• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Tamam mı devam mı?

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
Birde altina yapsa bile yinede hadi kos devamini wcye yapalim de gotur yanlislikla yapti yavrum galiba felan de oyle bi pohpoh istyolarki sabir bana kalirsada vazgecme ama cok yipraniyosaniz ara vermende biraz iyi gelecektir.yalniz cok ara verme lazimligi mutlaka al.

Ara verdim bugün ya. Hiç yapmıyodu çünkü. Diğeri dediğiniz gibi altına yapınca muhakkak bir iki damla da olsa tuvalete yapıyodu. Bu hiç. Bi de yaptım yaptım diyo kalkıyo :) beni kandıracak.

Ara verdim bugün ya. Hiç yapmıyodu çünkü. Diğeri dediğiniz gibi altına yapınca muhakkak bir iki damla da olsa tuvalete yapıyodu. Bu hiç. Bi de yaptım yaptım diyo kalkıyo :) beni kandıracak.
Hayirlisi canim benmkide hep oyle yapiodu ama poposu en son bi pisik oldu onu bahane edip basladim arada taktim derken simdi cok sukur alisti.cocugu da kendinide yipratma ama arayi uzatma lazimlikla oynamasina felan iyice tanismasina izin ver aldiysan bakarsin kendi ister.Allah kolaylik versin ins cabucak atlatirsin bidahaki denemende.

Hayirlisi canim benmkide hep oyle yapiodu ama poposu en son bi pisik oldu onu bahane edip basladim arada taktim derken simdi cok sukur alisti.cocugu da kendinide yipratma ama arayi uzatma lazimlikla oynamasina felan iyice tanismasina izin ver aldiysan bakarsin kendi ister.Allah kolaylik versin ins cabucak atlatirsin bidahaki denemende.

İnşallah. Çok teşekkür ederim. Henüz cesaretim yok. Bakalım zaman ne gösterecek :)

Back
X