tam bir dert

darkvita

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
167
65
38
Lütfen bana yardım edin. Akıl verin lütfen lütfen lütfen... 1 buçuk yıllık bir ilişkim var. sürekli ayrıl barış ayrıl barış diye geçen bir ilişki. şimdi tekrar birlikteyiz. ayrılırsak şöyle olur senin için kötü olur mahvederim yanına bırakmam sözleriyle duruyorum. her dediğime sinirleniyor. her konu olay oluyor. böyle oldukça resmen depresyona girdim. lütfen bana yardım edin ne yapmam gerek? hayatımdan tamamen çıkıp gitmesini benden vazgeçmesini istiyorum. lütfen akıl verin

ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın diyip ayrılman gerek

Tehditle olmaz bu işler. Hadi eyvallah deyip gidin. Havlayan ısırmaz misali...

Elinde baskalarinin gormemesi gereken cok ozel seyler mi var?

Siddete meyilli gozu donmus biri mi?

Eger oyleyse ayrilirken neler yapacaginizi detayli konusuruz.

Ama boyle bir sey yoksa iletisim yollarini kapatmak uc dakika, sorunlu iliskiden kurtulmak paha bicilemez.

Ne demek tehditle iliski yurutmek??? Ver savciliga kurtul oyle sey mi olur ya

keşke yapabilsem.gözü sinirlenince o kadar dönüyor ki çaresiz durumdayım resmen şu an..

malesef var. uzun zaman birlikteydik haliyle bir sürü fotoğrafımız var. başkalarının görmesini istemediklerimde dahil

malesef var. uzun zaman birlikteydik haliyle bir sürü fotoğrafımız var. başkalarının görmesini istemediklerimde dahil

Başkasının görmesini istemediğin fotoğrafı ne diye çektirirsin be kardeşim.

Tehdit davasi acsaydi sana 2000 tazminati odetseydi opucuk yollayamali smileyle yazamazdin, iyi niyetli adammis
tehtit davası açsaydı bana elimdeki tüm kozları oynardım buda onun işine gelmezdi :) hem işinden hem ailesinden herşeyinden olurdu bir seferde . hayat böyle ne yazık ki... e

sevmediği şeyleri yaparak başlayabilirsin aradığında açma msj yazma vs

Çok sevecen davran üzerinde kullanabileceği resimleri yok et sonra da def et. Yada şikayet et Seni resimlerinle tehdit etmesi suç

açık açık resimleri yayınlarım demiyor ama yanına bırakmam öcümü alırım falan diyor gerçekten korkuyorum artık

saykoya bağlayanlar yapıyor maalesef.bir kaç ay kafaya takıyor uğraşıyor sarıyor etrafındakilere ve sana.sonra vazgeçiyor böyle tipler.

açık açık resimleri yayınlarım demiyor ama yanına bırakmam öcümü alırım falan diyor gerçekten korkuyorum artık
Tamam işte sen her ihtimale karşı yine de silmeye çalış, vicdan yaptır kardeşinin başına gelseydi de. Son olarak da seni sevmiyorum soğudum böyle mi olsun ilişkimiz de kimse kendisini sevmeyenle beraber olmak istemez heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…