Tamda herşey yoluna girmişken!!!

zuzu3477

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
359
106
123
Ankara
Kızlar eşimle çok sorun yaşadım.Boşanma evrakları vs herşey hazırdı.Ancak eşim söz verdi ve dediklerini yaptı beni savundu beni korudu.evde değişti bana yardım etmeye vs başladı.tabi bunlar bana yapılanları unutturmadı.öyle kırgınım ki son uyarımı da yapmıştım bi zelzele daha kaldıracak kuvvetim yok diye.neyse annemler biliyor herşeyi boşanırsan sonuna kadar arkandayız dediler.işte tam ufak çaplı düzelmeler varken, görümcem(fabrikada iş bulup çalışacakmış) çocuğunu annesine bakması için gönderecekmiş ve kadın görümcemin çocuğuyla bizde kalmayı planlıyor anladığım kadarıyla.ben eşime duruma karşı olduğumu ve asla istemediğimi beyan ettim.benim oğlum 4 görümceminki 3 yaşında.çalışıyom akşama kadar. oğlumda kreşe gidiyor.ve hanımefendiler benim evimde çocuk büyütecekler.tavrımı koydum artık bu son sınav.çok uğraştım oğlum babasız kalmasın diye.yerimde başkası olaydı inanın bu kadar bile dayanmazdı.tavsiyeleriniz benim için kıymetli.böyle bi durumu kabul etmek mümkün mü görümcemin çocuğuna benim evimde mi bakılmalıı...

Neden kendi evinde bakmıyor kayınvalide? tabi ki baksın torununa ama sizin evinizde değil, üstelik siz boşanma sınırından dönmüşsünüz.

Kayın validenizin kendi evi yok mu neden orda bakmıyor bu cocuğa
sizin evinizde bakması da neyin nesiymiş.
Eşin ile sorunların var ama hemen birden eşine de yüklenmemelisin bence görümcenize açık açık söyleseydiniz neden benim evimde bakılıyor diye sorsaydınız

görümcemin ağzından kaçtı.valla kızlar cidden kalbim dayanmaz artık bi sallantıya daha.önlem almak için eşime dedim tavrını göreceğim.ya devam ya tamam o belirleyecek.

görümcemin ağzından kaçtı.valla kızlar cidden kalbim dayanmaz artık bi sallantıya daha.önlem almak için eşime dedim tavrını göreceğim.ya devam ya tamam o belirleyecek.

Arkadaşım kayınvalidenin evi yok mu? Sizinle mi kalıyor?

yok artık şaka gibi..

kendi evleri yok mu bu insanların? ne demek bu ya?

tavrını koy ne yap et asla bunu kabul etme.torununa bakacaksa ya kendi evinde bakar ya kızının evinde sizin ev hayır kurumu falan mı?!

kayınvalidem sobalı evde ,bizimki kaloriferliymiş.getirecekleri varmış köyden pekmez vs. bla bla bla.

sizin ev nalaka bence de cok saçma.ikisine birden bakmak için mi öyle dedi acaba??

gelmişken görümcemin çocuğunu da getirecekmiş.artık 1 ay mı 3 ay mı ne kadar durursa bizde bakılacakmış.benim oğlumda kreşe gidiyor.

kayınvalidem sobalı evde ,bizimki kaloriferliymiş.getirecekleri varmış köyden pekmez vs. bla bla bla.

gelmişken görümcemin çocuğunu da getirecekmiş.artık 1 ay mı 3 ay mı ne kadar durursa bizde bakılacakmış.benim oğlumda kreşe gidiyor.

Ne münasebet yahu bıraksın gitsin. Sizinki sobalıysa görümcenin evinde baksın, herkesin kendi düzeni kendi alışkanlığı. Tavrını net koy. Kırıcı olmadan tabi ki.

yil oldu 2013 bu kayinvalideler degisecekleri yere dahada siyirmaya basladilar teknolojimi etkiliyor bunlari anlamadim gitti insan oglunun yuvasi zaten sarsintida bir sarsinti daha kaldiramaz diye destek olacagi yerde birde kosteklenmeye geliyor cok mantiksiz senin cocugun kresde gorumcenin cocugu senin evde yok yok bunu saglikli insanlar dusunemez cunku saglikli insan dusuncesi degil bu canim bir bekle bakalim esinin sucu yok su anda oyle birsey yaparsa soylersin sende acik acik

esi konuları ne yaptınız ne zaman geldi eşin çocuğu götürmüştü
vicdansız senin eşin sakın kabul etme ne kayınvaliden ne başkası gelsin siz zaten aranızdaki sorunları daha tam halletmeden

Allah Allah ya..yahu bu sitede neler görücem daha aynışey giiibi çin işkencesi..görüntüde büyük bişey değil ama zamanla tırlattırıcı bişi bu ne alakaaa ne alakaaa diye bagırasım geliyor..geri adım atmayın canım böyle şeylerede pabuç bırakmayın..ne yani sizin ev sıcak diye görümcenizde gelsin kışı sizle geçirsin o zaman ..kainattaki tek kalorifer sistemine kavuşmuş gibiler..
sizin çocuguda alın kreşten para da yansın gitsin ..ço meraklı k v niz baksın ikisinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…