Neden ayrıldınız peki:/Ben de eski ilişkimde bunu yaşadım. Çok iyi biriydi, bana da çok iyi davranıyordu, seviyordum da ama tarzı çok kötüydü. Çok aşırı bol giyiniyordu. Arkadaşlarımın yanına gelecek olsa, çok utanıyordum, çok tedirgin oluyordum ne giydi acaba diye, kimseyle tanıştırmak istemiyordum. Söylüyordum ben de hep çok bol giyiniyorsun diye, bu yaşa kadar öyle alıştığı için, zor oldu o alışkanlığından vazgeçirmek ama yavaş yavaş daha bedenine uygun kıyafetler almaya başlamıştı. Sen ona beğendiğin tarzda kıyafet al hediye arada, onla alışverişe çık beğendiklerini aldır. Hiç beğenmediğin kıyafetleri varsa, atmasını söyle onları illa. Ben çok bol pantolonları fln attırmıştım zorla.
Değişcem göreceksin diyor ama ben çok sıkıldım bu durumdan:/Giyim kuşam halledilebilir ama yok ben buyum diyorsa devam etmenin mantığı yok. Beğenmediğiniz birinden, inanın adım adım uzaklaşacaksınızdır. Sonra her davranışı batacak, yanında nefes alamıyor gibi hissedeceksiniz vs vs vs
Sanırım bu:/yoksa kafanızdaki gibi biri olmasını mı istiyorsunuz
Kalbini seviyorum yetmiyor budaGiyimini bırak sevip sevmediğine karar ver bence..
Kalbini seviyorum yetmiyor buda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?