- Konu Sahibi NXIXLXSXAH
-
bende bugün duşta bantlarımı çıkardım. Daha 8. gündeyim. Sanki gözlerim birbirinden çok ayrı gibi duruyo yatabi şişliklerim çok ve umarım bu görüntüm geçicidir, ifade çok değişiyor. Böyle gözleri birbirinden uzaklaşmış gibi hisseden var mıydı?
ne kadar oldu ameliyat olalı cnm ondandır belki bu hissin
tchduru ben ameliyatımı 9 aralıkta oldum ogünden beri her sabah uyandığımda aynaya eski bakışlarımı görmeyi çok dileyerek bakıyorum ama malesef bom boş bakışlar..ptpy65 canım bende öyle gerilme hissi olmuyor snin kenarlarda da mı dikiş var benim sadece orta kısımda var.burnumda hasasiyet sadece uç kısımda hissediyorum hala sert.burnumu çok beğeniyorum ama dediğim gibi ifademin böyle değişeceğini bilseydim eski burnumu öper başıma koyardım:)napalım kul azmayınca Allah yazmazmış..ama yinede albümlerde estetik olduğu halde çok çok kötü duran burunlar görüp halime şükrediyorum en azından burnumun şeklinden memnunum.ya hem ifade bozulup hemde şekli kötü olsaydırabbim sen esirge:)kızlar bu başlığı olabildiğince güncelleyelim böyle bi yazı okumuş olsaydım belki ben cesaret edip yaptıramazdım.zaten önemli olan önden güzel olması bundanda kasıt ifadeyi bozmaması..dikkat edilirse önden resim koyan arkadaş parmakla gösterilecek kadar az.onlarda bi sürü makyaj ve uzaktan oluyor genelde:)herkes haline şükretsin otursun kızlar valla beterin beteri var.bu halimizede binlerce şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?