- Konu Sahibi huysuzvetatlikiz
-
görüşmek için hep siz mi onun yanına gittiniz?
haklısınız üzülmekte elbette ne kadar da olsa 2 yıldan bahsediyorsunuz
yanınızda olması gerekirdi
orta yol bulunabilir
nişanlı veya evliyken uzmanlığınızı tamamlayamaz mısınız?
hiç orta yol konuşulmadı mı
işinizden kesinlikle vazgeçmeyin. ikna olmuyorsa onun bileceği iş.
"bizimkiler doktor gelin kabul ederler mi?" sorusunu soran biri sizi kariyer yolunda destekler mi bilemeyeceğimbilmiyorumkismile
dr gelin istemeyen bir aile..
ilginç valla nasıl bir kültürleri var anlamadım.
benim tanıdığım herkes gelinin veya damadının donanımlı,eğitimli olmasını istiyor.
Bu konuya bile böyle bakan bir aile ile uyuşamazsınız.
ayrıca adam size olan aşkından değil sırf evlenmesi gerektiği için evlenmek istiyor.
Değmez,bırak ve yola devam..
Dengini bulursun şüphem yok ,kariyerine bak canım..
ah hayatım kendi mesleğinden biriyle çok daha iyi anlaşırdın. tıp fakültesinde 24 saat yan yana duruyorsunuz iyice tanırdın vs. 2 yıl sadece haftasonları o da tabii her haftasonu değildir toplasan 100 kere bile görüşmemişsinizdir.
slm bayanlar. benm erkek arkadaşım 1 sene içinde evlilik düşündüğünü söyledi bana . en geç 1 sene içinde evlenmeliymiş. benim için ise bu imkansız. henüz çiçeği burnunda yeni mezun bir doktorum ve uzmanlık sınavlarına hazırlanıp kazanıp asistanlığa başlamam gerekiyor.asistanlık ise 4 sene. bunu ona söylediğimde ise sen benle dalga mı geçiyorsun 4-5 sene ne demek dedi.4-5 sene seni bekleyemem hayat hızla akıyor dedi resmen beni terk edeceğini söyledi . bu tartışma dün yaşandı ve bugün bana hiç msj atmadı. hergün günaydın yazardı güne başlarken, onu bile yazmadı. ben 25 yaşndayım erkek arkadaşım ise 26 yaşında.özel bi şirkette makina müh.olarak görev yapıyor.gerçekten çok moralim bozuk. günaydın dedim ama cevap bile yazmadı.2 seneyi geçen bi ilişkimiz var. bu kadar kolay mı silip atmak ? gerçekten kendimi çok degersz hissediyorum...mafoldumben
Cnm zaten 2 senedir berabermişsiniz ikinizin ayakları yere basıyor.Yani evliyken de bahsettiğin sınava girebilirsin.Arkadaşın 26 yaşında olduğu için büyük ihtimalle aile tarafından da ne zaman evleneceksin soruları onu sıkıyordur.Sonuçta bab olma düşüncesi de varsa 4-5 sene beklemek istememesi çok normal gibime geliyor.Fakat şunu unutmamak gerekir ki evlilik tek tarafın istemesiyle yada bizim dememizle alınacak bi karar değil,ilk başta senin istemen lazım.İkinizin de evlenmek için istekli olması lazım.
Kendini değersiz hissetmen için de bi sebep yok sil at bu düşünceyi kafandan cnm.
hakkında hayırlısı olsun canım.. önceliği her zaman idaellerine vermeni öneririm "keşke" dememek için.. seven insan Beklemeli diye düşünüyorum.. Bende 23 yaşındayım Ben de çiçeği Burnunda Bir öğretmenim.. sevgilim hala okuyor.. onun okulunu mesleğini eline almasını ve askere gidip gelip düzen kurmasını Bekleyeceğim.. Belki 6-7 sene var önümüzde.. Gittiği yere kadar.. o da Ben hazırım ! diyene kadar Bekleyeceğim.. yani orta yol Bulmak yerine küsmesi msj atmaması çok çocukça.. en azından Bu 4 sene 2 seneye inebilirdi Bi orta yol bulunurdu.. kaldı ki sen onun için ne fedakarlıklar yapmışsın, ailenle kötü olmuşsun =( Bunların Bi hatrı olması lazım ama di mi =(
yok babalık felan öyle çok düşkün deildir öyle şeylere erkek arkadaşım. bu arada annem bu ilişkiye çok olumsuz bakıyor kesinlikle olmaz diyor.amiyane tabirle koca koca diye tutturuyorsan ilerde gider evlenirsin ama aileni de unut o zaman diyor. annemin derdi beni başka şehire gelin göndermemek . aynı şehirde ya da yakında olayım istiyor.istanbulda felan ne işin var diyor. ama ben işim gereği zaten uzun bi süre evden uzak yaşıcam bi taraftan da böyle bi süre var yani. ya herkes benden bişi bekliyor ,istiyor.. dünyada herkes ne kadar bencil,kendi öz anne baban bile...ben sıkıldım artık insanların beklentisine koşturmaktan .........
peki ayrılınca içiniz acımadı mı yani nasıl hissettiniz ,ben şu an çok kötüyüm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?