Tam ısınayım diyorum...

Arkadaşlar aynen böyle tam ısınayım diyorum tekrar soğutuyor beni.
Kim olcak KV’m
Herkesi benim yanıma alıp bakmamı bekliyor kendileri..
ben çalışıyorum dediğim de ise örneğin babamdan yürüyor diyelim; baban o senin bakmayacak mısın vay vay ne ayıp, bir oda verirsin sıcak yemeğini koyarsın diyor.
Ev ev üstüne olmaz diyorum, baban o senin diyor ki yeni evliyim ben düşünün şimdiden yaptığı muhabbetleri ki babam da genç sağlıklı bir adam..
Ben çalışıyorum birini tutarım diyorum, muhtaç olunca bakmayacak mısın diyor.
Ben anneme babama bakarım şimdi mesela diyor. Anne babası baya uzak memleketteler.
Beni kötü yapıyor. Kendine yer yapıyor.
Kaç defa anlattım onunla yaşamayacağımı ama AN LA MI YOR!
Yüzsüzlük değil de ne bu?
Herkeste var böyle kv sakın ümitlendirip konuşma he de geç diyen olmuşta ilerde öyle olmuyor işte umut oluyor sen demiştin oluyor aman aman benim kv bunu çok söylerdi bize birşey olursa kim bakacak diye diye beni sinir ediyordu ben de öyle birşey olursa kadın tutarız demiştim bir daha duymadım duysam da aynısını tekrar ederim Çünkü ben aylarca hasta yatakta kaldım kv bırak bakmaya gelsin çağırsın arayıp sormadı bile herkes kendi ektiğini biçer

Herkeste var böyle kv sakın ümitlendirip konuşma he de geç diyen olmuşta ilerde öyle olmuyor işte umut oluyor sen demiştin oluyor aman aman benim kv bunu çok söylerdi bize birşey olursa kim bakacak diye diye beni sinir ediyordu ben de öyle birşey olursa kadın tutarız demiştim bir daha duymadım duysam da aynısını tekrar ederim Çünkü ben aylarca hasta yatakta kaldım kv bırak bakmaya gelsin çağırsın arayıp sormadı bile herkes kendi ektiğini biçer
Kv benim ailemden yürüyor. Bakmak yanıma almak zorundaymışım. Aslında onun derdi bakılmaktan çok birlikte yaşamak. Ne anlıyor bilmiyorum gerçekten.
Ben de kaç kere söyledim eşim de söyledi bu tür muhabbetlerden rahatsız olduğumu ama hala devam ediyor işte ne yapsam bilmiyorum!
En son babam konusunu açtı çalıştığım için kadın tutarım, yanıma alamam ev ev üstüne olmaz diyorum. vay vay ne ayıp diyor.

Bu konular neden konuşuluyor hani babanız hasta olur şu anda bir durum olur tamam ama daha ortada birşey yok böyle bir konu açtıysa bile ortada daha birşey yok muhtaç olacağı ne belli şimdiden bunları konuşmanın anlamı yok der kapatırdım yani mevzuyu. O kendi düşüncesini söylemiş olabilir bu kadar sinir olacak birşey yok hani bir evladın anne babasını yabancıya bırakacak olmasını büyükler yadırgıyor geçiştirin olsun bitsin uzatmayın da takmayın da daha öyle birşey yok çünkü. İlla ki kaynanalarla arada fikir ayrılığı oluyor yüzde yüz aynı düşünmenin imkanı ok herşeyi takarsak ölmemiz lazım

Bu konular neden konuşuluyor hani babanız hasta olur şu anda bir durum olur tamam ama daha ortada birşey yok böyle bir konu açtıysa bile ortada daha birşey yok muhtaç olacağı ne belli şimdiden bunları konuşmanın anlamı yok der kapatırdım yani mevzuyu. O kendi düşüncesini söylemiş olabilir bu kadar sinir olacak birşey yok hani bir evladın anne babasını yabancıya bırakacak olmasını büyükler yadırgıyor geçiştirin olsun bitsin uzatmayın da takmayın da daha öyle birşey yok çünkü. İlla ki kaynanalarla arada fikir ayrılığı oluyor yüzde yüz aynı düşünmenin imkanı ok herşeyi takarsak ölmemiz lazım
İşte konuşulmaması gereken konular konuşulduğu için takıyorum zaten
Annem babam genç ve sağlıklı insanlar ama kv ve kp yaşlı

