- 18 Ağustos 2007
- 5.773
- 4.341
- 698
- Konu Sahibi huysuzvetatlikiz
-
bitti...faceimizdeki iki kuzu resmi vardı biri o biri de ben di...silmişş ;(( ilişkisi yok yazmış.benm için paylaştığı şarkıları silmiş...
slm bayanlar. benm erkek arkadaşım 1 sene içinde evlilik düşündüğünü söyledi bana . en geç 1 sene içinde evlenmeliymiş. benim için ise bu imkansız. henüz çiçeği burnunda yeni mezun bir doktorum ve uzmanlık sınavlarına hazırlanıp kazanıp asistanlığa başlamam gerekiyor.asistanlık ise 4 sene. bunu ona söylediğimde ise sen benle dalga mı geçiyorsun 4-5 sene ne demek dedi.4-5 sene seni bekleyemem hayat hızla akıyor dedi resmen beni terk edeceğini söyledi . bu tartışma dün yaşandı ve bugün bana hiç msj atmadı. hergün günaydın yazardı güne başlarken, onu bile yazmadı. ben 25 yaşndayım erkek arkadaşım ise 26 yaşında.özel bi şirkette makina müh.olarak görev yapıyor.gerçekten çok moralim bozuk. günaydın dedim ama cevap bile yazmadı.2 seneyi geçen bi ilişkimiz var. bu kadar kolay mı silip atmak ? gerçekten kendimi çok degersz hissediyorum...mafoldumben
hala msjlar atıyor senden ayrılmak istemiyorum sana çok baglandım diyor.annem ise benm on tane evledım yok sen benden uzakta elin erzincanlısı ile istanbullarda mı yaşayacaksın asla olmaz dedi ağladı :sinifsinif: yalnızım çok yalnızım hayatımı ailem için feda edicem ....
Sana evlen ya da evlenme demek bize düşmez ama aileler
ve kültür farklılığı çok önemli,eşinin ailesi yüzünden psikolojik
sorunlar yaşayan biri olarak yazıyorum bunu sana.mirmirmirmir
Üstelik eşimin tek bir kötü tavrını görmedim çok severim ama
o bile yetmiyor bazen.Annenin dediklerini yabana atma,ailenin
önemini evlenince daha çok anlarsın.Öyle büyük bir destek öyle
büyük bir güç ki sana geri kalan hepsi fasa fiso:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?