- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Hayır akademik anlamda söylemedim onu zaten fakültede alacağımı biliyorum ama fakültede bana maç tutkunu bir adamla neler konusabilecegim onu kendime nasıl guvendirebilecegim soylenmeyecek. Yani ben geniş kapsamlı bir donanmadan bahsediyorum her yönden gelişmekten.. Ben gelen hastamla siyaset de konusabilmeliyim, maç da.. Yani anlatmak istediğim şey her konuda bilgilenmek öğrenebildiğim kadar şey öğrenmek istiyorum.
ben cok film izlemem ama insan kırkayak diye bi film izlemiştim 1 hafta psikolojimi toplayamadım
Orası nerde ki acaba? :)Dost kitapevinde güzel dergiler oluyor, her gittiğimde ayrı bir şeye gözüm kayıyor valla.
cok gerilimli iğrenc bi filmdi cerrahın teki kafayı insandan kırkayak yapmaya takmıs 2 kız 1 erkeği kacırıp birinin agzını bırının dotune baglayarak insandan kırkayak yaptı falan oyle leş bir filmdi yaniAa neden ki? Konusu neydi
cok gerilimli iğrenc bi filmdi cerrahın teki kafayı insandan kırkayak yapmaya takmıs 2 kız 1 erkeği kacırıp birinin agzını bırının dotune baglayarak insandan kırkayak yaptı falan oyle leş bir filmdi yani
bu arada sabahattin ali de tavsiye ederım ozellikle kürk mantolu madonna
offf deme kanki ya şimdi merak eder onu da izlerim ben son vay benim halimeBen de insan+arı izlemiştim rezildi :))))
offf deme kanki ya şimdi merak eder onu da izlerim ben son vay benim halime
Küçükken İbrahim Erkal +Emine Ün filmi izlediydim ibrahim erkal emine üne öyle bir tokat indirmişti ki hatun havuza yüzüstü girdiydi
Küçükken İbrahim Erkal +Emine Ün filmi izlediydim ibrahim erkal emine üne öyle bir tokat indirmişti ki hatun havuza yüzüstü girdiydi
buralara nerden geldiniz
Biri yetimhane yazmış tolin insan kırkayak yazmış ben de bunu yazdım
MissCherryBlossom Ordaki çocuğun sevimliliğine bakmaktan korkamamıştım bile
tolin Oldboy'u izleyin demeyin o zaman.Filmden sonra kendime gelmem baya zaman aldı.Söylediğiniz filmi izlememiştim.Bi bakim.
daHye Ben direk balıklama dalıyorum Çogunlukla yorumlara bakıyorum ama bilinçli bilinçsiz herkes yorum yapıyor malum.İçeriğe birde imdb puanlarına bakmak yeterli oluyor.Kötü de olsa asla yarım bırakmam mesela.Şimdiye kadar 3 veya 4 filmi yarım bırakmışımdır.Ki onlarda cidden vasattır yani.Kapağa hiç kanma.
2 saat midemin bulantısı geçmemiştiOldboy deme lise yıllarında psikoloji mi bozdu
Gerçekten çok güzel bir düşünce ama sınav döneminde çok zor. Üniversite de kendini geliştirmek için vaktin olacak hemde en iyi şekilde değerlendireceğin zamanlar. Mesela ben ilk yıl film okuma atolyesine katılıp sinema tarihi, sanat filmleri üzerine ciddi birikim yapmıştım. Ama sınav zamanında olan sana Tarkovsky, Godard, Kieslowski falan izle demem fazlasıyla sıkıcı olur, zaten bunlar vakit gerektiren şeyler. Bunun yerine imdbnin top250 listesine bakabilirsin hem sürükleyici, hem çok bilinen, hemde iyi filmler. Edebiyat konusu çok ama çok daha karmaşık. Kesinlikle oku diyeceğim kişiler Dostoyevski, Kafka, Gogol, Yusuf Atılgan, Sait Faik. Çünkü bu isimler insan psikolojisi üzerine yazıyorlar. Her birinin 2 kitabını okusan ciddi birikim elde edersin. Ayrıca Sartre, Camus, Borges,Wollf okumanan ciddi entellektüellik seviyeni arttırır. Ama yineliyorum sınav zamanı çok zor. Üniversiteye bırakmanı tavsiye ederim. Zaten orda farkedeceksin kimsenin doğru dürüst bir kültürel birikimi yok, yapabilen de üniversite de yapıyor, istisnalar dışında. Kolay gelsin.
Çok teşekkür ederim zamanınızı ayırıp yardımcı olduğunuz için. :) Evet bu yıl çok zamam ayiramayabilirim ama en azından ufak ufak da olsa bir şeylerle uğraşmak istedim. Çünkü günün kaç saati tv izliyorum kac saati boş boş sıkılıyorum haddi hesabı yok en azından bu zamanlarımı degerlendirmek istedim :)Gerçekten çok güzel bir düşünce ama sınav döneminde çok zor. Üniversite de kendini geliştirmek için vaktin olacak hemde en iyi şekilde değerlendireceğin zamanlar. Mesela ben ilk yıl film okuma atolyesine katılıp sinema tarihi, sanat filmleri üzerine ciddi birikim yapmıştım. Ama sınav zamanında olan sana Tarkovsky, Godard, Kieslowski falan izle demem fazlasıyla sıkıcı olur, zaten bunlar vakit gerektiren şeyler. Bunun yerine imdbnin top250 listesine bakabilirsin hem sürükleyici, hem çok bilinen, hemde iyi filmler. Edebiyat konusu çok ama çok daha karmaşık. Kesinlikle oku diyeceğim kişiler Dostoyevski, Kafka, Gogol, Yusuf Atılgan, Sait Faik. Çünkü bu isimler insan psikolojisi üzerine yazıyorlar. Her birinin 2 kitabını okusan ciddi birikim elde edersin. Ayrıca Sartre, Camus, Borges,Wollf okumanan ciddi entellektüellik seviyeni arttırır. Ama yineliyorum sınav zamanı çok zor. Üniversiteye bırakmanı tavsiye ederim. Zaten orda farkedeceksin kimsenin doğru dürüst bir kültürel birikimi yok, yapabilen de üniversite de yapıyor, istisnalar dışında. Kolay gelsin.
ayrıca ne kadar iyi bir üniversiteye giderse kendini geliştirme imkanın o kadar fazla olacaktır.
Aman yarabbiiiiii neler olmuş o filmde :)cok gerilimli iğrenc bi filmdi cerrahın teki kafayı insandan kırkayak yapmaya takmıs 2 kız 1 erkeği kacırıp birinin agzını bırının dotune baglayarak insandan kırkayak yaptı falan oyle leş bir filmdi yani
bu arada sabahattin ali de tavsiye ederım ozellikle kürk mantolu madonna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?