tam olarak infertilite sebebim nedir?

Defhne

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2008
4.327
66
358
Hocam Merhaba,

26 yaşındayım 3 senelik evliyim ve yaklaşık 2 senedir bebeğim olmuyor. Bu 2 sene içerisinde birçok doktora gittim, hepsi farklı birşey söyledi. En son 2 ay önce rahim filmide çekildi. Tüm tahlillerimi aşağıda size yazıyorum. Bazı doktorlar yumurtlayamıyorsun dedi, bazıları yumurtan çatlamıyor dedi. Son olarak devlet hastanesi sorun yok ilaç desteği ile hamile kalabilirsin dedi. Test sonuçlarımı yorumlarsanız çok sevinirim.

FSH 7,08
LH 6,24
PROKLATIN 10,5
TESTESTERON 0,20
DHEA-SO4 149

PROGESTERON 4,37

KÜLTÜR TESTİ NORMAL

HSG SONUÇ : NORMAL SINIRLARDA HİSTEROSALPİNGOGRAFI TETKİKİ YAZIYOR

EŞİMİN TAHLİLİ: MİKROSKOPİ:20 25 LÖKOSİT
1 CC DE SPERMATOZOID MİKTARI 40 MİLYON
TOTAL SPERMATOZOIT MİKTARI 80 MİLYON

15 DK NORMAL %50 AZ HAREKETLİ %30 HAREKETSİZ %20
30 DK NORMAL %40 AZ HAREKETLİ %35 HAREKETSİZ %25
60 DK NORMAL %30 AZ HAREKETLİ %40 HAREKETSİZ %30
120 DK NORMAL %20 AZ HAREKETLİ %45 HAREKETSİZ %35
180 DK NORMAL %10 AZ HAREKETLİ %50 HAREKETSİZ %40

ANORMAL ORANI

NORMAL %60
BAŞ ANOMALİSİ %20
KUYRUK ANOMALİSİ %7
BOYUN ANOMALİSİ %3

Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam Merhaba,

26 yaşındayım 3 senelik evliyim ve yaklaşık 2 senedir bebeğim olmuyor. Bu 2 sene içerisinde birçok doktora gittim, hepsi farklı birşey söyledi. En son 2 ay önce rahim filmide çekildi. Tüm tahlillerimi aşağıda size yazıyorum. Bazı doktorlar yumurtlayamıyorsun dedi, bazıları yumurtan çatlamıyor dedi. Son olarak devlet hastanesi sorun yok ilaç desteği ile hamile kalabilirsin dedi. Test sonuçlarımı yorumlarsanız çok sevinirim.

FSH 7,08
LH 6,24
PROKLATIN 10,5
TESTESTERON 0,20
DHEA-SO4 149

PROGESTERON 4,37

KÜLTÜR TESTİ NORMAL

HSG SONUÇ : NORMAL SINIRLARDA HİSTEROSALPİNGOGRAFI TETKİKİ YAZIYOR

EŞİMİN TAHLİLİ: MİKROSKOPİ:20 25 LÖKOSİT
1 CC DE SPERMATOZOID MİKTARI 40 MİLYON
TOTAL SPERMATOZOIT MİKTARI 80 MİLYON

15 DK NORMAL %50 AZ HAREKETLİ %30 HAREKETSİZ %20
30 DK NORMAL %40 AZ HAREKETLİ %35 HAREKETSİZ %25
60 DK NORMAL %30 AZ HAREKETLİ %40 HAREKETSİZ %30
120 DK NORMAL %20 AZ HAREKETLİ %45 HAREKETSİZ %35
180 DK NORMAL %10 AZ HAREKETLİ %50 HAREKETSİZ %40

ANORMAL ORANI

NORMAL %60
BAŞ ANOMALİSİ %20
KUYRUK ANOMALİSİ %7
BOYUN ANOMALİSİ %3

Şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar eger duzenli adet goruyorsaniz yumurtlama probleminizin olmasi ihtimal disi yumurtlamiyorsunuz diye birsey soz konusu olamaz esinizin spermi normal sinirlar icinde gozukuyor benim size tavsiyem ya bir asilama yaptirisiniz eger gebelik kalamazsaniz kesin nedeni bulabilmek adina laparoskopi olanizda fayda varbu islam sonucunda gebelik kalamamanizin sebebi veya sebebsizligi kesinlike ortaya cikacaktir sevgiler

Merhabalar eger duzenli adet goruyorsaniz yumurtlama probleminizin olmasi ihtimal disi yumurtlamiyorsunuz diye birsey soz konusu olamaz esinizin spermi normal sinirlar icinde gozukuyor benim size tavsiyem ya bir asilama yaptirisiniz eger gebelik kalamazsaniz kesin nedeni bulabilmek adina laparoskopi olanizda fayda varbu islam sonucunda gebelik kalamamanizin sebebi veya sebebsizligi kesinlike ortaya cikacaktir sevgiler

çook teşekkür ederim

Back
X