Kv benim ailemden yürüyor. Bakmak yanıma almak zorundaymışım. Aslında onun derdi bakılmaktan çok birlikte yaşamak. Ne anlıyor bilmiyorum gerçekten.
Ben de kaç kere söyledim eşim de söyledi bu tür muhabbetlerden rahatsız olduğumu ama hala devam ediyor işte ne yapsam bilmiyorum!
En son babam konusunu açtı çalıştığım için kadın tutarım, yanıma alamam ev ev üstüne olmaz diyorum. vay vay ne ayıp diyor.
Bak bunları dediği gün nesi ayıp ben eşimle yaşamak için evlendim babama da bakarım ama yanımda bakmasam da olur hem babam da asla gelmez de bizi rahatsız etmek istemez de sen de ordan vur benim ki de böyle yüzsüz Allah’ım bize muhtaç etmesin bizi de onlara valla bana bakan olmadı eşim annesine bakmak çok istiyor ben çok netim şuan ama bir gün yalnız kalırsa bizim ayrılma sebebimiz olur buna rağmen kv bizimle yaşamaktan vazgeçmez sen de bunu bil kendini ona göre hazırla ve net ol sinir oluyorum ya Allah’ım bizi size muhtaç etmesin demiyorlar nasıl bi yüzsüzlük bu

Benim tercihim. Yaşamak istemiyorum bitti. Kim ne dusunmuş hakkımda ne demiş vs vs umrumda bile olmaz. Neden mi? Çünkü ben böyle istiyorum bitti.

Bak bunları dediği gün nesi ayıp ben eşimle yaşamak için evlendim babama da bakarım ama yanımda bakmasam da olur hem babam da asla gelmez de bizi rahatsız etmek istemez de sen de ordan vur benim ki de böyle yüzsüz Allah’ım bize muhtaç etmesin bizi de onlara valla bana bakan olmadı eşim annesine bakmak çok istiyor ben çok netim şuan ama bir gün yalnız kalırsa bizim ayrılma sebebimiz olur buna rağmen kv bizimle yaşamaktan vazgeçmez sen de bunu bil kendini ona göre hazırla ve net ol sinir oluyorum ya Allah’ım bizi size muhtaç etmesin demiyorlar nasıl bi yüzsüzlük bu
Aynen öyle, benim kp de bana bağırmıştı şuna çok sağlıklı, sen benim altımdan almazsın diye beni herkesin içinde azarlamıştı, dua etmiyorda Allah ele avuca düşürmesin diye, aslan gibi oğullarım var demiyorda, geline alt açma kavgası yapıyor ortada bişey yokken.

Konu sahibi politik ol , aaa bana güvenme anne , o günleri görürsek oğlun tutar bir bakıcı, yada huzur evleri ne için var de, ama sonrasında gelin beni huzurevine tıkacak diye yaygarayı koparırsa bilemem :)

O günler gelsin bakarız o zaman diyeceksin sadece.
Merak edip dursun.:deli:

Babaannem ve Dedem yaşlanıp işlerini göremez duruma geldiklerinde, önce gündüzden evi çekip çevirecek birini buldular.
Daha elden ayaktan düştüklerinde yanına bir de hasta bakıcısı eklendi.
İki yardımcı vardı evde.
Sonra ihtiyaca göre değişiklikler yapıldı.
Ama ilk gelen yardımcı abla ile, ikisi de vefat ettiğinde yollarımız ayrıldı. Neredeyse 15 yıl.

İnsanlar yaşlanınca ben evlatlarının sorumluluğu olduğunu düşünüyorum.
(Gelin-damat değil, evlat)
Bunun şeklini seçmek imkanlarına ve hayat tarzlarına bağlı..
Ama böyle daha ortada bir şey yokken kendini yamamaya çalışmak çok sinir bozucu...

Back
X