Amin tşkler...Allah'ım bu kelimeleri hayatımızdan tamamiyle çıkarsın inşallah.
Hiç düşünerek yaptığım bi hareket değildi zaten.
Raporu gördüğüm anda (radyoloji raporundan bahsediyorum)
Direk tel açtım. Telefonu kapattıktan sonra farkettim, aa ben *yı aradım diye.
Yani direk her zamanki gibi davrandım, o da daha 10 dak önce konuşmuşuz gibi karşıladı.
ala son yorumlarını okuyana kadar daha farklı düşünüordum ama kusura bakmada artık eşinle arandaki mesele hakkında bu şekilde düşünmüyorum
bence sen çok fazla abartıyorsun sanki her an bişeyler olması için tetikteymişsin gibi sürekli bi beklentiler içindesin
zmana bırakmayı neden düşünmüyorsun
baban için çok üzüldüm geçmiş olsun
ama artık muhabbet baydı ya boşanın ya barışın
ALAcım ben de paranoyak derecede bir ilgi delisi olarak seni çok iyi anlıyorum.bir çok arkadaşıma benim bu tutumum çok ama çok tuhaf geliyor ama ben ilgi ve sevgi görmediğimde ya da bunu hissedecek davranışlar göremediğimde inanılmaz bir bunalıma giriyorum,hayatım kararıyor resmen.neden böyleyim bilmiyorum ama böyleyim işte.ben bunu hayatımın merkezine oturtmuşum ne yapayımevet ben abartıyorum. paranoyak bir ilgi delisiyim ondandır ki kendi kendime sorunlar yaratıyorum hatta olmayan sorunu varmış gibi yansıtıyorum.
yaşamayan bilemez...
diğer yazdığınız hiç bir şey için başka bir yorum eklemicem. konumun ikili tartışmalara gitmesini istemiyorum...
canım şimdi okudum,çok geçmiş olsun.hemen kötüye yorma,inşallah iyi çıkacak sonuçları babanın.dua edicem baban için.sonuçları çıkınca haberdar et olur mu?Bu arada bizde gelişme mi nedir ne denir bilinmez ama bazı şeyler var..
Akşam anneme gittim. Biraz oradan buradan kouştuk ama annemde vardı bir gariplik. Ben kendi depresifliğimden öyle olduğunu zannettim. Arada dr vs diyorlardı babamla ikisi fısır fısır.
Neyse uzatmayayım. Babamın uzun süredir boynu ağrıyordu. Boyun düzleşmesi vardı onun getirisi olduğunu düşünüyorduk. Geçen hafta MR çektirmişti. Sonucunu sorduğumda gene düzleşme ile alakalı ağrılar olduğunu söylemişti babam.
Meğer değilmiş. Boynunda bir lezyon tespit edilmiş. Bu lezyonun fıtık veya düzleşme ile ilgili olmadığını biliyorlar ama neden olduğunu bilmiyorlarmış. Ciğer ve prostat sintigrafisi temiz çıkmış. Meğerse bugün PET CT yapılacakmış. Yani bizim anlayacağımız dille yazmam gerekirse, vücutta hiç hoş olmayan bişey var ancak bu bulunan henüz yavrusu, anasının nerde olduğunu bulmak için taramaya girecekmiş.
Ben zaten rahatsız olduğum için saklamışlar benden.
Ben duyar duymaz eşimi aradım tabi. Ağlaya ağlaya anlattım böyle böyle diye. Başka hiç bişey ne o sordu ne de ben. Konuştuk, kapattık....
