tam iki saat once hamile oldugumu ogrendim

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Tabak fikri çok şekermiş gerçekten.

hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına :)

Tebrikler!
Ne guzel bir sevinç ve bir duygu!

nasil bir supris yaptığını haber vermeyi unutma!!:)

Son düzenleyen: Moderatör:
bencee bikaç gün daha bekleyip pasta hazırlat baby shower pastaları diye yazınca harika pastalar çıkıyo kutlama gibi olur :)

arkadaslar fikirleriniz harika ama kocam 9 bucukta gelcek ve eltmlerdeyiz ewe gidince doylucem ama nasilllll :) esim bim de calisiyo kasada acik verir heyecandan diye arayip soylemedimmm.... :) ewe gider gutmez bi sekilde soylemem lazim :))

Ay ne güzel tebrik ediyorum . Allah hayırlı bi evlat nasip etsin herkese, hepimize...

aslinda benim rahim agzinda yara vardi onu yaktiracaktim bide sol yumurtalimda ultrasonik olarak pcos varmis yani ciftte yumurtlama olabilirmis. Adetim gecikti 9. Gun test yaptim negatif cikti kanda. Sonra 15 gun gecti eczaneden test aldim yine negatif cikti. Dr gittim adet olayum diye hap verdi yarayi yakmak icin hapi atttim adet olmadim on gun ucinde adet olmam gerekiyordu. Bugun basim dondu saglik icanda baktirdim tansiyonum dusuk cikti ecz test aldim umutsuzdum ama cift cizgi cikinca sevincten agkadim :)

arkadaslar fikirleriniz harika ama kocam 9 bucukta gelcek ve eltmlerdeyiz ewe gidince doylucem ama nasilllll :) esim bim de calisiyo kasada acik verir heyecandan diye arayip soylemedimmm.... :) ewe gider gutmez bi sekilde soylemem lazim :))
Dayanamayip sadece söylemek istiyorsan, ozaman burda bir arkadaşın dediği gibi, icimde senden bir parça var de. Eminim anlamaz ve garip garip bakar, ozaman yine guzel bir şey daha ekle,

zamanin olursa bunu bir kavonsun icine not yazıpda yapa bilirsin. Hani şu meşhur dogum gunü kavosu varya, bende burda o fikri alıp eşime hediye etmiştim

Bak, şansına o gün resimde çekmişim

Eklentiler

• $image.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 65

aksama kocama nasil soylucemi dusunuyom fikri olan varmi kizlar

Ben direk testi aldım eline verdim ve gülümsedim havalara uçtu
Allah sağ sağlim kucağnıza almayı nasip etsin canm bende 1 hafta önce anne oldum prensesm oldu annelik duygusu gbi yok emzrrken mutluluktan istem dşı gözlerm doluyor çok farklı birşey :) bnu 4. 5 . ayında anlamaya başlıyacaksndr özellikle hareket ettkce dhada çok hissedceksin sağlığına dikkat et bol su iç çok hareket etme bol bol yrü ve ani hareketler yapma

canım öncelıkle hayırlı ugurlu olsun.. sayfaları okuyamadım ..belkıde bu fıkrı veren olmuştturr..

bir dizide görmüştüm

kaşma yemegınde kadın masaya bır tane daha tabak koyuyor ve tabagın içinede yenı dogan bebek ayakkabısı koyuyor..

mumlar filan o biçimm.. ışıklar kapalı.. eşi eve gelıyor kımse yok sanıyor ışıgı bır yakıyorr masayı gorunce şokk

Hayırlı olsun canım :) bir yerde okumuştum kadın adama hep hadis notları bırakıyordu her konuda. Hamile olduğunda da şöyle bir Hadisi şerifi bırakmıştı adamın bulacağı bir yere. "Evlat kokusu cennet kokusudur." istersen bunu da düşünebilirsin sadece bir fikir

ayy kizlarrr pot kirdimmm kocam aradiiii.. Hyatm annenlere ugricam ewlerinde ekmek yokmus dedi tmm cabuk gel bisi konusmamiz lazum dedimmm ney ney dedi soylemedim hadi by dedim kapattim bi dk gecmedi yine aradi soyle bak kasada acik vercem heycandan dedi. Soylemedim kizdi. Hamileyim anladin mi hamileyim dedim yuksek sesle hahahaha yalan soyluyin dedi wallaha dedim cok sevindiii ewe gelince kesin eli bos gelmicekkkkkkk eminiiiim beni odullendircekkk :).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…