Tamam güzel bi burun oldu ama ya ifade????

bende oyleyim ve cok genius kaslarimdan asagi inen bir direk var

siz zaten üzgünsünüz, ve daha fazla üzülmenizi istemem
ancak paylaşımlarınız tecrübeleriniz pişmanlığınız inşAllah başkaları için yönlendirici olur diye umuyorum...

benim arka azı dişlere karies sebebiyle dolgu yapıldı. Orjinal dişim oyuldu onun yerine dolgu yapıldı diye canım sıkılıyor inanırmısınız?

Bence de Hiç bir şey orjinal yaradılışın yerini tutmaz.
Bu sebepten estetik amaclı değişiklik yapmak isteyenlere benim de acizane tavsiyem, o şekil yaratılmışsınız o şekilde kalın. O şekil size mahsus. O şekil size yakışıyor.

Sizede geçmiş olsun ne diye bilirim ki...böyle olduğu için üzüldüm..

dogru soyluyorsun hangi akla hizmet ettimde yaptim bilmiyorum belkide insanin basina gelecek en kotu sey yapmadan once herkes iyi dusunmeli gerci bende cok dusundum senlerce dusundum doktorumu sectim ama isde rast gitmeyince gitmiyor demek tek tesellim biraz daha beklemek

herkes sagliginin ve guzelliginin kiymetyini bilsin en kucuk yapiulmis sey bile insanin yaradilisini degistiriyor

inşAllah düzelir o halde..
yani bir okuyucu olarak dahi böyle olmasını isterim elbette...

Ama yinede
Diğer arkadaşlar için not olsun... büyük bir risk

sizde canınızı çok sıkmayın İnşAllah düzelir.

sağlıcakla kalın...

Son düzenleme:
Artık boynumun borcu gibi ameliyat düşünen arkadaşları uyarmak istiyorum (keşke biri de beni böyle uyarsaydı:/ )
Benim burnum sadece profilden sorunlu olan önden ise sıkıntısı olmayan bir burundu.. dudaklarım ince yanaklarım ise normal dolgunluktaydı gözlerim ise iri ,badem şekli olarak adlandırdığımız şekildi ,yüzüm güzeldi çoğu zamanda iltifatlar alırdım.. ama fotoğraflarda hep burnuma bakar takıntı haline getirirdim özellikle küçük burunlu insanlara da hep çok özenirdim düşündüm taşındım doktor araştırdım çok şükür paramı da biriktirdim ve artık bu burnu düzeltme zamanı geldi dedim kendi kendime..
Ne mi oldu? tam bir hayal kırıklığı..
2 ay önce ameliyat oldum.. 2 aydır da Allahın hergünü ağlıyor ve üzülüyorum..
Öncelikle burundan kemer gidince burun önden GENİŞLİYOR! , yüzünüze yayılıyor (bunu bana kimse söylemedi)
İkinci olarak dudaklarınız inceyse burun küçüldüğü için mesafe açılıyor ve KUNDUZ gibi bir görüntü ortaya çıkıyor
O çekik gözleriniz kemer gidince yayılan deri sebebiyle YUVARLAK hale geliyor,göz altları o deri sebebiyle çöküyor
Yine kemer gidince o yanaklar şişirilmiş gibi ortaya çıkıyor bildiğiniz ELMA suratlı oluyorsunuz.
Evet ortaya sadece burun olarak baktığınızda güzel bir burun çıkmış olabilir ama yüzünüzle uyumu çok önemli
bunu sakın unutmayın..
çok kemerli,çok yamuk ya da sosyal hayatınızda eleştirilecek kadar kötü bir burnunuz yoksa arkadaşlar yaptırmayın bu ameliyatı ufak bir rütuş olarak düşünmeyin ben de öyle düşünerek bu hatayı yaptım
Şuanda aldığım yorumlar sadece kötü değil ya da ne gerek vardı şeklinde..
Ben bu ameliyatı niye oldum daha güzel olmak için ne oldu eski güzelliğimden eser kalmadı şimdi bu forumlarda yatıp kalkıyorum nasıl kendimi düzeltebilirim diye araştırıyorum ama malesef yok.. geriye dönüş olmayacak ve kendi ellerimle yüzümü maffetmemin acısını kalan ömrümce çekeceğim.
Gidip başka bir doktorla görüşüp kemerimi geri istiyorum desem bana deli derler mi diye bile düşünüyorum anlayın caresizliğimi..
Biliyorum daha beterleri var insanların ameliyat sonrası burunları çöküyor nefes alamıyorlar çok şükür böyle problemlerim yok ama ben bu ameliyatı daha beterleri var diye olmadım ya da Allah korusun bir kaza sonucu burnumu düzelttirmek için olmadım gayet sağlıklı bir şekilde özgür irademle gittim yattım o ameliyat masasına, amacım neydi daha güzel olmak..daha ifade etmek istediğim çok şey var ama bunları yazarken bile üzüntüm kat ve kat artıyor ne demek istediğimi az çok aktarabildiğimi düşünüyorum.
Lütfen yazdıklarıma önem verin kimsenin benim gibi üzülmesini istemiyorum..