Şu an tamamen durdu beynim zaten.... Artık hiç bişey düşünemiyorum sadece dua ediyorum....
demek gerçekten her şey zıttıyla var. ters kutupar birbirini çeker hesabı.
size örnek diyaloglar.. b (ben) e (eşim)
b- otur otur sıkıldım hadi dışarı çıkalım.
e-evimi özledim ne güzel evdeyiz işte otur oturduğun yerde.
b-yahu tmm en azından kalk bi boğazda tur atalım
e- ben bütün hafta araba kullanıyorum bari hafta sonu sokma beni trafiğe
b-ben kullanırım sen gene dinlenirsin
e-yok sen psikopata bağlıyorsun daha çok geriliyorum, otur oturduğun yerde
b-hadi güzel bir gerilim filmi aç, iyisinden olsun ama şöyle korkalım biraz
e-ben şimdi bir gericem seni, kızım al açtım komedi filmi, otur seyredelim işte ne geriyorsun kendini
b-seni seviyorum
e-ben de seni...
b-ben de seni ne? küfür mü ettin???
e-töbe estğğğ
b-aşkım sen niye beni hafta içi hiç aramıyorsun özlemiyormusun beni?
e-gerek kalmıyorki hayatım sen arıyorsun yeterince.
b-pöfffffffffffffffffffffffff
b-sıkıldım
e-sıkı can iyidir çabuk çıkmaz
bir arkadaşın dedii gibi sanırım benim eşimin böceği ölmüş, benim ki de can çekişiyor.
(not: burda böcek ruh demekmiş biz de çok geç anladık)
ALAcım ben de paranoyak derecede bir ilgi delisi olarak seni çok iyi anlıyorum.bir çok arkadaşıma benim bu tutumum çok ama çok tuhaf geliyor ama ben ilgi ve sevgi görmediğimde ya da bunu hissedecek davranışlar göremediğimde inanılmaz bir bunalıma giriyorum,hayatım kararıyor resmen.neden böyleyim bilmiyorum ama böyleyim işte.ben bunu hayatımın merkezine oturtmuşum ne yapayım
İnşallah....
en azından belli bir yerle sınırlı kalmış olması için dua ediyorum dün geceden beri. onkoloji, kemoterapi, radyoterapi bana çok yakın kelimeler o kadar içiçeyim ki onlarla.....
gerçekten şu anda barışmak-boşanmak vs gibi bişeyi ne düşünebiliyorum ne yorumlayabilyorum. durdu beynim durdu...
[/
ALLAH sağlık versin canım herşey istediğn gibi olur inşallah
burda konu açmak için belli kriterler mi var acaba? kimseyi suçlamak ya da rencide etmek için tek tek yazmıcam ama bir derdim var topiğinde ne yazılar gördük dimi eşim "(vs vs vs) yapıyor boşanayım mı? diye başlayan.
benim amacım kimseyi BAYMAK değildi. İşsiz güçsüz bir insan da değilim. (iş hayatında olmaktan bahsetmiyorum evde olup da kendine bir sürü ıuğraş çıkaran onlarca arkadaşım var). zamanım kıymetli benim. olmayan sorunları büyütüp sırf geyik yapmak için yazıyor değlim, keza onu yapmak istesem geyik topiğinde yaparım.
insanın neresi ağrırsa canı ordadır demişler. benim kalbim ağrıyor. kimbilir belki ben yanlış düşünüyorumdur beraber bir çözüm yolu bulalım diye onlarca kez sordum dimi?
neyse gerçekten hiç bişey demek istemiyorum şu anda.
keşke eşim beni aldatsaydı (msn/facebook/sanal/gerçek) farketmez
içse içse hakaret edip dövseydi
aç,susuz bıraksaydı
o zaman topik açma hakkım vardı.
ama şimdi yok...
BEN ABARTIYORUM.
İNSANLARI DAHA FAZLA BAYMAYAYIM...
