tam bir dert

açık açık resimleri yayınlarım demiyor ama yanına bırakmam öcümü alırım falan diyor gerçekten korkuyorum artık

İlişkini kimse bilmiyorduda yan yana bile olan fotolardan ı korkuyorsun? Yoksa? İnşallah sadece yan yanadır.. Eğer öyleyse anlat ailene otur sevdim inandım ama durum böyle böyle de.. Emin ol kuzsalarda arkanda olurlar, tehditin alasını görür senin psikopat

evet vicdan yaptırabilirim. ama telefonuna çok dikkat eder yinede denicem

evet zaten o yüzden korkuyorum. ailemden bilmiyolar

evet zaten o yüzden korkuyorum. ailemden bilmiyolar
Anlat bence ailene, yani açık saçık fotolar olsa evet kızarlar güvenlerini kırmış olursun, ama öyle kötü foto yoksa, sevmiş inanmış olabilirsin bu yüzdende kimse seni evlatlıktan red etmez

Fotolar açık saçık değilse sıkıntı yok. Ama müstehcense vay haline,büyük koz vermişsin demektir.Ama el ele,kol kola falansa hiç umursama ayrıl.Havlayan köpek ısırmaz.Benim eski hırto da aynı şeylerle tehdit etti,babamı aramak vs.adamakıllı bir ayardan sonra bir daha bulaşmadı şükür.Darısı başına.

ters davrandım ayrıldım konuşmak istemediğimi söyledim ama yok yine bırakmadı

yok hayır müstehcen falan değil. ama yinede korkuyorum. çok sinirli bi insana döndü

ters davrandım ayrıldım konuşmak istemediğimi söyledim ama yok yine bırakmadı
Ters davranınca geri tepebiliyor sakince sevmediğini istemediğini söyle sen bazılarının bunu duymaya ihtiyacı oluyor. Buda işlemezse benden başka sana bakacak kimseyi bulamamaktan mı korkuyosun de psikojisiyle oyna :)

Anlat bence ailene, yani açık saçık fotolar olsa evet kızarlar güvenlerini kırmış olursun, ama öyle kötü foto yoksa, sevmiş inanmış olabilirsin bu yüzdende kimse seni evlatlıktan red etmez
açık seçik değil ama yinede bir yerlerden güven kırılmış olacak. aileye kadar giderse konu işte o zaman tam olarak dert olmuş olacak bana. şimdi korkuyorum eskiden böyle değildi gayet sevecendi kıyamazdı şu an tam bir öküz oldu çıktı

Ters davranınca geri tepebiliyor sakince sevmediğini istemediğini söyle sen bazılarının bunu duymaya ihtiyacı oluyor. Buda işlemezse benden başka sana bakacak kimseyi bulamamaktan mı korkuyosun de psikojisiyle oyna :)
psikoloji oynamak baya mantıklı geldi şu an :) teşekkür ederiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…