- 1 Nisan 2021
- 1.553
- 1.523
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
4 yaş için geri çekilme bence..En son ki konumdan sonra sizi dinleyip sürekli beni aramayan benim aradıgım ilişkimi düzelttiğim adamdan uzaklaştım.
Bir süredir benimle ilgilenen biri vardı dedim bi şans vereyim. Konusunca anladık ki benden 4 küçük. Sanırım benim yaşımı göstermemem sebebiyle tahmin edemedim.
O diyor ki ne olacak hiçbir şey olmaz ben kişiyi çoo begenmeme ragmen geri çekilmemin ilerisi için daha iyi olacağını düşünüyorum ama o kadarda tatlı ki
Bir de size sorayım istedim. Bu konuda düşünceniz nedir.
Yaşlarınız kaç?En son ki konumdan sonra sizi dinleyip sürekli beni aramayan benim aradıgım ilişkimi düzelttiğim adamdan uzaklaştım.
Bir süredir benimle ilgilenen biri vardı dedim bi şans vereyim. Konusunca anladık ki benden 4 küçük. Sanırım benim yaşımı göstermemem sebebiyle tahmin edemedim.
O diyor ki ne olacak hiçbir şey olmaz ben kişiyi çoo begenmeme ragmen geri çekilmemin ilerisi için daha iyi olacağını düşünüyorum ama o kadarda tatlı ki
Bir de size sorayım istedim. Bu konuda düşünceniz nedir.
28 32Yaşlarınız kaç?
20-24 çok fark ederken 30-34 o kadar fark etmeyebilir
Aklıma geldi.
4 yaş kesinlikle problem değil de bunu bazı ortamlarda dile geirirse o hoş olmuyor..
Unutma hayatım ,sen benden 4 yaş büyüksün gibilerinden açıklamalar yapmayacaksa problem olmaz.
Çevremde böyle konusmalara şahit olmuslugum var.Ne ayıp ne utanalisi bir durum yok ama böyle bir konusmaya gerek de yok.
4 yaşta ne varEn son ki konumdan sonra sizi dinleyip sürekli beni aramayan benim aradıgım ilişkimi düzelttiğim adamdan uzaklaştım.
Bir de size sorayım istedim. Bu konuda düşünceniz nedir?
Yaşlar o 93 ben 89 luyum. yani 28 32
Edit: boyu da biraz kısa
Bence sorun edilecek bir yaş farkı yok aranızda. Eğer ailesinin laflarıyla hareket eden biriyse uzak durun zaten.Hiç istemem böyle bir şeyi o değilde ailesi sorun yapar gibi hissediyorum ben. Geleneksel bi aile yapısı var
Kendisi bunu biliyordur herhalde. Bırakın o düşünsünGeleneksel bi aile yapısı var
Bence gayet yakin yaslar. Ex esim benden 3 yas kucuktu ancak onemli olan olgunluk seviyesi, ailesini bosverin derim cunku madem geleneksel yapida sahislar eminim ki hic 1 seyden memnun olmazlar. Yas olmasa da baska problemler bulurlar. Muhim olan sevdiginiz adamin, size herkese karsi destek olmasidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?