Tamam güzel bi burun oldu ama ya ifade????

haklısın ınsan bılmedıgı şeyden korkuyor,ama sabırlı olmak lazım galıba:)) benımde suan bandajlı ve çok şiş ama yınede umutluyum dıyorum ,sanırım sabır ısın ılacı

Sonunda ifadeni geri kazandigina cok sevindim Nilsah. Ben ameliyat olali tam 15 gun oldu bugun ve her gecen gun daha cok seviyorum burnumu. Dedigin gibi herkesin iyilesme sureci farkli oluyor. Benim sislikler hemen hemen gitti gibi. Yuzumde ki kizartma tavasi ile vurulmus gibi olan ifadeden eser kalmadi. Aynaya baktigimda yeniden kendimi gordugum icin cok mutluyum. Bu arada doktorun becerisi cok ama cok onemli. Kendi adima cok sansli oldugumu dusunuyorum. Birde kalbini ferah tutmali boyle bir ise kalkisanlar. Gercekten insani depresyona goturebilir, sonucta gogus yada karin degilki memnun olmayinca saklayabilesin. Eee burnumuza guvenmiyoz diye peceye girecek halimiz de yok:)) Neyse cok sukur ki gecti ve basari ile bitti. Beterin beteri var Nilsah, eczaci bir arkadas arkadasinin resmini gosterdi, ameliyattan 1 ay sonrasi ve kadinin surati morluklar icinde ve hala bandajli idi:18:

Son düzenleme:
nilşah çok merak ettim resim ekleme imkanın varsa önceki ve sonraki resmini ekleyebilirmisin acaba bakalım ifadede nasıl bir değişim olmuş hem bize fikir olmuş olur hemde seni dışardan bir göz olarak değerlendirip fikir vermiş oluruz

benim de ameliyatımın üzerinden 1 ay geçti. Aynaya baktığımda boş boş ve anlamsız bi şekilde bana bakan gözlerle karşılaşıyodum. Son 1 haftadır biraz düzeldi yüz ifadem. Sanırım biraz daha beklemek gerek. Nefes alma konusunda biraz sorun yaşıyorum umarım hepsi geçer. Moral bozmayalım.

ameliyata karar verince insan ne kadar çok şey düşünüyo.doktor seçimi güzelmi yapar kötümü bi aksilik olurmu şekli istediğim gibi olurmu sonradan bozulurmu bide bu var ve çok önemli. ben ameliyat olmak istediğimi arkadaşımla ilk paylaştığımla bakışların bile değişebilir iyi düşün demişti şimdi okuyunca daha iyi anlıyorum ve dahada kararsız kalıyorum :/

ben çok aceleci davranıyorum ama insan korkuyor 13.günüm ama şapşal şapşal baktığımı görüyorum aynada eski ifademi geri istiyorum moralim çokk bozuk inşallah benimde düzelir (

eminim guzel olmustur kızlar der etmeyin.. keske bende ameliyat olsam

Böyle bir konu açtığın için teşekkür ederim.Ben de zaman zaman burnumdan hiç hoşnut olmadığım dönemlere giriyorum.Yani bir dönem oluyor ki ay şu burnum biraz daha minik biraz daha kalkık olsa ne kadar güzel olurdu diyorum.Harıl harıl ameliyat için doktor araştırıp estetik olanların fotolarına bakıyorum.Aslında hiç bir problemim yoktu burnumla ama nedense birden takmaya başladım.Özellikle fotoğraflarda iyice takıyorum.Aslında öyle kocaman kemerli bir burnum yok,ucu da çok düşük değil,ama hokka da değil işte.Çok hafif bir kemeri olan uzunca ince bir burnum var.İnsanlar yüzüme yakıştığını saçmalamamı söylüyorlar,hiç de büyük durmuyormuş yüzümde.Önden bakıldığında gayet normal ama yandan bence kocaman Hep bir ikilemde kalıyorum,yaptırırsam eğer ifademi kaybeder miyim?de en büyük korkum.

ben de korkuyorum valla ifadem değişir diye..ama gün aldım artık çok geç benim içinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…