- 17 Mayıs 2015
- 1.351
- 647
- 123
- Konu Sahibi Minnakperim
Cok sinir bozucu gercektende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle değil miydi ama
Tanıdığım yengeçler hep tamam tamam derler ama işi yapana kadar göbeğinden çatlatırlar
Çok tatlı dilliler ama![]()
sen de onun dediklerine tamam de ama yapma bakalım ne olacakBaşlıktAnda anlaşılacağı gibi herseye tamam demesi eşimin . Canım o bardağı alIr mısın tamam , kıza bakar mısın tamam , şunu alır mısın tamam bunu yapar mısın tamam tamam tamam ama sadece tamam devamı gelmiyor çok sıkıcı![]()
benim eşim de diyo emirler verdikçe TAMAM diyor. valla sıkıcı bu durumdan yawBaşlıktAnda anlaşılacağı gibi herseye tamam demesi eşimin . Canım o bardağı alIr mısın tamam , kıza bakar mısın tamam , şunu alır mısın tamam bunu yapar mısın tamam tamam tamam ama sadece tamam devamı gelmiyor çok sıkıcı![]()
yaş kaçAşk olsun!![]()
Aaaaaa benim esim yengec.. dunyalar tatlisidir elinden her is gelir..ask olsun bak alindimYengeç burcu mu?
Yaşlandıkça burçlar değişiyor mu?yaş kaç![]()
burç ne sorusunu ilk yakalayamadım die aşk olsun demediniz mi ona itafen demiştim :)Yaşlandıkça burçlar değişiyor mu?![]()