Dayanamayip sadece söylemek istiyorsan, ozaman burda bir arkadaşın dediği gibi, icimde senden bir parça var de. Eminim anlamaz ve garip garip bakar, ozaman yine guzel bir şey daha ekle,arkadaslar fikirleriniz harika ama kocam 9 bucukta gelcek ve eltmlerdeyiz ewe gidince doylucem ama nasilllll :) esim bim de calisiyo kasada acik verir heyecandan diye arayip soylemedimmm.... :) ewe gider gutmez bi sekilde soylemem lazim :))
Dayanamayip sadece söylemek istiyorsan, ozaman burda bir arkadaşın dediği gibi, icimde senden bir parça var de. Eminim anlamaz ve garip garip bakar, ozaman yine guzel bir şey daha ekle,
zamanin olursa bunu bir kavonsun icine not yazıpda yapa bilirsin. Hani şu meşhur dogum gunü kavosu varya, bende burda o fikri alıp eşime hediye etmiştim
Bak, şansına o gün resimde çekmişim
nasil oluyo o kavonozZzzz ???? Cok merak ettim icine ne yazioosun ki
aksama kocama nasil soylucemi dusunuyom fikri olan varmikizlar
Dayanamayip sadece söylemek istiyorsan, ozaman burda bir arkadaşın dediği gibi, icimde senden bir parça var de. Eminim anlamaz ve garip garip bakar, ozaman yine guzel bir şey daha ekle,
zamanin olursa bunu bir kavonsun icine not yazıpda yapa bilirsin. Hani şu meşhur dogum gunü kavosu varya, bende burda o fikri alıp eşime hediye etmiştim
Bak, şansına o gün resimde çekmişim
nasil oluyo o kavonozZzzz ???? Cok merak ettim icine ne yazioosun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?