Doğuma Hazırlık tam bir ayim kaldi doguma ama isim konusunda halen kararsizim yardimci olun lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Rennie34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
49
12
3
31
Hira olarak düsündük ilk basta simdi kararimi degistirdim gibi tekrar inci mi koysam yada yanina baska bi uygun isim mi bulsam diye yani bu konuda baya kararsizim yardimci olun kizlar cok az bi sürem kaldi :110:

Eğer bebeğim kız olsaydı zeynep sevde koymak niyetindeydim fakat oğlum olucak inşaAllah.inci kızkardeşimin ismi güzel bi isim.hayırlısıyla kucağımıza alalımda isim konusunda bende kararsızım hala

Eğer bebeğim kız olsaydı zeynep sevde koymak niyetindeydim fakat oğlum olucak inşaAllah.inci kızkardeşimin ismi güzel bi isim.hayırlısıyla kucağımıza alalımda isim konusunda bende kararsızım hala
amin insallah cok korkuyorum valla ilk dogum olcak birde kiz bebekler dogum tarihinden erkende gele biliyomus yani benim süre daha az her an gele bilir Allahim yardimcimiz olsun

Kesinlikle Inci! Zarif bir isim.

Hira gerçekten güzel bir isim değil. Sürü psikolojisinin etkisiyle koyulan bir isim.
aynen ilk basta kuranda geciyo diye istedik sonra düsündüm agzima yakistiramadim yani icime sinen bi isim bulamadim taki inciye kadar ama yinede bilmiyorum bundanda iyi bi isim bulamam heralde

Inci tek başına çok gúzel zaten. Ek bir isime gerek yok bence. Ama kendi kararınız tabii ki. :)

aslinda daha cok güzel isimler var ama bizim milletimiz oldugu gibi söylemiyo malesef hep degistiriyolar mesela dilbere dilberaba diyolar meryeme miramana birazda o yüzden bulamadik inciyde degistiremezler heralde Artik millete göre uyum sagliyoruz

Inci tek başina çok zarif bi isim
Bende olursa inci koymayı düşünüyorum

Illa 2.ci bir isim istiysan
Inci duru
Inci ela
İnci derya
Inci sedef
Ferda
Esin
Inci ayla

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var tekrar isim konusunda kafam karisti daha dogrusu karistirdilar inci düsünmüstüm esimde eylül olsun diyo yada eylül inci mi olsa yoksa eylülün yanina baska uyumlu bi isim mi

Tam bisey buldum derken agiz kivirinca millet herseyden soguasim geliyo begendim isimden de soguttular

inci deyince gözümde inci gibi bir kız canlanıyor. çok güzel isim. hira isminden nefret ederim...

Neye karar verdiniz?
İnci cok guzel bir isim.
Eylul,inci,hira nin icinden secicek olsam tereddutsuz inci yi secerim.

Back
X