- 12 Aralık 2017
- 48
- 98
- 88
- Konu Sahibi dilrubanim
-
ahahah cok guldum ya. ben de kizimi ve oglumu aramistim yataklarinda yattiklari halde.Muhtemelen uykusuzluk, yorgunluk birleşince böyle bir durum çıkmış ortaya. Kızım doğduğu hafta o kadar uykusuz kalmıştım ki evde filler dolaşıyordu.
Dakikalarca fil arattığımı hatırlıyorum evdekilere.
Arkadaşlar, bebeğim hastalandığı ve diş çıkarma döneminde olduğu için bir aydır gece uykusuna hasret kaldım. Sabah ezanından sonra ancak uyuyabiliyoruz, öğlen uyaniyoruz. Neyse bugün kızım erken uyudu ve ben de bu fırsatı değerlendirmek için onunla beraber uyuyayım dedim, saçma bir rüya gördüm, sonra bir kız çocuğu çığlığı duydum 'baba!" Diye bağırdı. Ama ruya ile alakali degildi bu ciglik. Ses hâlâ kulaklarımda, öyle etkilendim ki, uykum kaçtı. Benim kızım daha konuşmayı bilmiyor, o yüzden kızım değildi bağıran. Bu durumu yaşayan var mı? Psikolojik sebebi ne olabilir?
Yorgunluktan. Oğlum yeni doğmuştu beş günlük falandı, rüyamda oğlumun yanına bi kız bebek daha doğurmuşum yatırmışım yan yana sonra uyandım baktım kızım yokyatagın üstünde yarım saat düşündüm benim bir de kızım var mıydı yok muydu diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?