Tamam güzel bi burun oldu ama ya ifade????

tamam canım bekliyorum.. ayrıca öyle deme yaa inşl değişir.. yada alışırız ve eski halimizi aramayızz..

caım sanada çok geçmiş olsn senınde fotoların yok :)) senıde merak ettm valla..

canım tabiki öyle toz pembe değil.bi kere çok stresli bi iş.her sabah acaba burnum da bi yer çöktümü endişesiyle aynaya koşuyorum.dışarda soğuk havada çoğu kez burnum akıyor ama ben farkında bile olmuyorum uyuşuk olduğu için:)silmek istesen sıkıp silemiyorsun..karıştırmak istesen kulak pamuğu kullanman şart:)tabi bunlar gelip geçici olabilir ama şu çökme vs olayları çok strese sokuyor insanı.benimle aynı dra ameliyat olan 3 kişi var.biri ablam burnu ilkin baya havalıydı şimdi dümdüz bi burun oldu ayrıca sağ tarında şişlik var ve bariz belli oluyor çok kötü duruyor.yine kk dan başka bi arkadaşın dikiş yeri apse yaptı bir ay sonra tekrar gitti tekrar kesti diktiler..yine kk den başka bi arkadaşın burnunda 1-1.5 ay sonra bariz şekilde belli olan çökmeler oluştu..dilerim aynılarını bende yaşamam ..

canm fotolarına bayıldım senın özellkle önden harikasın.. yorumumu da yazdm hemencik :))
dikişin apse yaptığını nasıl anlarızz.. dışardan hç bişe yok fakat elleyince alttı taş gibi sert ve gülerken ağrı yapıyor..

bence burnun çok ama çok güzel olmuş.. çok doğal..ayrıca benim tanıdığım birçok insan var yıllar geçmiş ama hala harika burunlara sahip.. içini ferah tut

arkadaşlar konu cidden çok ilginçç..size sorum şu bu ameliyata kesin olmalıyım diye kafaca çok iyi hazırlanmamış olabilir misiniz acaba??ya da burnunuzdan çok farklı bir burun mu oldu sizin operasyonlarda..çünkü sanırım çıkan sonuç her ne kdr gsl olsa da sizde psikolojik bi travma yaratmış..yeni durumunuza adaptasyon zorluğu çekmişsiniz..
kendi adıma bu hafta ameliyat olacak biri olarak biraz kaygılandım ama benim burnum aynı kalacak..hafif toparlanmış bi burun olacak..bariz bi farklılık olmayacağı için bu sıkıntıları çekmeyeceğimi umuyorum..
herşey hepimizin gönlümüzce olsun :))

o plastik ifade ilk aylarda oluyor zaten çok normal. ben botoxlular gibiydim gülemiyordum gözlerim ayrık ayrıktı hepsi geçti eski benim hala :) sadece daha küçük burunla. ifadem aynı hala..

Kubkub dilerim ameliyatın sorunsuz geçer ve arzu ettiğin buruna kavuşursun.genelde küçük oynamalar yapılan burunlarda ifade çok değişmeyebiliyor.ama benim burnum baştan yaratıldı diyebilirim eskisiyle kıyaslanmayacak kadar güzel oldu.ama yakışmadı sanırım.eski burnum önden yüzüme yayılmış şekilde duruyordu yanlar daraltılınca sanki burun daha uzamış daha büyümüş göründü gözüme.tramva denilemez sanırım bu yaşadıklarımıza sadece pişmanlık içeren bi değişim..sonuçta bizi mutlu eden bi değişim olmuş olsa pişmanlık barındırmaz..ama neyse alışıcaz artık yapacak bişey yok..

tşk ederim nilşahcım..ama gerçekten çok merak ettim burnunu..beni eklersen görebilirm fotolarını sanırım..

Neferalem ben kaşortamın oyulmasını özellikle istemiştim doktordan ne bileyim böyle gözlerimin uzaklaşacağını birbirinden...kendim ettim kendim buldum demek doktorun suçu yok..ama keşke uyarsaymış:)

cnm nereyi söylüyorsun sen sanmam doktor orayı oysun cnm ....dur bir bakayım resimlerine.

