Tam Donanımlı Olmak

marti
kucuk prens
piraye
aziz ne yasar ne yasamaz
pembe ve yusuf
hint filmleri
vesikali yarim

daha cok var ama bunlar benim hayatimda buyuk etki birakanlar

Bunların birkaçını okudum hint filmlerinden de Aamir khanin filmlerini izledim bunun dışında hint filmlerinden izleyip tavsiye edebileceğiniz var mı :)

Koç üniversitesini hedefledim % 100 burslu tıp istiyorum olmazsa da Cerrahpaşa istiyorum bakalım hayırlısı sene içindeki duruma göre değişebilir :)

Koç süper bir üniversite. Ben vakıfları çok sevmem ama bilkent ve koç diğerlerinden ayrılıyor. İnşallah güzel haberlerini alırız. Kolay gelsin :)

Koç süper bir üniversite. Ben vakıfları çok sevmem ama bilkent ve koç diğerlerinden ayrılıyor. İnşallah güzel haberlerini alırız. Kolay gelsin :)

İnşallah çok sağolun yardımlarınız için de çok teşekkür ederim :)

De rouilette et d'os 2012
Daglicht 2013
İncendies 2010
Mandariinid 2013
The man from earth 2007
Kongen av bastoy 2010
Ex machina 2015
Simindis kundzuli 2014
İda 2013
The good lie 2013
Kon-tiki 2013
Martyrs 2008
Kraftidioten 2014
Wild Tales 2014

Bunlar özel bulduğum filmlerden bazıları. Izler de beğenirsen yine yazarım.

Neye çok bakarsan çocuğun ona benzer diyorlar o yüzden tırstım biraz ama bu filmi nasıl kaçırmışım anlamadım.
Cerrah başarılı oluyor mu peki, insan kırkayak insani duygu ve aklını sabit tutarak kırkayağa dönüşebiliyor mu?

donusuyor ama aklını sabit tutamıyo malesefkı cok fena bi filmdi gerilim cok yuksek

Inside I am Dancing
İzle sonra gelcen bana burda teşekkür edeceksin bak.
Aha imzamı atıyorum

Kessssssinlikle one flew over the cuckoos nest. Hem muhteşem bir film hem de psikiyatri diyince benim aklıma ilk gelen film.

Tatlım kendini geliştirmek istemen çok güzel ama hazır boş vaktin varken derslerini de unutma bence özellikle istediğin okullar için sene başlamadan ygs ni en az 120 nete çıkarsan çok iyi olur.

Tavsiye olarak da umberto eco okumayı deneyebilirsin. kimne göre zor okunuyo ama adeta bi bilgi patlaması yaşıyosun okurken.

Klasikler zor geliorsa tolstoy-buyuk umutlari oku Klasikler arasinda tek gectigim ve tabii anna karenina da oyle.

En son 102 netti geçen senenin sonunda bugün bir deneme daha yapacağım evet ders de çalışmam gerekiyor ama sene içinde zaten çok yogun olacağım için şimdi biraz nefes alayım diyordum :)
Ogretmenlerim hep bir kitabı okuyorsanız zorlanmalisiniz, anlamaya çalışmalısınız öyle kitaplar sizi geliştirir derlerdi. Biraz inceleyeyim, bulabilirsem mutlaka okuyacağım çok tesekkurler :)

Klasikler zor geliorsa tolstoy-buyuk umutlari oku Klasikler arasinda tek gectigim ve tabii anna karenina da oyle.

Sanırım suç ve cezadan başlayacağım sonra anna kareninayı okumayı dusunuyorum teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…