uzun ömürler versin işallah.Annneciğinin mekanı cennet olsun
:Saruboceq:
 
Ah be can inan çok üzüldüm sevdiklerimizin değil ölümü onu düşünmek bile insanın boğazını düğüm düğüm ederken böyle bir şeye hangi kelime teselli olur ki.

Bir mendilde bana lazım artık ağlaya ağlaya bir hal oldum valla. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.
 
çok üzüldüm canım... böyle bir annenin mekanı cennettir ... ne güzel anlatmışsın ki çocuklarına tanımadıkları halde anneanne sevgisi var içlerinde... Allah rahmet eylesin...
 
--------------------------------------------------------------------------------

Allah sabır versin arkadaşım. Mekanı cennet olsun annenin inşallah
 
Eevet çok üzdün...Ağlattın...Anlatmasaydın keşke....senağlama

Sana en son bakış kısmında kopardın beni.......senağlama..............................

Manyak mıyım neyim ya...senağlama Ağlattın amaa...senağlamasenağlama

Allah sabır versin arkadaşım....offsenağlamasenağlama
 
Canım öncelikle başın saolsun inan hala ağlıyorum yaşadıklarını öyle bir anlatmışsınki insan annesinin değerini daha bir anlıyor anne işte ne olursa olsun hastada olsa mutsuzda olsa önceliği hep çocuklarıdır.ne mutlu sana sende anne olmuşsun ve inanıyorumki sende aynı annen gibi bir annesin Allah seni çocuklarının başından eksik etmesin dilerim sağlıklı ve mutlu uzuuun yıllar yaşrsınız.Sana üzülme artık diyemem çünkü ANNE çok kolay değil.Ama hayatın gerçekleri işte ne olursa olsun hayat acısıyla tatlısıyla birssürü tadıyla devam ediyor doğuyoruz iyikötü öyle böyle yaşayıp blli bir zamanımız geldiğindede Rabbimize dönücez Acını çocuklarına sarılarak hafifletme çalış en azından Anneciğinin ve bütün annelerin mekanı cennet olsun zaten cennette onların ayaklarının altında değilmi.Sana çocuklarınla ailenle sağlıklı huzurlu mutlu seneler diliyorum.
 
icim acidi gulum........cok cok aci,,,,,,,
hep derim ,bizim nese ile gecirdigimiz gun ,kimbilir baskalari icin nede aci gecmistir,,,,Allahim sabir ve guc versin bitanem.........Ama annecigin seni bu kadar seviyosa,uzulmeni gormek istemez,,,ne olur onu uzmemek adina bu kadar yipratma kendini,belki demesi kolay diyeceksin ama,dene canim,annen icin dene............

sabirlarin en buyugu senin olsun,yinede 2009 senin icin mutluluk ve huzurla dolu olsun iyisallah,,annen buna cok sevincek eminim:1hug:
 
