Tam Bazı şeyleri yoluna koymuştum ki

Iron Lady

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
1.098
1.361
83
Evet evliliğimde çok çok problemlerim oldu herşey b...ka sardı derken ufacık bir düzelme oldu. Tamam dedim bu defa düzelecek ama eşimin ailesi yüzünden birbirimize giriyoruz. Annesi ve ablası tam bir fitne fücur ikilisi evin erkeklerinin yanında mükemmel pollyannayı oynuyorlar onlar yokken laf sokmalar inceler filan. Kaç defa eşime anlattım ama artık bıkmış olacak ki beni suçladı ailemle aramı bozmak istiyorsun dedi.gerçektn öyle bir niyetim olmadı sadece yalancılığa gelemiyorum. En ufak şeyde laf sokmaları hergğn değişen ruh halleri beni soğuttu ç. Üstüne kocamın ailesini haklı görmesi beni çileden çıkardı. Eşinize kaynananız ve görümcenizle olan problemi nasıl anlattınız nasıl anlar hale geldi bilen bir el atsın. Ben kafayı yiyorum

Neden kocana ailesini şikayet ettin ah canım?
Onların sorunu seninle
Evliliğinle değil ki.
Tek başına mücadele edeceksin, iş yerinde sevmediğin ama mecbur kaldığın insanlar gibi düşün.
Azıcık alttan alıp, sağır oluver,
Zaten kocan görmez mi senin tavrına, onlarınkini?
Sonrası kolay, önce mağdur olmalısın ki
Haklısın karım desin

E sürekli şikayet senden gidiyorsa seni suçlar tabi
Biraz akıllı oyna

Ben hiç birşey anlatmadım hep iyi konuştum yurt dışı yasıyorum yılda 1 kere gelip en fazla 1 ay kalıyorlar ondada sabrediyorum ses çıkarmıyorum annesi kardeşi eşime hakkımda yalan yanlış komuduyorlarmıs ama eşim arkadaşına bak annem kardeşim böyle konuşuyor ama kadının 1 kere şikayet ettiğini görmedim hep alttan alıyor saolsun iyi eşe düştüm ben gerekeni onlara söyledim bir daha ağızlarını açamazlar demiş o arkadaşı evli eşide benim arkadasım o duymuş çok mutlu oldum dilerim sizin eşinizde size sahip çıkar

Niye çocuk gibi şikayet ediyorsunki onlarda biliyor şikayet edeceğini
Sende tam tersini yap onlara esinle gayet mutlu olduğunu hissettir laf sokarlarsa da duymazdan gel onlar seni şikayet etsin eşinin yanında sende onlara polyannacilik yap

Sakin kocana ailesini şikayet etme sen de onların taktiğini uygula onlar laf soktu mu sen de yap aynisini kocanın yaninda da polyana...

Eşinizin verdiği tepkiyi pek çok erkek veriyor.Sonucta insan kendi yanında duydugu , gördüğü tavrı bilir.O yokken neler yapabileceklerini tahmin bile edemez.Esinle arabada çok problem varsa ve bu da artık tuz biber oluyorsa evlligini ona göre değerlendir derim.Ama tek sıkıntıniz bu ise kayinvalidenin yöntemi ile de surdurebilirsin iletişimini.Tabi onlarla ne kadar sürede bir görüşmen gerekiyor bu da önemli.Haftada /on günde üç beş saat katlanılabilir bır süreyken iki ayda bir gelip 10 gün kaliyorlarsa insan bogulacakmis gibi oluyor.

Aslında haklısınız ama su dilimi tutamadım gerçekten. Kendime çok kızıyorum. Ya resmen iki yüzlüler böyle birşey olamaz tek basına buldukları anda hemen laf sokuyorlar. Artık psikolojim bozuldu resmen kıskanıyorlar farkındayım ama dayanamıyorum. Eşimin anlaması çok mu zor haklısın demesi. Baktı işine gelmiyor bana milletin kaynanası gelininin ağzına ediyor diye söylüyor bende toptan cıldırıyorum

ay ne lafı sokuyolar allah aşkına kaynana laf sokunca noluyo, incileriniz mi dökülüyo? siz de ona laf sokun. kocanızdan ne bekliyosunuz ki siz karısıysanız o da annesi, napsın mahalle kavgası gibi taraf mı tutsun?

Ay örneğe bak ! Bana yapsın da o ağzıma edeceği yerleri bi tikayayim, de ! Boggg iğrenç ! Önce eşini eğit ,kayınvalide ve görümce sonra ..

Şikayet etmekle hata yapmışsın . Sende azcık politik davran . Onlar seni kıskanıyor mutsuz olmanı istiyor belli ki ... Sende onlara yüz verme . Gayet normal davran .

bende sizin düştüğünüz hata ya düştüm eşime sürekli ailesini şikayet ettim ilk 1 yıl sürekli ailesi yüzünden çok kötü kavgalar ettik.
ama ben polyannacılık oynayamadım onlar gibi yapamadım.
eşime direk rest çektim yani. kendim mesafemi koydum.
tavrım her zaman net oldu ne yaparlarsa eşime söyledim
bir gün görümcemin bana yaptığına kendisi şahit oldu.. allah büyük işte biryerden verdiler kendilerini ele.
eşim bana yapılan haksızlıgı olanı biteni görmese idi bizim evlilik asla yürümezdi.
siz eşinizin size yaptıklarını ona şikayet ederek değilde zaman la akıllı davranarak göstermeniz gerekiyor.
onlara ayna olun size nasıl davranıyorlar ise sizde öyle davranın sakın laf soktukları zaman altta kalmayın mesafeni tavrınızı koyun duracakları yeri bilsinler.
birde eşiniz yokken gitmeyin ve görüşmeyin.

Çok fazla şikayet ettiysen bıkmıştır.Eşin yokken görüşme,görüşünce de mesafeli davran

Eşinizle telefonla konuşurken kapatır gibi yapın ama kapatmayın. Söyledikleri şeyi de eşiniz duyar böylece sizein söylemenize de gerek kalmaz :)

Acaba soyledikleri gozunemi batiyor
Umursamasan biraz
Cevremde cok goruyorum
Biri normal birsey diyor
Digeri gordunmu bak boyle dedi bana diyor
Aa ne zaman dedi duymadim diyorum
Bak boyle dedi aslinda boyle demek istedi diyor
Ben sasiriyorum o lafi nasil boyle yorumladin 40 yil dusunsem aklima gelmez
Acik acik lafi sokuyorsada savun kendini
Esin nasil cozsun sorununuzu
Yada acik acik soyle ben aramiz iyi olsun istiyorum siz bana boyle yapiyorsunuz de
Kocana illa anlatman gerekiyorsa direk suclayici konusma
Bana boyle dedi cok uzuldum ben oyle birimiyim de mesela

Kızlar bundan sonra politik davranacağım .aramalarımı azalttım bu defa beni arayıp hiç bizi aramıyorsun demeye başladılar galiba çok haklısınız şikayet etmemek gerek

benimkilerde aynıydı görümce ve kaynana kocada onlardan beter huysuz. ben başaramadım ayrıldım

Arkadaşım yaşın kaç bilmiyorum ama ASLA ama ASLA eşine ailesini şikayet etmeyeceksin . Anasına da oğlunu !!
Politik olun birazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…