ne diyim canımm allah yardımcın olsun çocukları almayı kabl etti diyelim sen çocukları görmeden yapabilecekmisin
oooo üstüne üstlük biz bizimkiyle ayrı iki kutubuz , ak dediğime kesin kara der :)
işte orasıda bir muamma.
nediyelim zaten büyük bir olay patlamadıkça evlilik devam.
çocuklarda benim sayemde huzurlu bir evde yaşadıklarını zannediyorlar zaten.
o da benim için bir teselli kaynağı en azından.
saol ilgin için.
Alacım oncelıkle canı gonulden gecmıs olsn dıyorum babana da tum hastalara da yuce allhım sıfa wersın ınsalhh...sonra sunu eklemek ıstıyorum o kadar duygusal acıdan zor zamnlar gecırıyosun kı duygusal ınsanlar cok takarlar herseyı kafalarına..ne kadar kırıldıgının farkındayım.senın yerınde olsam bende o uzuntuyle esımı arardım cunku en yakınımızda her zamn onlar wrdır bız herseyı onlarla paylasırız..bence konunu hafıfe alan yorumlara cewap yazma bu senı uzuyo ewet sen burda derdını paylasıyosun..ama anlamayan olabılır senı..bu kadar zor zamnlarda bence bı de bunun ıcın uzulme..
canım biraz sonra senin ve baban için dua etmeye ( şifa için) gideceğim
derlerki yakınından çok uzaktakinin duası kabul olurmuş
yakınındaki mefaatli uzaktaki menfaatsiz olurmuş
bizimde senden bir menfaatimiz olmayacağını biliyorum
hepimiz baban için dua ediyoruz bunu bil
manevi destek olabiliyorsak ne mutlu:26::26:
seni tuzu kuru seniiii demesi kolay :)) bende sana burdan diyorum ara kocanıAra hayatım yaptım bi hata de seni seviyorum ben seni kaybetmek istemiyorum de
merhaba canım..iyi dilekler hep seninle olsun...
yalnız benim dikkati çeken bir durum var altını çizmeden geçemeyeceğim..son zamanlarda forumlara karşı pek sıcak bakmıyorsun..yazılarını kısa ve çekingen bırakıyorsun..biz senin tüm hikayeni bilipp delik deşik yorum yaparken ..senin bu denli bir tavır alman, bişeye üzüldüğünü ve söylemediğini düşündürdü bana..Böyle sıkıntılı zamanlarımızda burada gelip birşeyler paylaşmanın hepimize bir yararı oluyor ki en azından ortalama ıkı gunde bir uğrak yerimiz oluyor..Senin bir anda böyle kendi kabuğuna çekilmen pek de içime sinmedi açıkçası!Nedenine gelince de senin olaylara karşı tumumun ve durumlara karşı yaklaşımın bana göre çok tutarlı ve yapıcı..yorumlarını bizden esirgeme lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?