Tam uykuya daldığım anda çığlık sesi duydum, korkuyorum!

dilrubanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
48
98
88
Arkadaşlar, bebeğim hastalandığı ve diş çıkarma döneminde olduğu için bir aydır gece uykusuna hasret kaldım. Sabah ezanından sonra ancak uyuyabiliyoruz, öğlen uyaniyoruz. Neyse bugün kızım erken uyudu ve ben de bu fırsatı değerlendirmek için onunla beraber uyuyayım dedim, saçma bir rüya gördüm, sonra bir kız çocuğu çığlığı duydum 'baba!" Diye bağırdı. Ama ruya ile alakali degildi bu ciglik. Ses hâlâ kulaklarımda, öyle etkilendim ki, uykum kaçtı. Benim kızım daha konuşmayı bilmiyor, o yüzden kızım değildi bağıran. Bu durumu yaşayan var mı? Psikolojik sebebi ne olabilir?

Bana normal geldi yaşadığınız şey.cubku uyku düzeniniz altüst olmuş.o ses yine rüya ile ilgilidir

ahahah cok guldum ya. ben de kizimi ve oglumu aramistim yataklarinda yattiklari halde.

Yorgunluktan. Oğlum yeni doğmuştu beş günlük falandı, rüyamda oğlumun yanına bi kız bebek daha doğurmuşum yatırmışım yan yana sonra uyandım baktım kızım yok yatagın üstünde yarım saat düşündüm benim bir de kızım var mıydı yok muydu diye :))

Tamamen yorgunluktan uykusuzluktan
Gece aralarda kendşm uyandıgımda sanki hala emzirdiğimi düşünüyorum eyvah cocugun üstüne yatmısım gibi bi panikle uyanıyorum nerde bebeğim diye:)

Uyku düzeni alt üst olduğunda bu tür kabus rüya vs görüp uyanmanız çok normal ..Uyku düzenini tekrar yakalayınca olmaz bir daha Geçmiş Olsun ayrıca.

Bacım kendine iş çıkarma Allah aşkına. Belli ki rüyada duyduğun bir ses. Yorgunsun, yarı uykulusun tabi ki etkileneceksin ama bunu olağanüstü olaylara yorma :)

O rüyada duyduğun bir sestir. Korkma. Gece gece olur öyle şimdi sabah oldu ve sen uyanınca korkmyacaksin. Benim gördüğüm rüyalarin çoğu saçmadır. Millet sezonluk dizi gibi görür mesela o bende yok. Bu gördüğün rüyaydı yada başka bir rüyaya geçerken duyduğun bir şeydi hepsi bu

Siz güçlü bir kadınsınız. Herşeyi geçtim bebeğiniz için daha da güçlü olmalısınız ki güzel bir anne olabilesiniz. Yoksa bebeginizin sizi hissedebilecegini düşünüyorum. Emin olun zaman zaman çogu insan saçma şeyler yaşayabiliyor ama siz olayın üzerinde durmazsanız sanki günlük birşeymiş gibi olayın üzerine giderseniz ortada hiçbir sorun kalmayacaktır. Bence herşey sizin olaya bakış açınızda unutmayın.

Bende çok aradım o 3. çocuğu .

Çok uykusuz yorgun zamanlarınızda gece halüsinasyonla karışık rüya gibi bir şeyler görürüz. Tam uyku ile uyanıklık arasında olduğu için gerçekçi gelmiştir. Korkacak bir şey yok. Benzer şeyler çoğumuzun başına gelmiştir.

Rüya da görmüşsünüzdür . Komşudan gelmiştir.

Şanslı kesimdesiniz , sabaha karşı iyisiniz bile en azından öğlene kadar uyuyabiliyorsunuz.

Sabaha karşı uyuyup bir saat sonra uyananlarla kıyaslayan kendinizi, beyninize bir telkini olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…