- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
ayy kizlarrr pot kirdimmm kocam aradiiii.. Hyatm annenlere ugricam ewlerinde ekmek yokmus dedi tmm cabuk gel bisi konusmamiz lazum dedimmm ney ney dedi soylemedim hadi by dedim kapattim bi dk gecmedi yine aradi soyle bak kasada acik vercem heycandan dedi. Soylemedim kizdi. Hamileyim anladin mi hamileyim dedim yuksek sesle hahahaha yalan soyluyin dedi wallaha dedim cok sevindiii ewe gelince kesin eli bos gelmicekkkkkkk eminiiiim beni odullendircekkk :).
Normal bir kavoniz/ şişe/ konserve de olur:dDayanamayip sadece söylemek istiyorsan, ozaman burda bir arkadaşın dediği gibi, icimde senden bir parça var de. Eminim anlamaz ve garip garip bakar, ozaman yine guzel bir şey daha ekle,
zamanin olursa bunu bir kavonsun icine not yazıpda yapa bilirsin. Hani şu meşhur dogum gunü kavosu varya, bende burda o fikri alıp eşime hediye etmiştim
Bak, şansına o gün resimde çekmişim
nasil oluyo o kavonozZzzz ???? Cok merak ettim icine ne yazioosun ki
bu benim kavonoz evde buluyordu, şeker, çay, pirinç saklıyorum. Onlardan birini boşaltım ve kiyadim, kullandım:))
icinde onu ne kadar sevdiğim, küçük not siirler fallan yazdım. Sende bebekle gecen biraz not hazırlarsın. Mesella
" eminim sen dünyanın en tatlı babası olacaksın' yada dunyanın em şeker babası fallan
Dikat etmeni öneririm, ilk günde hahahodullendirilmekteki kastim ben yiyeyim besleneyum diye eli bis gelmez dedim sevdigim cikalatali bilyo :) odul dedigim sevindigi icin yani. Bilmem anlatabildim mi
hadi hayırlısıııııııı
1 hafta önce doğum yapmış taze anne olarak istedgn zmn istedgni sorablrsn canm gün geçtikce herşeyi merak ediceksn ve ilk bebekse tabi
=çok tebrik ederimk bir derdim var konu başlığına açılması ironik olmuş ama
ewet ilk bebeqim emin ol daha cok muhabbet edcezzzzz :)
Dikat etmeni öneririm, ilk günde hahah
hahaha bu sekilde bi odul dusunmemistim ewet olabilir
Edelim tatlım merak ettğin herşeyi uzuuun uzuun anlatırım sana önmzde 9 ayımız var dha[/QUOTE/]
yatarken cok su ucesim geliyo midem yaniyorrrrr ve bugun cok basim dondu tansiyonum dusuktuuu.. Idrarim cok cacuk geliyo hemen wc ye gitme ihtyaci duyyorummmmdemir eksiklimde varrr yarin filan kan tahlili yaptirmam lazummm..
artık düzene binmesi lazım yok artık eskisi gbii
Edelim tatlım merak ettğin herşeyi uzuuun uzuun anlatırım sana önmzde 9 ayımız var dha[/QUOTE/]
yatarken cok su ucesim geliyo midem yaniyorrrrr ve bugun cok basim dondu tansiyonum dusuktuuu.. Idrarim cok cacuk geliyo hemen wc ye gitme ihtyaci duyyorummmmdemir eksiklimde varrr yarin filan kan tahlili yaptirmam lazummm..
bol booool su iç canım çok iyi benm yatagmın başnda 2 tane 5 l su şişesi vardı ikisde doluydu sbaha kadar 3 4 defa su doldurmya gdiyordm ona ragmen sen vajinanı temz tut mantara yakalanma hamlelkten sogrsn onn dışndada bir miğde bulantı sıkıntı olur başkda br sıkntın olmaz allahın iznyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?