Tam olarak ne yapmalıyım bilmiyorum..

keşke dediğin gbi iyi biri olsa yüzyüze görüşmene bile gerek bırakmazdı ki kadın bide seni görmüş işte böylelerine en güzeli tutucan saçındannnnn sürüklüjen sürüklüjen o duvar senin bu duvar senin :19: ama işte sonra suçlu kim olur yine sen sevgilin davranışları nasıl aynı ortamdayken üçünüz kasılıyo mu yoksa gayet rahat mı ? ben olsam kendi adıma konusuyorum böyle birisini karşıma alıp konuşmam bile bi süre sevgilime cok iyi davranır cok mutlu görünürüm onun sasırcagı sekılde .arayı cok uzatmadan yeni bi çevre öyle yapılmaz böyle yapılır :47:

gördügümde sinirden agladım hemde bayılana kadar..hala iyi degilim..cnkü anlam veremiyorum gerçekten nedir sebep ya...ben okdr fedakarlık yaparken kendimi hırpalarken...of aklıma neler geliyo kızlar..yıllarımı bunun için mi verdim ben...

yani erkek arkadaşınızın da büyük suçu var mesaj atıyorsa cevap yazmasın, kadın arıyorsa meşgule atsın.. saatlerce konuşmasını biliyor.. yani erkek arkadaşınız istese öyle güzel cevabını verir ve kendisinden uzaklaştırırdı ki o kadını ama yapmamış ki kadın sizin ondan rahatsız olduğunuzu bile bile aramaya devam ediyor.. :50: erkek arkadaşınızla ciddi bi konuşma daha yapın eğer sonuç vermezse kadınla konuşun derim ozaman :41:

Genelde erkekler, bu tür durumlarda sevgilisinin üstüne çok geldiğini düşünüp diğer kişi üzerine yoğunlaşır. Bu yüzden sakın baskı yapma, çok sık konusunu açma derim. Ama tabiki takiplerine devam et. Eline çok çok açık bir delil geçene kadar bekle, sevimli ol hep. Eline o delil geçtiği zaman saldırıya başla. Ama çok da kötü düşünme bu seni kötü etmekten başka hiçbir işe yaramaz. Aldatıyor gibi olsa zaten senden uzaklaşırdı, davranışları değişirdi. Anladığım kadarıyla böyle bir durum söz konusu değil. Bu yüzden hiç üzme kendini ama takip etmeye devam et.

o kendisine cok güveniyo.bana yanlış bişey yapmadıgından cok emin..bende eminim gerçi yani hoşlantı bile duymaz okdr güveniyo'dum.ama aylardır devam eden bi sorun bu ve neden bizim huzurumuz için bi dur diyemiyo.benim sorunum sadece bu..

üstüne cok gitmedim bikaç ay önce başladım takip etmeye en sonunda dayanamayıp saydırdım herşeyi.tabi suçlu ben oldum takip ettgm için.. yaa karar vermek cok zor

yani erkek arkadaşınızın da büyük suçu var mesaj atıyorsa cevap yazmasın, kadın arıyorsa meşgule atsın.. saatlerce konuşmasını biliyor.. yani erkek arkadaşınız istese öyle güzel cevabını verir ve kendisinden uzaklaştırırdı ki o kadını ama yapmamış ki kadın sizin ondan rahatsız olduğunuzu bile bile aramaya devam ediyor.. :50: erkek arkadaşınızla ciddi bi konuşma daha yapın eğer sonuç vermezse kadınla konuşun derim ozaman :41:

gerçi erkek arkadaşınızla konuşmanız sonuç vermeyecekse kadınla konuşmaya bile gerek yok :53:

sevgilimle daha konşmam ztn.yoruldum tükendim bu koonu için tek laf edecek duyacak halim yok..ve ben o kadınla konuşucam..hemde sevglmn numrasından arıcm bakalım ne diye nasıl bi ses tonuyla acıcak o telefonu..ama onunla konuşursam da bu ilişkiyi devam ettircemi sanmıyorum. beni o duruma düşürücekse bilemiyorum...

ya hani bi yandan düşünüyorum.sevgilim gerçekten cok cok iyi bi insan.yani kötü olan bi alışknlıgı yok düzgün yetişmiş biri..ben onu böyle tanıdım en azından..yıllar geçirdik halada cok seviyorum.belkide bu yüzden anlam veremiyorum.onu anlayamıyorum...iyi yönden bakmak istiyorum ama gördügüm tek bi msj yetti herşeye...bu işi çözmeden ayrılmam ama nasıl çözerim o önemlii..sonuç ne olur o önmli..

sadece iş için diyo sadece iş için neden ''sadece o ''

ya iş için zorunluluktan yada başka kötü şeyler var bilemiyorum cnm

Hislerinde yanılmıyorsun canım...
Zamanı geldiyse çok fazla irdelemeye gerek yok...

ERkek sana değer veriyosa yapma dediğin şeyi yapmıcak
Hem bu istediğin okadar zor bişey değil ki
Görüşmicek olcak biticek

Huzurunuzu bozan bi duruma erkek arkdaşın neden izin veriyo?
Neden bunun için hiç birşey yapmıyo?