Çok geçmiş olsun size. Umarım günler geçtikçe burnunuz istediğiniz hali alır ve mutlu olursunuz. Siz hangi doktora ameliyat oldunuz ? Açıkça yazmak istemiyorsanız özelden mesaj atarsanız çok sevinirim. Ben de ameliyat olacağım ama açıkçası amacım güzelleşmek değil, ifademin yumuşaması. Doktor da aynı açıklama da bulundu zaten, kemerli burnunuz ifadenizi sert gösteriyor dedi. Ayrıca lütfen çaresizim falan diyip iyice moralinizi bozmayın. Nice katledilmiş burunlar revizyonla çok güzel hale geliyor. Birazcık sabır bence.

en az 1 yıl bu burunla yaşamam lazım revizyon için.. Ayrıca revizyon ameliyatları için duyduklarım genelde çökme nefes alamama ve yamukluk..bence hiç bir doktor benim burnuma revizyon yapmaya yanaşmaz çünkü ben bildiğin burnumu yükseltmek ve uzatmak istiyorum

Gecmis olsun öncelikle, bence biraz bekleyin daha cok erken. Gözaltiniz düzelecektir. Baktiniz hala mutsuzsunuz dolgu maddesiyle birazcik eskiye yakin sekil verdirebilirsiniz burun sirtina.

Gecmis olsun öncelikle, bence biraz bekleyin daha cok erken. Gözaltiniz düzelecektir. Baktiniz hala mutsuzsunuz dolgu maddesiyle birazcik eskiye yakin sekil verdirebilirsiniz burun sirtina.
Böyle bir şey mümkün mü? Dolguyla önden görünüm düzeltilebiliyor mu yani benim önden kemer gittiği için yayvan duruyor dolgu uygulanınca kemerin burnu tuttuğu gibi incelme sağlanabiliyormu?
Eğer mümkünse inan umut ışığı olursun bana

canim bu söylediklerin çok doğru 2 ay için.Ama emin ol suratın daha şiş. normali alması uzun sürüyor.Bence erken
üzülmen için Dur bakalım bi 6 ay olsun sonra karar ver. Yüzün şiş olduğu için göz altın çökük yanakların daha yayvan duruyo. Burnu bırak yüzün bile şeklini almadı daha.Şişlikten dolayı.Üzülme.

Doktorun becerisine bagli, bence burna dolgu konusunda uzman doktorlari arastir. Eminimki fayda saglayacaktir. Internette ve kadinlar kulubunde bu konuya bir bak :)

Başlarda bu konuda ümitleniyordum ancak doktorumun hastalarıyla konuştum hiç öyle aman aman farklar yoktu ilerleyen dönemlerinde ama Allahtan umut kesilmez diyip 6 ay sonunda inşallah bu laflarımı yutarım.

Tam beni anlatmış bu başlık burdan herkese söylüyorum. Burun estetiği yaptırmayin. Pişman olacaksınız. Hele karakteristik bir burna sahipseniz. Benim burnum kemerli uzin ucu yuvarlak ve düşüktü. Ama bana yakisiyormuş. Güzel bir burunla güzel olacaksınız diye bir kaide yok. Bırakın doğal kusurlarinizla guzel kalın. Dogal kalın. Ben kendimi taniyamiyorum. Eskiden ufak bir makyaj yapıp kendimi güzel hissederken şimdi ablak ablak bir suratla kaldım. Doktorlar sadece burnunuza bakar. Yüzünüze uygun olani yapmaz. Pişman olursunuz. Dibine kadar pişmanım. Eski halime dönmek istiyirum. Ama mümkün mü bilmiyorum.

Ben de bu konuyla ilgili bir konu acmistim.ameliyat sonrasi gozlerim cok cok degisti.kendimi taniyamiyorum. 5.haftamdayim.burada yazip duzelen veya su an benim gibi hisseden var mi?burnumda cok kucuk bir degisiklik yapildi ifademin degisecegi ihtimalini bile dusunmedim ama degisiyormus.odem varmis gibi hissedemiyorum ama beklemekten baska care yok lutfen deneyimli biri yardimci olabilirse sevinirim..

Merhaba ilk olarak geçmiş olsun yazdıklarınızı okurken sanki kendim yazmışım bunları gibi hissettim ben de aynı sizin durumdayım o kadar pişmanım ki ufacık bir kemerim vardı beni rahatsız eden yalnızca ucunun düşük olmasıydı iki buçuk Aydır hergün ağlıyorum ben de bekliyorum burun dolgusuyla en azından burun sırtıma kemer görüntüsünü versin diye gidip konuşacağım doktorla siz ne yaptınız acaba çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler

bu mesajlar şımarıklık mesajları herhalde ne demek burnuma dolguyla kemer versin? önceki burnunuz demek ki o kadar kötüymüş ki yeni halinize alışamıyorsunuz aslında yeni haliniz çok daha iyi. Kendinizi fotoğraflamak yerine kamerayla videoya çekin. Önceki burnunun ucu çok düşükse yeni haline alışması zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…