Evet evliliğimde çok çok problemlerim oldu herşey b...ka sardı derken ufacık bir düzelme oldu. Tamam dedim bu defa düzelecek ama eşimin ailesi yüzünden birbirimize giriyoruz. Annesi ve ablası tam bir fitne fücur ikilisi evin erkeklerinin yanında mükemmel pollyannayı oynuyorlar onlar yokken laf sokmalar inceler filan. Kaç defa eşime anlattım ama artık bıkmış olacak ki beni suçladı ailemle aramı bozmak istiyorsun dedi.gerçektn öyle bir niyetim olmadı sadece yalancılığa gelemiyorum. En ufak şeyde laf sokmaları hergğn değişen ruh halleri beni soğuttu ç. Üstüne kocamın ailesini haklı görmesi beni çileden çıkardı. Eşinize kaynananız ve görümcenizle olan problemi nasıl anlattınız nasıl anlar hale geldi bilen bir el atsın. Ben kafayı yiyorum
Sakin kocana ailesini şikayet etme sen de onların taktiğini uygula onlar laf soktu mu sen de yap aynisini kocanın yaninda da polyana...Evet evliliğimde çok çok problemlerim oldu herşey b...ka sardı derken ufacık bir düzelme oldu. Tamam dedim bu defa düzelecek ama eşimin ailesi yüzünden birbirimize giriyoruz. Annesi ve ablası tam bir fitne fücur ikilisi evin erkeklerinin yanında mükemmel pollyannayı oynuyorlar onlar yokken laf sokmalar inceler filan. Kaç defa eşime anlattım ama artık bıkmış olacak ki beni suçladı ailemle aramı bozmak istiyorsun dedi.gerçektn öyle bir niyetim olmadı sadece yalancılığa gelemiyorum. En ufak şeyde laf sokmaları hergğn değişen ruh halleri beni soğuttu ç. Üstüne kocamın ailesini haklı görmesi beni çileden çıkardı. Eşinize kaynananız ve görümcenizle olan problemi nasıl anlattınız nasıl anlar hale geldi bilen bir el atsın. Ben kafayı yiyorum
Ay örneğe bak ! Bana yapsın da o ağzıma edeceği yerleri bi tikayayim, de ! Boggg iğrenç ! Önce eşini eğit ,kayınvalide ve görümce sonra ..Aslında haklısınız ama su dilimi tutamadım gerçekten. Kendime çok kızıyorum. Ya resmen iki yüzlüler böyle birşey olamaz tek basına buldukları anda hemen laf sokuyorlar. Artık psikolojim bozuldu resmen kıskanıyorlar farkındayım ama dayanamıyorum. Eşimin anlaması çok mu zor haklısın demesi. Baktı işine gelmiyor bana milletin kaynanası gelininin ağzına ediyor diye söylüyor bende toptan cıldırıyorum
benimkilerde aynıydı görümce ve kaynana kocada onlardan beter huysuz. ben başaramadım ayrıldımEvet evliliğimde çok çok problemlerim oldu herşey b...ka sardı derken ufacık bir düzelme oldu. Tamam dedim bu defa düzelecek ama eşimin ailesi yüzünden birbirimize giriyoruz. Annesi ve ablası tam bir fitne fücur ikilisi evin erkeklerinin yanında mükemmel pollyannayı oynuyorlar onlar yokken laf sokmalar inceler filan. Kaç defa eşime anlattım ama artık bıkmış olacak ki beni suçladı ailemle aramı bozmak istiyorsun dedi.gerçektn öyle bir niyetim olmadı sadece yalancılığa gelemiyorum. En ufak şeyde laf sokmaları hergğn değişen ruh halleri beni soğuttu ç. Üstüne kocamın ailesini haklı görmesi beni çileden çıkardı. Eşinize kaynananız ve görümcenizle olan problemi nasıl anlattınız nasıl anlar hale geldi bilen bir el atsın. Ben kafayı yiyorum
Arkadaşım yaşın kaç bilmiyorum ama ASLA ama ASLA eşine ailesini şikayet etmeyeceksin . Anasına da oğlunu !!Evet evliliğimde çok çok problemlerim oldu herşey b...ka sardı derken ufacık bir düzelme oldu. Tamam dedim bu defa düzelecek ama eşimin ailesi yüzünden birbirimize giriyoruz. Annesi ve ablası tam bir fitne fücur ikilisi evin erkeklerinin yanında mükemmel pollyannayı oynuyorlar onlar yokken laf sokmalar inceler filan. Kaç defa eşime anlattım ama artık bıkmış olacak ki beni suçladı ailemle aramı bozmak istiyorsun dedi.gerçektn öyle bir niyetim olmadı sadece yalancılığa gelemiyorum. En ufak şeyde laf sokmaları hergğn değişen ruh halleri beni soğuttu ç. Üstüne kocamın ailesini haklı görmesi beni çileden çıkardı. Eşinize kaynananız ve görümcenizle olan problemi nasıl anlattınız nasıl anlar hale geldi bilen bir el atsın. Ben kafayı yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?