tam iki saat once hamile oldugumu ogrendim

ödüllendirilmek içinmi hamile kaldın gıı.. ne alakaaa

evladınız size en büyük ödüll zatennn ..

anneliğin veya hamileliğin bir karşılıgı asla olmazzzz

hadi hayırlısıııııııı
1 hafta önce doğum yapmış taze anne olarak istedgn zmn istedgni sorablrsn canm gün geçtikce herşeyi merak ediceksn ve ilk bebekse tabi

odullendirilmekteki kastim ben yiyeyim besleneyum diye eli bis gelmez dedim sevdigim cikalatali bilyo :) odul dedigim sevindigi icin yani. Bilmem anlatabildim mi

çok tebrik ederimk bir derdim var konu başlığına açılması ironik olmuş ama
=
ewet bir derdim var ilk cocuqum ve nasil yapcam bilmiyorummm :) saka biyana ben nasil konu acarim diye sormustum bi arkadasa oda bir derdim var kismindan yazabilirsin demisti o yuzden :) yoksa boyle tatliderde can kurban

yatarken cok su ucesim geliyo midem yaniyorrrrr ve bugun cok basim dondu tansiyonum dusuktuuu.. Idrarim cok cacuk geliyo hemen wc ye gitme ihtyaci duyyorummmm demir eksiklimde varrr yarin filan kan tahlili yaptirmam lazimmmmmm muhtemelen bi ayi gecikkk

bebegını hayırlısıyla dogur canım valla soyle ketum hanımlara bayılıyorum ben esıme guzel bı suprız yaparım dıyodum ama dayanamayıp uykudan kaldırıp soyledım,sersemlıkle bısey anlamadıkı adam

bi topik var esinize hamile oldugunuzu nasil haber verdiniz diye...oraya bakip fikir edinebilirsin...

Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Rabbimize layık kul, peygamberimize layık ümmet olsun inşallah

eşine kart gönder bebek resmi üzerinde babacığım yakında yanınızdayım diye yazabilir yda aynı şeyi icili bicili bi zarfa koyup cebine koyabirsin ben öyle yapardım

Hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin.Ben test çubuğumu banyoya tezgahın üstüne koyup yanınada küçücük bir bebek biblom vardı onu koydum akşam işten gelip banyoya girdiğindeki heyecanımı anlatamam tam 8 yıl oldu yazarken bile heyecenlendım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…