Tam uykuya daldığım anda çığlık sesi duydum, korkuyorum!

Evet siz söyleyince aklima geldi, apartman yöneticisinin 5 yasindaki kızının, merdivenlerden inip çıkarken kulak tirmalayici 'baba!' Sesine çok benziyordu geceki ses.. Bu ses beni o kadar rahatsız ediyor ki, o kızı çok severim ama çok cırtlak bi sesi vardır. Bizim kapının önünden geçerken kızımı uyandıracak diye aklım çıkar. Hep de icimden dua ederim, kızım böyle şımarık olmasın diye

Cok tesekkur ederim rahatladim suan

normalde korkmazdım ama yorumlarda korkanları görünce ürperti geldi resmen

Yorgun olduğunuz için uyku ile uyanıklık arasında duyduğunuz bir ses size gerçekmiş gibi gelebilir uykusuzken bana da öyle oluyordu oğlumun ilk zamanlarında korkacak birşey yok

Benim uykum hayatim neredeyse yok. Cit sesine firliyorum yataktan .. biri 4 biri 5 yaşında çocukların.. acaba üstlerini actilarmi acaba kalktilarmi diye diye kaç kere kalkıp bakıyorum sayamıyorum.. Bi kere ses duydum gozumu açtım kızım karşımda ne oldu kızım dedim fırlayarak odasına koştu hemen kalktım peşinden kızım horul horul yatiyo yatağında ve yatanı korumalı yatak ordan anında çıkıp uyumadi imkansız.. bağırdım eşimi uyandırdım annemleri çağırdım neler neler yaptim sonunda ikna ettiler beni uykusuzluktan rüyadır ama gerçek gibi gormussundur diye .. inanmak istedim daha doğrusu oluyor öyle şeyler yani sürekli cocuklari dusunmek ve uykusuzluktan galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…