Bunları düşünmek lazım tabi
Aklında sorular oluşması gayet normal ummadığın taş baş yarıyo bu devirde...
Hiç kimseye güven olmuyo
Biraz abartcam ama insan babasına bile güvenemiyoki elin oğlanına nasıl güvensin​

siz onu bikaç kez uyarmanıza rağmen hala o kadınla görüşüyorsa bu sizi yok sayıyor demektir.
o kadın sizden önemli mi ki birçok kez onun yüzünden kavga etmenize karşın hala onunla konuşuyor ?
bunu böylece sorun bence.
hemen kestirip atmak ayrılmak olmaz ama ya yardan vazgeçicek ya serden.

bugun o kadını aramayı düşündüm.arayacaktımda ama aradıktan sonra bu ilişki devam etmicekti okadar gurursuz olamıcaktım yapamadım..son bir şans oldu bu görüştük yine konuştuk bugun bana beni anlamıyosun faalan diyo hala...iş yerinde bi kaç sorun oldu fazla iş cıktı başına o kadındn yardım istemş yani kullanmış işte.ama ben bu msjı unutmıcam sonuçta.ufacık bi şüphe düşürürse içime zatn devam edemem huzursuz olmaya gerek yok kestip atacak kadarda kararttım gözümü..bilmiyorum kızlar iş kendi başınızda olunca öyle bırakırım affetmem unutmam olayı olmuyo malesef..

şimdi ben bir hattını kontrol edicem ama 2 hattı var yapacak olsa ordan yapacak..bilmiyorum herşeyi zaman gösterecek sadece gözüm açıldı okdr..iyi yönden bakmayı deneyemiyorum bile..

bir mesaj yetti demişsiniz... mesajda ne yazıyordu ki?

yani seviyesiz bi msj ve cvbı..olmaması gereken bi msjdı ama içerigide tamamen bana ters bişeydi.kendimi kaybetmiştim oandan snrada ztn.onu söylemicem..ama ztn kafamda sonuçlandı artık

bundan böyle takmıyorum.benim kaybedecek hiç bişeyim yok..bakıcam sadece bu kavga da işe yaramassa uzatmanın anlamı yok..herkese teşekkür ediyorum.sabahki bunalım halimden kurtuldum..yıllara ihanet eden o ben yıllarıma yanmıyorum o yansın...

tam olararak ne msj attın ne cvp attı?çok merak ettim..çok tehlikeli bence ben olsam snin kadar sabırlı olmazdım..benm erkk arkdaşım staj yapıyor 3 bayanın içinde gerçi onların hepsinin yaşı büyük ama ben yinede sevmiyorum..Ama çok üzülürsün ama öyle bişi yapsa o seni kaybeder bugün üzülmez yarın üzülmez ama sonra onunda çok içi ynar..yazık olur

tam olararak ne msj attın ne cvp attı?çok merak ettim..çok tehlikeli bence ben olsam snin kadar sabırlı olmazdım..benm erkk arkdaşım staj yapıyor 3 bayanın içinde gerçi onların hepsinin yaşı büyük ama ben yinede sevmiyorum..Ama çok üzülürsün ama öyle bişi yapsa o seni kaybeder bugün üzülmez yarın üzülmez ama sonra onunda çok içi ynar..yazık olur

bn msj atmadım cnm sevglm olcak insanın attıgı msjlardan bahsediorum..o msjları gördüm bitti ztn. affetmicem asla.ve herşey cok farklı artık takmıorum. sabır degil aslnda elimden bişi gelmio..onu arama görüşme diorum hala devm edio.vazgeçilmez kızmış (or.....muş) diyorum. taktir ediyorum diorum o bana hala beni anlamıyosun diyo. neyi anlıcam bilmiorumki...o bnm anladıgm şeyin farkında olsa yüzüme bakamazda. dur bakalım nereye varcak sonuççç..ben hiç korkmuyorum herkes kendine yakışanı yapar yapsın devam etsin.. ben cok iyiyim :32:

kendimi senin yerine koydugumda neler hissettigini tahmin edebiliyorum..
ama ne yalan söyleyeyim bende öyle hemen kestirip atamazdim..
sert bir dille uyariridim ve ona belli etmeden takip ederdim yazismalari felan..
aslinda eger ben uyardigim halde onunla iletisimini kesmiyorsa zaten bitmistir bir seyler ama öyle kolay olmuyor malesef...
eger o tür sacma konusmalarini yakalarsan hic birsey söylemeden cikar gitsin hayatindan..

atılmıyo işte..yıllar geçirdim ama ben bırakamıyorum oda vazgeçmiyo.yinede hiç bişeyi hak etmiyo.gözümde hiç bişeyi kalmadı gerçekten bitti..toparlarmıyız yeniden bilmiyorum.çünkü böyle bi sorun yaşamadım ben hiç.nedenini anlamıyorum mecbur kalıyo olsa göz yumarım ama başka bişey var anlamıyorum..bi yandan da kafamda netleştigi için yeri cokta acımıyo canım. yerlebir olmak cok kolay ama toparlamak hiç kolay olmıcak..belkide hiç olmıcak sadece hayırlısı:75:

Back
X