merhaba arkadaşlar, bu yılın son günü hepimizde ardımızda bıraktığımız sevinçlerin, hüzünlerin izleri var..umarım sevinçleriniz daim olsun Allah hüzün yüzü göstermesin hiçbirinize..
ben yılbaşı günlerini pek sevmem ve çocuklarım olana kadar kutlamazdım.
çünki çok sevdiğim biricik annemi tam 20 yıl önce bir yılbaşı gecesi kaybettim..
o zamanlar 12 yaşındaydım anneciğim zaten kalp hastasıydı kendisi 18 yaşındayken rahatsızlanmış ve 4 kez açık kalp ameliyatı olarak kalbinde bir pille yaşamaya m ahkum kalmıştı..hatırlarım küçüklüğümde kucağında yattığımda o pilin sesine okadar alışmıştımki bana annemin ninnisi gibi gelirdi onu kaybettikten sonra uyuyamadım haftalarca o sesi o kokuyu aradım ,istedim..
doktorların anneme doğurursan ölürsün demesine rağmen , annem herşeyi göze alarak beni dünyaya getirmiş ( bazen nedendi bu mucadele diyorum nedenn sadece 12 yıl içinmi :çok üzgünüm: ) bana mükemmel bir anneydi hatta babaydıda, çünki babam beni hiç sevmedi yada göstermedi ..annem ikisininde sorumluluğunu üstlencek kadar güçlü bir kadındı..
benim anneme hiç bişi olamazdı çünki o benim annemdi..inanırmısınız ben annem vefat edene kadar 1 gece bile ayrı geçirmedim okuldayken bile özler ağlardım sanki biliyomuşuz birbirmize doyamıcağımızı senağlama
işte sene 1988 in kasım ayıydı .annem bir sabah uyandığımda bir anda çökmüştü bana kızım fazla eşya al yanına ananenlere gidcez ben çok hastayım orda kalcaz dedi..bende anne ben sana bakarım dedim olmaz kızım çok üşüyorum, hiç iyi diilim dedi.aslında yüzündeki çöken ifade sanki bana tehlike oldunu hissettirmişti ama dediğim gibi konduramazdım..o gün evimizden ayrıldık ve bir daha bir aile olarak hiç dönemedik oraya benim o günden sonra ilk gidişim annemi kaybettikten sonra eşyalarını ellerimle çantalara koyup dağıtmam içindi senağlama
günlerce hastane ve ev arasında mekik dokudu annem ben orta 2. sınıf öğrencisiydim derslerime çok önem verirdi ve asla hastaneye gelip etkilenmemi istemedi.onu ancak hafta sonları eve geldiğinde görüyodum..geceleri ananemin koynunda onu arıyordum ağlıyarak uyuyakalırdım hep..
işte böyle geçen 1 buçuk ayın sonunda yılbaşı günü gelip çatmıştı..o gün annemi eve yolladılar iyi görünüyordu hatta bana hadi ellerime oje sür ne zamandır bakamadım kendime dedi bende en sevdiği kırmızı ojelerini sürdüm tırnaklarına ( nerden bilebilirdim ki ertesi gün silcem buz gibi ellerinden o ojeleri ) güzel başlayan akşam saat 11 cıvarı annemin nefes alamama problemi başladı sürekli bana bakıyordu hep göz gözeydik ama neden yanına gidmedim bilmiyorum elim ayağım tutmuyordu gidemedim keşke gidip son kez doyasıya öpüp koklayıp kalbinin son atışlarını dinleseydim senağlama onu en son hatırlayışım dayımın kucaklayıp hastaneye götürmek için arabaya bindirirken başını son bir hamleyle zorla kaldırıp bana bakışıydı 20 yıldır hep o gözleri gözümde başka hiç birşeyini hatırlmaıyorum :çok üzgünüm:
gece 2 di dayım geldi kapıya ananem açtı ve ben koridorun diğer ucundayım sadece çığlık duydum ve anladım hemen 1 buçuk aydır yattığı yatağa koştum kırmızı şalına sarıldım ve ağladım halada ağlıyorum ölene kadar ağlıcam ..
anneciğim seni çokkkkkkkkk özledimm torunların seni hiç tanımadı ama çok seviyorlar ,,


arkadaşlar sizleri üzdüysem özür dilerim ama kk benim ailem , bu duygularımı yıllardır kimseye anlatamadım ..ama sizlerle paylaşmak istedim .. :enbuyukkk:

çok üzüldüm rabbim sabırını versin inşallah bede çok korkuyorum annemi kaybedersem ben ne yapacam diye düşünüyorum rabbim ne ona nede babama bir zarar vermesin onları herşeyden sakınsın ve tabiki tüm anne ve babaları :Saruboceq:senağlama:roflol:
 
canım yaa allah geride kalanlara sabırlar versin ....
ölüm çok soğuk ve acı ama bir o kadar da gerçek...
Kaçış yok maalesef ama insan yitirdikleri için çok üzülüyor bu küçük kızın yaşadıkları çok üzücü..rabbim onun ömürünü sana ve kızlarına versin inş..siz sağlıklı sıhhatli uzun yıllar birlikte olun inş..her yeni yıl yeni güzellikler getirsin size...
 
benim annem de kalp hastası o yüzden çok kötü oldum okurkensenağlama
çocukluğumdan beri ya annem ölürse, ya babam ölürse diye ağlarım. senağlama
acılarını görücez bigün mutlaka ama Rabbim gecinden versin.
ben de anneannemin son bakışını hiç unutmuyorum..
çok duygulandım anneciğinle cennette kavuşursun inşaallah.
 
X