- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- 108
- Konu Sahibi Vatanseverr
-
sorun şifremi sizce ben bugüne kadar hiç bir şeyini görmedim çok aransamda.. kafam çok karışık.yok öyle yağma madem o her şifreni alma hakkını kendinde buluyo kendi de verecek yok vermiyo mu kendi şifrelerini değiştir sen de. bu şifre olayı çok saçma ama senin sevgilin güvenilir değil gibi. kendini ezdirme
Annesi sevgilim odaya gelince eğer bir tartışma varsa odada eşiyle falan sustuklarını söylüyor. Çok ağırlığını koymuş herkese sevmeyin saygı gösterin falan muhabbetleri bir görseniz buluşunca ne istersem oluyor kırmıyor ama tersine gidince gözü beni görmüyor malesefBaskın karakterli erkek arkadaşınız belli.
Allah yardımcınız olsun. Bu adamla evlilik düşünüyosanız. Aynı evi paylaşmakda zindan gibi gelir
beni anlattın şuan üstesinden gelebilirim o zamanKafasına vurup lokmasını ağzından alacağı bir eş gerekli ona. Bu tanıma uyuyorsan mutlu olursun, yoksa işin zor.
Merhaba öncelikle ilk konum sitem olmasaydı iyimiş.
4 yıllık bir ilişkim var ve sevgilim tam bir geri kafalı.
Öncelikle nankörlük etmek istemiyorum çok çevresine karşı çok saygılı sevilen sayılan biridir herkesin her derdine koşar.(bende dahil)
Biz her Allah'ın günü mutlaka minicik sebeplerden dolayı kavga ediyoruz.
Kendisi ben erkeğim ben diye tutturdu benide deli ediyor. Ben biraz sinirli bir insanım bazı şeyleri kaldıramıyorum.
Tartışırken benim kanıma dokunacak şeyler söyleyince ben deliriyorum sonra suç bana kalıyor bahaneside..
"Sen misin erkek ben miyim? sesin benden çok çıkamaz senin"
Bi bilse ben neleri yutuyorum delirdiğimin sadece görünen yüzü bu ağzımı açsam neler dicem yapcam haberi yok..
Bende ona aynen böyle dedim. Erkek olmak sadece bağırıp çağırma yetkisi onda olmak değil.
Onlar erkek olsada adam değil dedim. bi kaşık suda boğsam mı acaba diye düşünüyorum beni o kadar deli ediyor. Erkeklerin egosundan bıktım artık ben yaparım sen yapamazsın ben giderim sen gidemezsin bu ne ya ona bir şey demeye çok çekiniyorum burada yazıyorum ondan uyuz kalas odun . çok seviyorum ama o ayrı bir şey. En yakın arkadaşım çok alttan aldığımı nasıl sabrettiğimi sorup duruyor.
2 gündür face muhabbetidir gidiyor. Şifresini kesinlikle alamıyorum. Yanında çok girdim ama vermiyor.
Sebebi açık ben sinir krizleri geçiyorum bir şey görünce oda kafanda kuruyorsun benim şeytanla işim olmaz ama sen abartıyorsun diyor. çok haklı aslında benim herşeyi kırasım geliyor ya kız görüncebenim facem senelerdir donuk erkekleride silmiş. hani o erkek ya o herşey yapar bize gelince peeh
Uzatmamalı mıyım acaba?( face yüzünden günlerdir konuşmamaya değer mi?)
Uzun oldu hakkınızı helal edin
E yani baskın karakterli ve ben erkeğim yaparım düşüncesine sahip biriyle evlenmek için mülayim, sesi çıkmayan biri olmak gerekli. Ben olsam 1 haftada ayrılmıştık meselabeni anlattın şuan üstesinden gelebilirim o zaman
Öncelikle nankörlük etmek istemiyorum çok çevresine karşı çok saygılı sevilen sayılan biridir herkesin her derdine koşar.(bende dahil)
Kendisi ben erkeğim ben diye tutturdu benide deli ediyor. Ben biraz sinirli bir insanım bazı şeyleri kaldıramıyorum.
Tartışırken benim kanıma dokunacak şeyler söyleyince ben deliriyorum sonra suç bana kalıyor bahaneside..
Bi bilse ben neleri yutuyorum delirdiğimin sadece görünen yüzü bu ağzımı açsam neler dicem yapcam haberi yok..
Bende ona aynen böyle dedim. Erkek olmak sadece bağırıp çağırma yetkisi onda olmak değil.
Onlar erkek olsada adam değil dedim. bi kaşık suda boğsam mı acaba diye düşünüyorum beni o kadar deli ediyor. Erkeklerin egosundan bıktım artık ben yaparım sen yapamazsın ben giderim sen gidemezsin bu ne ya ona bir şey demeye çok çekiniyorum burada yazıyorum ondan uyuz kalas odun . çok seviyorum ama o ayrı bir şey. En yakın arkadaşım çok alttan aldığımı nasıl sabrettiğimi sorup duruyor.
2 gündür face muhabbetidir gidiyor. Şifresini kesinlikle alamıyorum. Yanında çok girdim ama vermiyor.
Sebebi açık ben sinir krizleri geçiyorum bir şey görünce oda kafanda kuruyorsun benim şeytanla işim olmaz ama sen abartıyorsun diyor. çok haklı aslında benim herşeyi kırasım geliyor ya kız görüncebenim facem senelerdir donuk erkekleride silmiş. hani o erkek ya o herşey yapar bize gelince peeh
Siz ikinizde zor karakterlersiniz
Sizin işiniz zor görünüyor .
bazen bende kendime şaşırıyorumE yani baskın karakterli ve ben erkeğim yaparım düşüncesine sahip biriyle evlenmek için mülayim, sesi çıkmayan biri olmak gerekli. Ben olsam 1 haftada ayrılmıştık mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?