izlenmesi gereken filmler var ben yeşil yol demicem en başta...
Hint filmleriyle başla Özellikle Aamir Khan...Bu adam hem güldürüyor hem düşündürüyor bütün filmlerini izle derim...
Ben de Aamir Khan öneririm.Özellikle Her Çocuk Özeldir filmini izleyin.İstediğiniz türde bir film
Çok teşekkür ederim okuyacağımBir psikiyatristin gizli defterini okumuştum güzeldi.gerçi çok güncel bi kitaptı okumuşsundur muhtemelen.ama onun dışında pedagoji kitapları okuyabilirsin.ve ya freud un totem ve tabu su ile başla bence
Akıl Oyunları
Memento
Yağmur Adam
Fight Club
Sil Baştan
Nietzsche Ağladığında
Benim Adım Khan
Otomatik Portakal
Siyah Kuğu
Çok teşekkürler çoğunu izledim tamamlarim inşallah kalanları da :)
Çok sağolun ilginiz için de :)Aklıma gelenler bunlar oldu ama daha izlediğim birçok psikoloji filmi var. Aklıma geldikçe yardımcı olmaya çalışırım canım. Başarılar
Bi bakayım ama çoğu sıkıcı yakitap olarak klasıklerı okumadıgın varsa tavsiye ederım
klasıklerı herkesın okuması gerekır
ilk baş insana öyle gelıyor :=) ama okumaya baslayınca anlıyorsun.B
Bi bakayım ama çoğu sıkıcı ya
Dunya klasikleri ve modern klasikler kesinlikler okuma tavsiyem.
Evrim teorisi, uzay bilimleri gibi belgrsel ve kitaplari okumalisin. Farkli kulturler icin.
Klasikler kesinlikle okunmali ben de kendime okuma listesi yaptim ozellikle klasikler agirlikli ama ben ozellikle dostoyevski suc ve ceza okumani tavsiye ederim kitap genel olarak raskolnikovun psikolojisinden bahsediyor sana cok sey katar
Amour
Sineklerin Tanrısı
Guguk Kuşu
Intouchables
Bitter Moon
Aklıma gelenler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?