ALAcım benden alıntı yapmışsın,yanlış bir şey mi yazmışım yukarıdaburda konu açmak için belli kriterler mi var acaba? kimseyi suçlamak ya da rencide etmek için tek tek yazmıcam ama bir derdim var topiğinde ne yazılar gördük dimi eşim "(vs vs vs) yapıyor boşanayım mı? diye başlayan.
benim amacım kimseyi BAYMAK değildi. İşsiz güçsüz bir insan da değilim. (iş hayatında olmaktan bahsetmiyorum evde olup da kendine bir sürü ıuğraş çıkaran onlarca arkadaşım var). zamanım kıymetli benim. olmayan sorunları büyütüp sırf geyik yapmak için yazıyor değlim, keza onu yapmak istesem geyik topiğinde yaparım.
insanın neresi ağrırsa canı ordadır demişler. benim kalbim ağrıyor. kimbilir belki ben yanlış düşünüyorumdur beraber bir çözüm yolu bulalım diye onlarca kez sordum dimi?
neyse gerçekten hiç bişey demek istemiyorum şu anda.
keşke eşim beni aldatsaydı (msn/facebook/sanal/gerçek) farketmez
içse içse hakaret edip dövseydi
aç,susuz bıraksaydı
o zaman topik açma hakkım vardı.
ama şimdi yok...
BEN ABARTIYORUM.
İNSANLARI DAHA FAZLA BAYMAYAYIM...
ALAcım benden alıntı yapmışsın,yanlış bir şey mi yazmışım yukarıda
canım biz birbirimizi anlıyoruz ve bizi anlayan,benzer duygular yaşayan bir çok kadın var burada.bunu bir sorun olarak kabul etmeyen arkadaşlar da burayı okumaz olur biter..yok belaycım tabii ki de hayır.
ben de bir ilgi manyağı paranoyak olarak sana cevap verdim.
o kadar yani...
Ben de bunu anlamıyorum,bayılan okumasın kardeşim,mouse elinin altında değil mi???tıkla bayılmayacağın birşey oku ...
Insanların sıkıntılarını üzüntülerini hafife almak nedir???
Konu sahibi arkadaşım daha önceki konunda da şimdide hiç yazmamıştım ama takip ediyordum.hatta bende barıştığınız için sevinenlerdenim..
şimdi ki durumda öncelikle babanız için acil şifalar diliyorum..
Sizin için ise yazan bir arkadaşıma katılıyorum,siz barışacaksınız...
Dilerim hep mutlu olursunuz..
Amin canım amin....çok duygulandım ya zaten duygusal anımdayım allah böyle kararlar verdirmesin inşallah
ilk günden beri söyledim birtanem. Dışarıdan bakınca çok "tuzu kuru" gözükebilirim ancak içimde kopan fırtınaları ancak yaşayan bilir. Ben insanların "duygu"larıyla var olduklarına inananlardanım. Bir insan bu kadar rahatı, sefayı (diğer insanların gözünden söylüyorum) silebilmeyi göze alıyorsa, gerçekten çözülmesi gereken bir problem var demektir.canım biz birbirimizi anlıyoruz ve bizi anlayan,benzer duygular yaşayan bir çok kadın var burada.bunu bir sorun olarak kabul etmeyen arkadaşlar da burayı okumaz olur biter..
bizler sorunumuza fikir alışverişi yaparak çözüm aramaya devam edicez
canım baktığın zaman burdaki arkadaşlara bile neden ayrılmak istediğini yani haklılığını anlatamıyorsun.gerçek hayattaki tanıdıklarına nasıl anlatıcaksın bilmem..
işin zor.
zaten bizim türk milleti
1-fiziksel şiddet
2-aldatma
3-eve bakmama
bu nedenler yoksa boşanmayı hiç haklı görmez sana diyeyim.
zaten çoğumuzda o yüzden mutsuz mutsuz devam ettiriyoruz evliliklerimizi.
Ayrıca
"para kananan kadın kolay boşanır" demiş cem özer:)
bu durum herzaman hak verdiğim şeydir benimde...
siz ne düşünüyorsunuz???
hmm,bence şöyle ki ekonomik özgürlük ve dolayısıyla beraberinde getirdiği bir güven varAyrıca
"para kazanan kadın kolay boşanır" demiş cem özer:)
bu durum herzaman hak verdiğim şeydir benimde...
siz ne düşünüyorsunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?