annen çok hakılı eşimle aynı memleketli olmamıza doğulu falan olmamamıza rağmen eşimin ailesiyle çok sorunlar yaşadım. zaten evlenip antalyaya yerleştiğinizde yazları eviniz yazlık olarak bellenip bütün sülalesi sırayla veya toplu olarak evinize hucum edebilir sokakta giydikleri terliklerin altını yıkadık yıkadık deyip evin içinde gezinebilirler, wc terlikleriyle kayınpederiniz evde gezinebilir eşiniz ise ne zamandır görmediğim ailem 2 haftacık geldi hemen söyleniyorsun herşeyi büyütüyorsun diyebilir. eşinin ailesi yapmayın etmeyin dediğinde bu gelin dr havalı çıktı kendini beğenmiş bu diyebilir, erkek ansıyız babasıyız deyip annene babana saygısızlık yapabilir. bunları en başından biliyordum belki bu kadarını tahmin edemiyordum ama daha nişanlı bile değildik annesini teyzesini ilk tanıdığımda karakara düşündüm gittim eve ben bu insanlarla yapabilirmiyim dedim kendi kendime bir gece uyumadan düşündüm ve sevgim galip geldi bile bile evlendim. çok sevdim napiym hala seviyorum ama hala da çekiyorum. 6 yıldır evliyiz. eşim biraz olsun bu konuda yani ailesi konusunda beni anlamaya başladı ama hiç tozkondurmaz yinede iyi düşün derim. kader evlenmeseydim başkasıyla mutlu olurmuydum, o başkasının ailesi iyi insanlar olurmuydu bilemem Allah seni iyi insanlarla karşılaştırsın. güzel baht versin. belki rüyaya yatabilirsin ya da bilmiyorum annenlerimi dinlemelisin. evlenip hemen çocuk yapmasan ders çalışabilir misin?yani sanki aynı evi paylaşan sevgililer gibi evlenseniz de sen okulunu bitirene kadar çocuk yapmasanız aklını karıştırdım sanırımkafamçokkarıştı benimde karıştı