Benim çok şükür ifadem değişmedi. Sadece burnum küçüldüğü için suratım daha yuvarlak gibi görünüyor öncekine göre. Birde gözlerim daha çok ortaya çıktı tam tersi. Öndende fazla bi görüntü değişiklii olmadı.Sadece daha kısa ve kalkık oldu. Fakat herkese kavisli burun yakışmıyor bence. Kimilerinin yüzü kavisli burunla basık görünüyor. Ve dikkatimi çekti burunn e kadar oyulursa önden sanki o kadar da geniş görünüyor.

İfademin değişmesinden ben de çok korkmuştum. Hatta ilk dönemler acaba yanlış mı yaptım dedim. Ödemler yüzünden burnumun ucu kalkık, şişkinlikler yüzünden kaş aram daha açık görünüyordu.Yaklaşık 10 gün sonra rahatladım. Hatta eski ifademin yerine daha yumuşak bir ifade var yüzümde. Hem doktor seçimimin hem de şansımın iyi olduğuna inanıyorum ve şu anki ifademden çok çok memnunum..

Belki aliskin olmadigin icin yabancilik cekiyorsundur ya da doktorun sana tam olarak hangi burnun gidecegini bilememis (ki dusuk ihtimal), veyahut sen doktoru dinlemeden istedigin bir model soyledin o da onu yapti. Ama burnun ifadeye olumsuz etkisi yok pek gunumuz ameliyatlarinda, ilginc bir istisna, gecmis olsun. Doktorun kim ?

Ben 6. haftadayim ilk bir ay bende bakislarim konusunda endiseliydim gercekten bezgin bir ifade vardi bakislarimda sanki arasi acilmis gibi gözlerimin ama suan baktigimda aynaya gectigini görüyorum sükür. Alistigim icin öyle geldigini sanmiyorum. Gözalti morlugu hala devam ediyor onuda makyajla kapatiyorum ve tabiki gülüsüm eskisi gibi degil botokslu ifade devam ediyor ama yavasta olsa ilerleme var . Insallah sende yakinda bakislarina kavusursun

Son düzenleme:
Bence ifadenin bozulması, tamamen burnun yüze uyumlu olup olmamasıyla ilgili. Bana göre -eğer mümkünse- orijinal buruna sadık kalınarak yapılması yeni burun. Benimki o şekilde yapıldı ve burun ucum eskisiyle aynı diyebilirim, yalnızca daha kalkık. İfadeyle ilgili de hiçbir sorun yaşamadım ilk günden beri, kimse de anlamadı ayrıca ameliyat olduğumu.

Bana göre, çok güzel olacak niyetiyle, burna yapılan fazladan müdahaleler ifadeyi bozuyor.

katılıyorum canım söylediklerine.benim eski burnum önden inikti delikler gözükmüyordu ve ucu inceydi.şimdiki burnumun ucu yuvarlak yani eskisine göre geniş.eskiden yüzüm zayıf görünüyordu şimdi öyle bi sorunum yok:)ama bilemiyorum burun ucunu kapatıp aynaya baktığımda yine aynı ablak ifade karşımda

Kızlar her aynaya baktığımda aynı üzüntüyü yaşıyorum anladım ki bu alışmayla falan geçecek bi durum değil.6. Aya akadar ifademde değişme olmazsa yani şu önden görüntümde burnum yüzüme yayılmış gibi geniş duruyor bu da bakışlarımı çok değiştirdi bu durum değişmezse emre beye ameliyat olucam..

Nilşah cım umarım bu düşündüklerin geçicidir ve mutlu olursun yeni burnunla. Doktorunun kim olduğunu öğrenebilir miyim? Bir de arkadaşlık isteği gönderdim, kabul edersen resimlerine bakmak istiyorum.
Benim çok problemli bir burnum yok ama sevmiyorum da kendisini, bu yazdıklarınızı da okuyunca kafam karıştı açıkçası:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…