- Konu Sahibi NXIXLXSXAH
-
haklısın ınsan bılmedıgı şeyden korkuyor,ama sabırlı olmak lazım galıba:)) benımde suan bandajlı ve çok şiş ama yınede umutluyum dıyorum ,sanırım sabır ısın ılacıKızlar benim netim bugün yarın kapanacak.kapanmadan mutlaka yazmak istedim.ameliyatımın üzerinden tam üç ay geçti ve şu an burnumu çook beğeniyorum.ablak ifadeden eser kalmadı.gözlerim eskisi gibi güzel.kesinlikle bu bir alışma değil eski ve yeni resimlerime bakınca o ifadenin şişliklerden kaynaklandığı aşikar.ben çok çabuk evhamlandım çünkü ablam benden 2 gün önce ameliyat olmuştu revizyon.onun alçısı alındığında dahi ablak bi ifade olmayınca bende burnun bana gitmediğini hep öyle kalacağımı düşünmüştüm.ama şükürler olsun şimdi çok güzelyandan önden.her açıdan çok beğeniyorum.demekki her insanın şişmesi morarması ve bunların geçme süresi aynı olmuyor.ben tam 3 ay olduğunda düzeldim valla.burun kenarlarındaki şişlikler geçti gitti.yazdıklarım için özür dilerim şimdiden.çok erken yazmışım.bende bilemezdim yaww:)
Kızlar benim netim bugün yarın kapanacak.kapanmadan mutlaka yazmak istedim.ameliyatımın üzerinden tam üç ay geçti ve şu an burnumu çook beğeniyorum.ablak ifadeden eser kalmadı.gözlerim eskisi gibi güzel.kesinlikle bu bir alışma değil eski ve yeni resimlerime bakınca o ifadenin şişliklerden kaynaklandığı aşikar.ben çok çabuk evhamlandım çünkü ablam benden 2 gün önce ameliyat olmuştu revizyon.onun alçısı alındığında dahi ablak bi ifade olmayınca bende burnun bana gitmediğini hep öyle kalacağımı düşünmüştüm.ama şükürler olsun şimdi çok güzelyandan önden.her açıdan çok beğeniyorum.demekki her insanın şişmesi morarması ve bunların geçme süresi aynı olmuyor.ben tam 3 ay olduğunda düzeldim valla.burun kenarlarındaki şişlikler geçti gitti.yazdıklarım için özür dilerim şimdiden.çok erken yazmışım.bende bilemezdim yaww:)
benim de ameliyatımın üzerinden 1 ay geçti. Aynaya baktığımda boş boş ve anlamsız bi şekilde bana bakan gözlerle karşılaşıyodum. Son 1 haftadır biraz düzeldi yüz ifadem. Sanırım biraz daha beklemek gerek. Nefes alma konusunda biraz sorun yaşıyorum umarım hepsi geçer. Moral bozmayalım.
Sadelina ameliyatınızı veli bey mi yaptı güzel olmuş geçmiş olsun kabuklar çok mu tıkıyor ameliyatı tavsiye edermisin
Böyle bir konu açtığın için teşekkür ederim.Ben de zaman zaman burnumdan hiç hoşnut olmadığım dönemlere giriyorum.Yani bir dönem oluyor ki ay şu burnum biraz daha minik biraz daha kalkık olsa ne kadar güzel olurdu diyorum.Harıl harıl ameliyat için doktor araştırıp estetik olanların fotolarına bakıyorum.Aslında hiç bir problemim yoktu burnumla ama nedense birden takmaya başladım.Özellikle fotoğraflarda iyice takıyorum.Aslında öyle kocaman kemerli bir burnum yok,ucu da çok düşük değil,ama hokka da değil işte.Çok hafif bir kemeri olan uzunca ince bir burnum var.İnsanlar yüzüme yakıştığını saçmalamamı söylüyorlar,hiç de büyük durmuyormuş yüzümde.Önden bakıldığında gayet normal ama yandan bence kocamanHep bir ikilemde kalıyorum,yaptırırsam eğer ifademi kaybeder miyim?de en büyük korkum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?