Tam da herşey düzeldi derken...

• Konu Sahibi Konu Sahibi A_L_A
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne diyim canımm allah yardımcın olsun çocukları almayı kabl etti diyelim sen çocukları görmeden yapabilecekmisin

işte orasıda bir muamma.
nediyelim zaten büyük bir olay patlamadıkça evlilik devam.
çocuklarda benim sayemde huzurlu bir evde yaşadıklarını zannediyorlar zaten.
o da benim için bir teselli kaynağı en azından.
saol ilgin için.

kızlar ben 9 aylık evliyim yazdıklarınızı okudukça üzüldüm açıkcası düşündümde acba bizde ilerleyen yıllarda eşimle zıt insan olurmuyuz diye

canım çalışıyomusun sen boşansan diyelim ailen sana destek çıkarmı al çocukları yanına ayda yılda kere görürsün o zaman eşini böle sürdürürsen her gün görceksin her gün aynı evi paylaşcaksınız bu daha zor değilmi

Alacım oncelıkle canı gonulden gecmıs olsn dıyorum babana da tum hastalara da yuce allhım sıfa wersın ınsalhh...sonra sunu eklemek ıstıyorum o kadar duygusal acıdan zor zamnlar gecırıyosun kı duygusal ınsanlar cok takarlar herseyı kafalarına..ne kadar kırıldıgının farkındayım.senın yerınde olsam bende o uzuntuyle esımı arardım cunku en yakınımızda her zamn onlar wrdır bız herseyı onlarla paylasırız..bence konunu hafıfe alan yorumlara cewap yazma bu senı uzuyo ewet sen burda derdını paylasıyosun..ama anlamayan olabılır senı..bu kadar zor zamnlarda bence bı de bunun ıcın uzulme..

Amin canım Allahım tüm hastalara şifa versin, kimseyi dermansız derde boğmasın...

canım biraz sonra senin ve baban için dua etmeye ( şifa için) gideceğim
derlerki yakınından çok uzaktakinin duası kabul olurmuş
yakınındaki mefaatli uzaktaki menfaatsiz olurmuş
bizimde senden bir menfaatimiz olmayacağını biliyorum
hepimiz baban için dua ediyoruz bunu bil
manevi destek olabiliyorsak ne mutlu:26::26:

Son düzenleme:

cnm babanin durumuna cok üzüldüm..insallah kötübisey cikmaz..aklina kötü fikirleri getirip,morelini bozma...zaten üzgünsün su aralar....allah insallah sifasini verir tatlim...
bende bu arada benimkiyle tartistim bugün .iste dedim ya,seninki gibi ilgisiz falan..belli etmiyo cogu seyi...aklima direk sen geldin...bizim ne bu cektigimiz su erkeklerden ya....dedim benimkine iste,beni ihmal ediyosun,cok calisiyosun su aralar diye...insan bari haftada 1 esiyle güzelce ilgilenir degil mi ya...öfffff..üste cikti tabiki..calisiyorum..napiyim falan....galiba bende asiri ilgi manyagiyim tabr-i caizse...seviyorum benimle ilgilenmesini falan...karakterim bu degistiremem kiiii

...merhabaa canım..bugün içimde güzell br his var sanki senin adına güzel bir gelişme var yada olacak gibi?

seni tuzu kuru seniiii demesi kolay :)) bende sana burdan diyorum ara kocanı ara hayatım yaptım bi hata de seni seviyorum ben seni kaybetmek istemiyorum de

seni tuzu kuru seniiii demesi kolay :)) bende sana burdan diyorum ara kocanı Ara hayatım yaptım bi hata de seni seviyorum ben seni kaybetmek istemiyorum de

ben kocamı sevmiyorum diye bir cümle asla kullanmadım.
Kayıtlarda yok böyle bir şey
ancak yorgunum, pes ettim dedim
evet hissettiğim bu
yorgunum, gücüm kalmadı
ne dedim ben?
Sevildiğimi ayrıntılardan aanlamak değil duymak istiyorum dedim
hissetmek değil duymak istiyorum dedim
bu ne blöf ne de başka bir şey
ve inan şu anda
kafam babamla o kadar dolu ki
başka hiçbir şey de düşünemiyorum

zamana bıraktım.
Büyük de konuşmuyorum yarın ne olacağını bilemem
ancak tekrar aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok
benim dediğim bu
buna ne ruh ne de beden sağlığım maalesef uygun değll.

Alacım şu anda önceliğin baban (haberleri tüm detaylarıyla istiyoruz) daha sonra kocan. Zaten şu süreçte eminim ne eşin ne de sen boşanma hakkında karar vermeye çalışmayacaksınızdır. Babanın durumu netleştiği zaman da hem aradan biraz vakit geçmiş herkes düşünmüş olur hem de belki bu süre zarfında eşin anlar seni. Bu yuva yıkılmasın ne olur. Bu çocuk babasından annesinden ayrı yaşamak zorunda kalmasın

ALA son durumlar nedir bakalım??
babanla ilgili pazartesiyi bekleyeceğiz dmeiştin o konuda bir gelişme yoktur
ama allah acil şifalar versin, dualarımız sneinle biliyorsun..:26:

Umarım herşey yolundadır. Merak ediyoruz neler oldu?

Herkese merhabalar,

Babamın sonuçlarını aldık. Çok şükür ki kötü hücreler sadece boyun omurunda bulundu. Zor bir süreç bizi bekliyor ama çok daha kötüsü de olabilirdi. Buna da şükür ediyoruz.

Eşim yurtdışından geldi, tekrar şehir dışına çıktı.
Düzelen herhangi bir şey yok.

Her iki konuda da iyi dileklerini sunan tüm dostlarıma çok tşkler.
Konu ile ilgili gelişmeler oldukça mutlaka sizi haberdar edeceğim.

merhaba canım..iyi dilekler hep seninle olsun...

yalnız benim dikkati çeken bir durum var altını çizmeden geçemeyeceğim..son zamanlarda forumlara karşı pek sıcak bakmıyorsun..yazılarını kısa ve çekingen bırakıyorsun..biz senin tüm hikayeni bilipp delik deşik yorum yaparken ..senin bu denli bir tavır alman, bişeye üzüldüğünü ve söylemediğini düşündürdü bana..Böyle sıkıntılı zamanlarımızda burada gelip birşeyler paylaşmanın hepimize bir yararı oluyor ki en azından ortalama ıkı gunde bir uğrak yerimiz oluyor..Senin bir anda böyle kendi kabuğuna çekilmen pek de içime sinmedi açıkçası!Nedenine gelince de senin olaylara karşı tumumun ve durumlara karşı yaklaşımın bana göre çok tutarlı ve yapıcı..yorumlarını bizden esirgeme lütfen

Böyle söylemiş... Pek de güzel söylemiş...

alacımm merhaba canım ne durumdasınn ..merak ettim senii..baban nasıl...evde durumlar ne alemdee umarım bir düzelme olmuştur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…