Tam 4 yaş var

En son ki konumdan sonra sizi dinleyip sürekli beni aramayan benim aradıgım ilişkimi düzelttiğim adamdan uzaklaştım.

Bir süredir benimle ilgilenen biri vardı dedim bi şans vereyim. Konusunca anladık ki benden 4 küçük. Sanırım benim yaşımı göstermemem sebebiyle tahmin edemedim.

O diyor ki ne olacak hiçbir şey olmaz ben kişiyi çoo begenmeme ragmen geri çekilmemin ilerisi için daha iyi olacağını düşünüyorum ama o kadarda tatlı ki☺️
Bir de size sorayım istedim. Bu konuda düşünceniz nedir?

Yaşlar o 93 ben 89 luyum. yani 28 32

Edit: boyu da biraz kısa 🙈🙈🙈
Takıntı yapacaksan geri çekil tabiki...
Bir arkadaşım kendinden 2 yaş küçük biriyle evlendi. Ne zaman bir araya gelsek muhabbetin içinde sık sık "....... da benden 2 yaş küçük ama herkes hiç göstermediğimizi hatta onun büyük gösterdiğini söylüyor" cümlesi geçiyor.:işsiz:

Yaşla olgunluğun hiç alakasi yok, bence başla.
Benim de kendimden küçük sevgililerim oldu, insan yaş ile olgunlaşmadigi için hiç sıkıntı olmadi.
Kuzenlerimden de 3-5-8 yaş buyuk kadınlarla evlenenler oldu, gayet de mutlular.
Dert etmeye gerek yok

kuzenim 30 yaşındayken 24 yaşında biri ile sevgili oldu. 6 sene beraberlikten sonra geçen sene evlendiler.
ne aileler ne arkadaşları kimse laf etmedi.
çok iyi anlaşıyorlardı hep zaten ve birbirlerini güzel tamamlıyorlar.
eğer enerjiniz tuttuysa yaş önemsiz bir sayı.

En son ki konumdan sonra sizi dinleyip sürekli beni aramayan benim aradıgım ilişkimi düzelttiğim adamdan uzaklaştım.

Bir süredir benimle ilgilenen biri vardı dedim bi şans vereyim. Konusunca anladık ki benden 4 küçük. Sanırım benim yaşımı göstermemem sebebiyle tahmin edemedim.

O diyor ki ne olacak hiçbir şey olmaz ben kişiyi çoo begenmeme ragmen geri çekilmemin ilerisi için daha iyi olacağını düşünüyorum ama o kadarda tatlı ki☺️
Bir de size sorayım istedim. Bu konuda düşünceniz nedir?

Yaşlar o 93 ben 89 luyum. yani 28 32

Edit: boyu da biraz kısa 🙈🙈🙈
4 yas ne olacak hiç sorun degil

4 yaş mı! büyük engel. Düşünsenize, siz doğduğunuzda Berlin Duvarı ayaktaydı, o doğduğunda duvar muvar kalmamıştı. Bu engeli aşamazsınız :lülülü:

Evlilik için en önemli kriter yaş değil ki? Sonuçta aranızda jenerasyon farkı yok. Kafa yapınız, hayata bakışınız, gelecekten beklentileriniz, ilgi alanlarınız tutuyorsa neden yaşa takılıp kalasınız?

Teyzem evlendiğinde 32 eniştem 28 yaşındaydı. Şuan yaşları kırk küsür ve teyzem kocasından yine küçük duruyor. Mutlular mı değiller ama bu yaşla ilgili de değil.

Back
X