- Konu Sahibi NXIXLXSXAH
-
Kızlar her aynaya baktığımda aynı üzüntüyü yaşıyorum anladım ki bu alışmayla falan geçecek bi durum değil.6. Aya akadar ifademde değişme olmazsa yani şu önden görüntümde burnum yüzüme yayılmış gibi geniş duruyor bu da bakışlarımı çok değiştirdi bu durum değişmezse emre beye ameliyat olucam..
dOĞRUYU KENDİN BULMUŞSUN ARKDAŞIM. BENDE 5. GÜNÜMDEYİM BURNUM ALÇILI ŞU ANDA. BENDE DAHA AÇILMADAN VAR O EVHAMLAR. DAHA YAPTIRMADAN BİLE ÇOK TEPKİ ALDIM. BİLMİYORUM O ŞİŞ HALİNE NASIL ALIŞACAĞIM...
kızlarrr o görüntü zamanla gecicek 3 aya kadar o ablak ifade devam edio kimisinde daha erken gecio. tek derdiniz suan bos bos bakan gözler olsun yeni ameliyatlı bi burunda nasıl bi yüz ifadesi bekliosunuz ki:) yazanların hepsi asagı yukarı 1 2 aylık ameliyatlı insanlar oyuzden korkmıyın hiçççç geccek hepsi göz kaş neyse o kalıcak. eger burun düzgünse sükredin halinize ben ikinci ameliyatımı oldum 1 bucuk ay oldu normal halime hasret kaldım gözlerim bos bos bakıomus oymus buymus hiç umrumda diil yeterki burun güzel olsun cnk biliorum geri kalanı gecicek. okuduğum msgları yazanların hepsi sanslı burna kusur bulan kötü oldu dien görmedim. ya bi ameliyat gecirip kemerli düşük eski burnunuzdan beter bi burun cıksaydı ortaya cok şişim gzlerim sası gibi vs bunlar umrunuzda bile olmazdı emin olun. iki kas arası uzaklık kapanıo şişlikte inio ablak ifadede gecio... tek derdiniz bu olsun cnk ben bu forumda 5. revizyonunu olan insan biliorum 2. 3. 4. allah bunlardan korusun şişlik mişlik hikaye
nilşahcım sende lütfen yani sakın ameliyat olcam falan deme bir şey yok burnunda sakın yani bir şey önden de gayet hoş benimki önden bana domuzcuk gibi geliyor şahsen şiş yayılmış böyle ama yine sabret cnm
kızlarrr o görüntü zamanla gecicek 3 aya kadar o ablak ifade devam edio kimisinde daha erken gecio. tek derdiniz suan bos bos bakan gözler olsun yeni ameliyatlı bi burunda nasıl bi yüz ifadesi bekliosunuz ki:) yazanların hepsi asagı yukarı 1 2 aylık ameliyatlı insanlar oyuzden korkmıyın hiçççç geccek hepsi göz kaş neyse o kalıcak. eger burun düzgünse sükredin halinize ben ikinci ameliyatımı oldum 1 bucuk ay oldu normal halime hasret kaldım gözlerim bos bos bakıomus oymus buymus hiç umrumda diil yeterki burun güzel olsun cnk biliorum geri kalanı gecicek. okuduğum msgları yazanların hepsi sanslı burna kusur bulan kötü oldu dien görmedim. ya bi ameliyat gecirip kemerli düşük eski burnunuzdan beter bi burun cıksaydı ortaya cok şişim gzlerim sası gibi vs bunlar umrunuzda bile olmazdı emin olun. iki kas arası uzaklık kapanıo şişlikte inio ablak ifadede gecio... tek derdiniz bu olsun cnk ben bu forumda 5. revizyonunu olan insan biliorum 2. 3. 4. allah bunlardan korusun şişlik mişlik hikaye
evet cnm ikinciyide aynı doktora oldum . 2. ameliyatm ilkinden kolay gecti ameliyat olduğumu bile anlamadım resmen cok az şiştim cok az morardm falan ama yinede kısa sürede 2 ameliyat yasamak yeterince agır . ben ikinciyi oldum pskolojim alt üst oldu düşün 3 ü 4 ü 5 i olanlar var kadınlar klübünde. keske benimde tek derdim şişlerim olsaydı:)))) komik gelio bana oyuzden. benm burnum okadar istemediğim gibi bi hal aldıkı şişleri kaşımın arasında uzaklığı bile görmedi gözüm.... ki ztn neticede eski haline dönüo zamanla.
moonshine76, secbegen cokk tesekkür ederim ilk seferde cok güzel burna kavusan insanlarda var tabi bu olmak istiyenleri korkutmasın ama cok ustune düşünce bi aksilik cıkıo ya . kardeşim oldu onun 3 . ayı benim yasadıklarımı yasamadı ilk ameliyatta muhtesem bi burna kavustu . herkesin istediği gibi olsun insallahh sonucta bi beklentiyle girilio ameliyata, adı ameliyat kolay zor farketmio yatıosun o bıcak altına değmediğini görmek cok üzücü oluo. herkesin tek seferde hallolsun istediğindende güzel olsun ins. oyuzden küçük seylere takılmaması lazım minimetrik hatalar vs bunlar olur . büyük hatalar olmasın yeterki
Canim haklisin, kardesininin memnun olmasina sevindim. Odami Ufuk beye oldu?
Aslinda bu is tabii drun becerisine bagli ama bir okadarda sansa bagli. Yani iki arkadasim ayni dra ameliyat oldu, birininki mukkemel, digerininki revizyon gerektiriyo..
Neyse icini ferah tut umarim bu sefer cok memnun olursun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?